קובה טונה חאלבי עם סלסת עגבניות שרופות
רוצים לשדרג את המתכון הקבוע שלכם לקובה? אודי ואושר מכינים קובה טונה פריך ושחום. מתבלים את הטונה בצנוברים ומקבלים מנה מעניינת וטעימה
רוצים לשדרג את המתכון הקבוע שלכם לקובה? אודי ואושר מכינים קובה טונה פריך ושחום. מתבלים את הטונה בצנוברים ומקבלים מנה מעניינת וטעימה
- אודי ואושר
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 872.7 קק״ל 2618.0 קק״לפחמימות 72.6 גרם 217.9 גרםשומן 59.1 גרם 177.4 גרםנתרן 2610.8 מ״ג 7832.3 מ״גחלבון 15.8 גרם 47.4 גרםסיבים תזונתיים 11.6 גרם 34.9 גרםשומן רווי 5.7 גרם 17.1 גרםכולסטרול 4.5 מ״ג 13.5 מ״גסידן 137.0 מ״ג 411.0 מ״גברזל 3.5 מ״ג 10.5 מ״גאשלגן 682.5 מ״ג 2047.6 מ״גאבץ 2.6 מ״ג 7.7 מ״גסגור
-
מרכיבים21
-
הכנה שעהכולל 3 שעות
-
פחמימות73 גרם
-
רמת קושי:קשה
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 872.7 קק״ל 2618.0 קק״לפחמימות 72.6 גרם 217.9 גרםשומן 59.1 גרם 177.4 גרםנתרן 2610.8 מ״ג 7832.3 מ״גחלבון 15.8 גרם 47.4 גרםסיבים תזונתיים 11.6 גרם 34.9 גרםשומן רווי 5.7 גרם 17.1 גרםכולסטרול 4.5 מ״ג 13.5 מ״גסידן 137.0 מ״ג 411.0 מ״גברזל 3.5 מ״ג 10.5 מ״גאשלגן 682.5 מ״ג 2047.6 מ״גאבץ 2.6 מ״ג 7.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 21 | זמן הכנה שעה | זמן כולל 3 שעות | קלוריות 873 | כמות מנות 3 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- מגרדים את הבצל על הפומפייה וסוחטים היטב. קולים את הצנוברים במחבת יבשה עד להזהבה. מסננים את הטונה. כותשים את שיני השום.
- מכינים את הבצק: משרים את הבורגול ב-3 כוסות מים רותחים ומניחים בצד ל-2 שעות. מסננים וסוחטים היטב. מוסיפים את שאר חומרי הבצק ולשים היטב. מכסים במגבת לחה ומשאירים בצד.
- מכינים את המילוי: מחממים סיר קטן, מוסיפים את השמן והבצל ומאדים עד שהבצל רך. מוסיפים את הצנוברים והתבלינים ומטגנים עוד כדקה. מוסיפים את הטונה, מערבבים ומכבים את האש.
- בידיים רטובות לוקחים מתערובת הבצק כדור בגודל פינג פונג, משטחים וממלאים לצורת קובה.
- מכינים את הסלסה: שורפים את העגבניות בשלמותן על גבי רשת על להבה גלוייה. קוצצים ומערבבים עם שאר החומרים.
- מחממים את השמן בסיר, מטגנים את הקובה עד להשחמה ומעבירים לנייר סופג.
- מגישים לצד קערת היוגורט וסלסת העגבניות.
אופן הכנה
- מגרדים את הבצל על הפומפייה וסוחטים היטב. קולים את הצנוברים במחבת יבשה עד להזהבה. מסננים את הטונה. כותשים את שיני השום.
- מכינים את הבצק: משרים את הבורגול ב-3 כוסות מים רותחים ומניחים בצד ל-2 שעות. מסננים וסוחטים היטב. מוסיפים את שאר חומרי הבצק ולשים היטב. מכסים במגבת לחה ומשאירים בצד.
- מכינים את המילוי: מחממים סיר קטן, מוסיפים את השמן והבצל ומאדים עד שהבצל רך. מוסיפים את הצנוברים והתבלינים ומטגנים עוד כדקה. מוסיפים את הטונה, מערבבים ומכבים את האש.
- בידיים רטובות לוקחים מתערובת הבצק כדור בגודל פינג פונג, משטחים וממלאים לצורת קובה.
- מכינים את הסלסה: שורפים את העגבניות בשלמותן על גבי רשת על להבה גלוייה. קוצצים ומערבבים עם שאר החומרים.
- מחממים את השמן בסיר, מטגנים את הקובה עד להשחמה ומעבירים לנייר סופג.
- מגישים לצד קערת היוגורט וסלסת העגבניות.
הערות
- לגרסת פרווה מגישים ללא יוגורט בצד
הערות
- לגרסת פרווה מגישים ללא יוגורט בצד
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן