קוקי`ס גרנולה צימוקים ואגוזים
קוקי`ס גרנולה צימוקים ואגוזים זה עוגיות גדולות ומושחתות בסגנון אמריקאי. לגיוון, אפשר להחליף את הצימוקים בחמוציות מיובשות או לשלב מעט שוקולד צ'יפס
קוקי`ס גרנולה צימוקים ואגוזים זה עוגיות גדולות ומושחתות בסגנון אמריקאי. לגיוון, אפשר להחליף את הצימוקים בחמוציות מיובשות או לשלב מעט שוקולד צ'יפס
- קרין גורן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 184.4 קק״ל 5531.7 קק״לפחמימות 26.1 גרם 783.8 גרםשומן 6.7 גרם 200.6 גרםנתרן 59.3 מ״ג 1780.3 מ״גחלבון 2.6 גרם 79.5 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 12.7 גרםשומן רווי 3.4 גרם 102.1 גרםכולסטרול 33.3 מ״ג 999.6 מ״גסידן 8.9 מ״ג 266.2 מ״גברזל 0.3 מ״ג 8.1 מ״גאשלגן 56.7 מ״ג 1700.6 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 4.4 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 15 דק׳כולל 35 דק׳
-
פחמימות26 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 184.4 קק״ל 5531.7 קק״לפחמימות 26.1 גרם 783.8 גרםשומן 6.7 גרם 200.6 גרםנתרן 59.3 מ״ג 1780.3 מ״גחלבון 2.6 גרם 79.5 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 12.7 גרםשומן רווי 3.4 גרם 102.1 גרםכולסטרול 33.3 מ״ג 999.6 מ״גסידן 8.9 מ״ג 266.2 מ״גברזל 0.3 מ״ג 8.1 מ״גאשלגן 56.7 מ״ג 1700.6 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 4.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 35 דק׳ | קלוריות 184 | כמות מנות 30 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
200 גרם חמאה רכה
-
1כוס או 240 גרם סוכר חום כהה
-
2 ביצים L
-
1 2/3כוסות או 230 גרם קמח לבן
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/2 כפית אבקת סודה לשתייה
-
1 כפית קינמון טחון
-
3 כוסות שיבולת שועל עבה
-
1 כוס צימוקים בהירים
-
1/2 כוס אגוזי מלך
אופן הכנה
- במיקסר עם וו גיטרה מעבדים חמאה ושני סוגי סוכר לתערובת קרמית ואוורירית.
- מוסיפים את הביצים אחת אחת ומעבדים לתערובת אחידה.
- מוסיפים קמח, מלח, סודה וקינמון ומעבדים עד שהקמח נבלע בתערובת.
- מוסיפים שיבולת שועל, צימוקים ואגוזים ומעבדים קצרות לפיזור אחיד של התוספות.
- בעזרת כף גלידה קפיצית יוצרים גבעות מהתערובת ומניחים אותן באופן מרווח מאוד על תבנית מרופדת בנייר אפייה. אם אין לכם כף גלידה קפיצית - מגלגלים בידיים רטובות כדורים מהבצק בגודל פינג פונג.
- אופים בחום של 170 מעלות למשך 15-20 דקות, או עד ששולי העוגיות יציבים ושחומים, ומרכזן עדיין בהיר ורך למגע. היזהרו מאפיית יתר, שתייבש את מרקם העוגיות ותקשה אותן. הן מתקשות במהלך הצינון. העוגיות אמורות להישאר רכות במרכז כשהן חמות - זה יבטיח את עסיסיותן לאחר הצינון.
אופן הכנה
- במיקסר עם וו גיטרה מעבדים חמאה ושני סוגי סוכר לתערובת קרמית ואוורירית.
- מוסיפים את הביצים אחת אחת ומעבדים לתערובת אחידה.
- מוסיפים קמח, מלח, סודה וקינמון ומעבדים עד שהקמח נבלע בתערובת.
- מוסיפים שיבולת שועל, צימוקים ואגוזים ומעבדים קצרות לפיזור אחיד של התוספות.
- בעזרת כף גלידה קפיצית יוצרים גבעות מהתערובת ומניחים אותן באופן מרווח מאוד על תבנית מרופדת בנייר אפייה. אם אין לכם כף גלידה קפיצית - מגלגלים בידיים רטובות כדורים מהבצק בגודל פינג פונג.
- אופים בחום של 170 מעלות למשך 15-20 דקות, או עד ששולי העוגיות יציבים ושחומים, ומרכזן עדיין בהיר ורך למגע. היזהרו מאפיית יתר, שתייבש את מרקם העוגיות ותקשה אותן. הן מתקשות במהלך הצינון. העוגיות אמורות להישאר רכות במרכז כשהן חמות - זה יבטיח את עסיסיותן לאחר הצינון.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן