קטאייף במילוי אנטריקוט

השף מאיר אדוני והילה אלפרט לוקחים מנה מתוקה מהמטבח הערבי ומכינים אותה בצורה מיוחדת שלא תוכלו לעמוד בפניה: קטאייף במילוי אנטריקוט ושומן טלה
השף מאיר אדוני והילה אלפרט לוקחים מנה מתוקה מהמטבח הערבי ומכינים אותה בצורה מיוחדת שלא תוכלו לעמוד בפניה: קטאייף במילוי אנטריקוט ושומן טלה
  • מאיר אדוני
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    22
  • הכנה שעה
    כולל שעתיים
  • פחמימות
    61 גרם
  • רמת קושי:
    קשה
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 872.9 קק״ל 5237.1 קק״ל
    פחמימות 60.5 גרם 363.2 גרם
    שומן 65.5 גרם 393.2 גרם
    נתרן 755.1 מ״ג 4530.9 מ״ג
    חלבון 26.9 גרם 161.5 גרם
    סיבים תזונתיים 9.9 גרם 59.6 גרם
    שומן רווי 20.5 גרם 122.8 גרם
    כולסטרול 60.0 מ״ג 360.0 מ״ג
    סידן 81.9 מ״ג 491.4 מ״ג
    ברזל 25.5 מ״ג 153.3 מ״ג
    אשלגן 653.9 מ״ג 3923.4 מ״ג
    אבץ 6.1 מ״ג 36.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    22
  • הכנה שעה
    כולל שעתיים
  • פחמימות
    61 גרם
  • רמת קושי:
    קשה
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 872.9 קק״ל 5237.1 קק״ל
    פחמימות 60.5 גרם 363.2 גרם
    שומן 65.5 גרם 393.2 גרם
    נתרן 755.1 מ״ג 4530.9 מ״ג
    חלבון 26.9 גרם 161.5 גרם
    סיבים תזונתיים 9.9 גרם 59.6 גרם
    שומן רווי 20.5 גרם 122.8 גרם
    כולסטרול 60.0 מ״ג 360.0 מ״ג
    סידן 81.9 מ״ג 491.4 מ״ג
    ברזל 25.5 מ״ג 153.3 מ״ג
    אשלגן 653.9 מ״ג 3923.4 מ״ג
    אבץ 6.1 מ״ג 36.4 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
בשר
מאיר אדוני
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus
הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. קוצצים את הבצל. קולים את הצנוברים במחבת משומנת קלות בתרסיס שמן. קוצצים דק את הפטרוזיליה.
  2. מכינים את הקטאייף: טוחנים את כל הרכיבים בבלנדר כ־4 דקות לבלילה אחידה ומניחים לשעה בטמפרטורת החדר.
  3. מחממים את השמן במחבת בקוטר 12 ס”מ, יוצקים מהבלילה למחבת ליצירת מעין פנקייק בעובי של כחצי ס”מ. מטגנים כל פנקייק על צד אחד בלבד (לא הופכים).
  4. מכינים את המילוי: מחממים את השומן בסיר רחב ומטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את הבשר הטחון ומטגנים כ־10 דקות תוך כדי פירור וערבוב. מוסיפים את התבלינים הטחונים, למעט הסומק, טועמים ומתקנים את התיבול.
  5. מעבירים למסננת ונפטרים מהנוזלים. מצננים ומוסיפים את הצנוברים והפטרוזיליה. ממלאים כל חביתית בכף מהמילוי, מקפלים לשניים ומהדקים את הקצוות היטב. שומרים במקרר בכלי אטום.
  6. לפניי ההגשה מחממים את השמן במחבת ומטגנים את הקטאייף כ־2 דקות מכל צד עד להזהבה. מניחים על נייר סופג. בוזקים מעט סומק ומגישים מיד.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קטאייף במילוי אנטריקוט

הכנתם את המתכון?

כן
    מיקי צימט
    אריה זודורה

תגובות (2)

    שרה

    אפשר להקפיא את הממולאים האלה ולטגן אותם במועד אחר? אפשר במקום לטגן לרסס אותם בשמן לשים בתנור? תודה

      Foody Foody

      אפשר בהחלט להקפיא ולטגן במועד אחר. המתכון הזה דורש טיגון בשמן עמוק ואי אפשר לאפות את הקטאייף. בהצלחה!

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות