קובה טונה חאלבי עם סלסת עגבניות שרופות

רוצים לשדרג את המתכון הקבוע שלכם לקובה? אודי ואושר מכינים קובה טונה פריך ושחום. מתבלים את הטונה בצנוברים ומקבלים מנה מעניינת וטעימה
רוצים לשדרג את המתכון הקבוע שלכם לקובה? אודי ואושר מכינים קובה טונה פריך ושחום. מתבלים את הטונה בצנוברים ומקבלים מנה מעניינת וטעימה
  • אודי ואושר
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    21
  • הכנה שעה
    כולל 3 שעות
  • פחמימות
    73 גרם
  • רמת קושי:
    קשה
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 872.7 קק״ל 2618.0 קק״ל
    פחמימות 72.6 גרם 217.9 גרם
    שומן 59.1 גרם 177.4 גרם
    נתרן 2610.8 מ״ג 7832.3 מ״ג
    חלבון 15.8 גרם 47.4 גרם
    סיבים תזונתיים 11.6 גרם 34.9 גרם
    שומן רווי 5.7 גרם 17.1 גרם
    כולסטרול 4.5 מ״ג 13.5 מ״ג
    סידן 137.0 מ״ג 411.0 מ״ג
    ברזל 3.5 מ״ג 10.5 מ״ג
    אשלגן 682.5 מ״ג 2047.6 מ״ג
    אבץ 2.6 מ״ג 7.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    21
  • הכנה שעה
    כולל 3 שעות
  • פחמימות
    73 גרם
  • רמת קושי:
    קשה
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 872.7 קק״ל 2618.0 קק״ל
    פחמימות 72.6 גרם 217.9 גרם
    שומן 59.1 גרם 177.4 גרם
    נתרן 2610.8 מ״ג 7832.3 מ״ג
    חלבון 15.8 גרם 47.4 גרם
    סיבים תזונתיים 11.6 גרם 34.9 גרם
    שומן רווי 5.7 גרם 17.1 גרם
    כולסטרול 4.5 מ״ג 13.5 מ״ג
    סידן 137.0 מ״ג 411.0 מ״ג
    ברזל 3.5 מ״ג 10.5 מ״ג
    אשלגן 682.5 מ״ג 2047.6 מ״ג
    אבץ 2.6 מ״ג 7.7 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
דגים
אודי ואושר
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק קובה

מילוי

טיגון

סלסה

הגשה

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מגרדים את הבצל על הפומפייה וסוחטים היטב. קולים את הצנוברים במחבת יבשה עד להזהבה. מסננים את הטונה. כותשים את שיני השום.
  2. מכינים את הבצק: משרים את הבורגול ב-3 כוסות מים רותחים ומניחים בצד ל-2 שעות. מסננים וסוחטים היטב. מוסיפים את שאר חומרי הבצק ולשים היטב. מכסים במגבת לחה ומשאירים בצד.
  3. מכינים את המילוי: מחממים סיר קטן, מוסיפים את השמן והבצל ומאדים עד שהבצל רך. מוסיפים את הצנוברים והתבלינים ומטגנים עוד כדקה. מוסיפים את הטונה, מערבבים ומכבים את האש.
  4. בידיים רטובות לוקחים מתערובת הבצק כדור בגודל פינג פונג, משטחים וממלאים לצורת קובה.
  5. מכינים את הסלסה: שורפים את העגבניות בשלמותן על גבי רשת על להבה גלוייה. קוצצים ומערבבים עם שאר החומרים.
  6. מחממים את השמן בסיר, מטגנים את הקובה עד להשחמה ומעבירים לנייר סופג.
  7. מגישים לצד קערת היוגורט וסלסת העגבניות.

הערות

  • לגרסת פרווה מגישים ללא יוגורט בצד

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קובה טונה חאלבי עם סלסת עגבניות שרופות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות