קוביות אנטריקוט מוקפצות עם פטריות ויין אדום

ישראל ותמרה אהרוני מכינים קוביות אנטריקוט מוקפצות עם פטריות ויין אדום. מנה זריזה וקלה להכנה, מצוינת בליווי פירה או כל תוספת אחרת
ישראל ותמרה אהרוני מכינים קוביות אנטריקוט מוקפצות עם פטריות ויין אדום. מנה זריזה וקלה להכנה, מצוינת בליווי פירה או כל תוספת אחרת
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • פחמימות
    13 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 621.3 קק״ל 2485.0 קק״ל
    פחמימות 13.4 גרם 53.5 גרם
    שומן 41.6 גרם 166.2 גרם
    נתרן 1484.0 מ״ג 5936.1 מ״ג
    חלבון 49.1 גרם 196.5 גרם
    סיבים תזונתיים 1.6 גרם 6.4 גרם
    שומן רווי 21.5 גרם 86.0 גרם
    כולסטרול 185.0 מ״ג 740.0 מ״ג
    סידן 64.7 מ״ג 258.7 מ״ג
    ברזל 5.5 מ״ג 21.8 מ״ג
    אשלגן 1006.9 מ״ג 4027.5 מ״ג
    אבץ 8.9 מ״ג 35.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • פחמימות
    13 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 621.3 קק״ל 2485.0 קק״ל
    פחמימות 13.4 גרם 53.5 גרם
    שומן 41.6 גרם 166.2 גרם
    נתרן 1484.0 מ״ג 5936.1 מ״ג
    חלבון 49.1 גרם 196.5 גרם
    סיבים תזונתיים 1.6 גרם 6.4 גרם
    שומן רווי 21.5 גרם 86.0 גרם
    כולסטרול 185.0 מ״ג 740.0 מ״ג
    סידן 64.7 מ״ג 258.7 מ״ג
    ברזל 5.5 מ״ג 21.8 מ״ג
    אשלגן 1006.9 מ״ג 4027.5 מ״ג
    אבץ 8.9 מ״ג 35.6 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
ארוחה בשרית
ישראל אהרוני
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus
הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. חותכים את האנטריקוט לקוביות. קוצצים את הטימין. קולפים ופורסים דק את הבצל והשום. חותכים את הפטריות לקוביות.
  2. ממליחים ומפלפלים את הבשר ומפזרים מעל את הטימין.
  3. מחממים את השמן במחבת וצורבים קצרות את הבשר רק עד שהוא משחים מכל צדדיו. מוציאים לצלחת.
  4. מוסיפים למחבת מעט שמן ומטגנים את הבצל, השום והטימין כ - 2-3 דקות. מוסיפים את הפטריות, ממליחים ומפלפלים. מטגנים כ-2 דקות נוספות, מערבבים מידי פעם.
  5. מוסיפים יין וחומץ בלסמי ומערבבים. מוסיפים את קוביות הבשר, מערבבים וממשיכים לטגן עוד 3 דקות.
  6. מגישים מיד, מומלץ בליווי פירה.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קוביות אנטריקוט מוקפצות עם פטריות ויין אדום

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות