-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 351.1 קק״ל 2808.7 קק״לפחמימות 44.6 גרם 356.6 גרםשומן 17.3 גרם 138.3 גרםנתרן 199.9 מ״ג 1599.0 מ״גחלבון 4.5 גרם 36.0 גרםסיבים תזונתיים 2.6 גרם 20.7 גרםשומן רווי 10.7 גרם 85.8 גרםכולסטרול 53.1 מ״ג 425.2 מ״גסידן 28.5 מ״ג 227.8 מ״גברזל 2.1 מ״ג 16.5 מ״גאשלגן 190.5 מ״ג 1523.9 מ״גאבץ 1.0 מ״ג 8.0 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 50 דק׳כולל שעה ו-30 דק׳
-
פחמימות45 גרם
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 351.1 קק״ל 2808.7 קק״לפחמימות 44.6 גרם 356.6 גרםשומן 17.3 גרם 138.3 גרםנתרן 199.9 מ״ג 1599.0 מ״גחלבון 4.5 גרם 36.0 גרםסיבים תזונתיים 2.6 גרם 20.7 גרםשומן רווי 10.7 גרם 85.8 גרםכולסטרול 53.1 מ״ג 425.2 מ״גסידן 28.5 מ״ג 227.8 מ״גברזל 2.1 מ״ג 16.5 מ״גאשלגן 190.5 מ״ג 1523.9 מ״גאבץ 1.0 מ״ג 8.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 50 דק׳ | זמן כולל שעה ו-30 דק׳ | קלוריות 351 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
כוסות עוגיות
-
100 גרם חמאה
-
1/2 כוס סוכר חום כהה
-
1 חלמון L
-
1/2 כפית מלח דק
-
1 1/4כוסות או 180 גרם קמח לבן
ציפוי שוקולד פנימי
-
200 גרם שוקולד מריר
קישוט
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-170 מעלות. משמנים קלות את תבנית השקעים מסיליקון.
- מכינים את הבצק: במיקסר עם וו גיטרה מעבדים את החמאה ושני סוגי הסוכר במהירות בינונית כ-2 דקות לקרם אוורירי.
- מוסיפים את החלמון, תמצית הווניל והמלח ומעבדים לאיחוד.
- מוסיפים את הקמח ומעבדים קצרות, לבצק פירורי ויבש יחסית.
- מוסיפים את השוקולד צ’יפס, ומעבדים רק עד איחוד בבצק.
- לוחצים את הבצק לתוך השקעים (בערך 1/8 מהבצק שבקערה). מהדקים בידיים לתוך כל השקע, בתחתית ובדפנות, ליצירת כוס, ונזהרים שלא יהיו חורים או חלקים דקים מדי.
- קורעים 8 חתיכות נייר אפייה, מגלגלים כל אחת לגליל קטן ומכניסים כל גליל לכוס הבצק, כדי לשמור על צורת העוגיות בתנור. אופים כ-20 דקות.
- מצננים ומוציאים את הגליל בעדינות. אם פנים העוגיות נראה רטוב, מחזירים לתנור ואופים עוד 5 דקות, לייבוש. מצננים לגמרי ומשחררים מהתבנית.
- מכינים את הציפוי: במיקרוגל מחממים את השוקולד להמסה. מוזגים 2 כפות של השוקולד לכל כוס, מסובבים בעדינות, לציפוי פנימי מלא. נותנים לשוקולד לגלוש עוד קצת ולצפות קצת מהשוליים החיצוניים. ושופכים החוצה את העודפים.
- מקשטים את השוליים בסוכריות: מכינים את הסוכריות הצבעוניות בקערית. טובלים כל כוס הפוכה בקערית לציפוי השוליים בסוכריות. מקפיאים 2 דקות להתקשות השוקולד.
- מוזגים פנימה משקה לא חם מדי ומגישים מיד.
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-170 מעלות. משמנים קלות את תבנית השקעים מסיליקון.
- מכינים את הבצק: במיקסר עם וו גיטרה מעבדים את החמאה ושני סוגי הסוכר במהירות בינונית כ-2 דקות לקרם אוורירי.
- מוסיפים את החלמון, תמצית הווניל והמלח ומעבדים לאיחוד.
- מוסיפים את הקמח ומעבדים קצרות, לבצק פירורי ויבש יחסית.
- מוסיפים את השוקולד צ’יפס, ומעבדים רק עד איחוד בבצק.
- לוחצים את הבצק לתוך השקעים (בערך 1/8 מהבצק שבקערה). מהדקים בידיים לתוך כל השקע, בתחתית ובדפנות, ליצירת כוס, ונזהרים שלא יהיו חורים או חלקים דקים מדי.
- קורעים 8 חתיכות נייר אפייה, מגלגלים כל אחת לגליל קטן ומכניסים כל גליל לכוס הבצק, כדי לשמור על צורת העוגיות בתנור. אופים כ-20 דקות.
- מצננים ומוציאים את הגליל בעדינות. אם פנים העוגיות נראה רטוב, מחזירים לתנור ואופים עוד 5 דקות, לייבוש. מצננים לגמרי ומשחררים מהתבנית.
- מכינים את הציפוי: במיקרוגל מחממים את השוקולד להמסה. מוזגים 2 כפות של השוקולד לכל כוס, מסובבים בעדינות, לציפוי פנימי מלא. נותנים לשוקולד לגלוש עוד קצת ולצפות קצת מהשוליים החיצוניים. ושופכים החוצה את העודפים.
- מקשטים את השוליים בסוכריות: מכינים את הסוכריות הצבעוניות בקערית. טובלים כל כוס הפוכה בקערית לציפוי השוליים בסוכריות. מקפיאים 2 דקות להתקשות השוקולד.
- מוזגים פנימה משקה לא חם מדי ומגישים מיד.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן