-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 992.3 קק״ל 3969.1 קק״לפחמימות 114.9 גרם 459.5 גרםשומן 36.5 גרם 146.2 גרםנתרן 1274.7 מ״ג 5098.9 מ״גחלבון 33.2 גרם 133.0 גרםסיבים תזונתיים 24.7 גרם 98.8 גרםשומן רווי 5.2 גרם 20.7 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 674.7 מ״ג 2698.8 מ״גברזל 20.9 מ״ג 83.5 מ״גאשלגן 3880.9 מ״ג 15523.5 מ״גאבץ 6.4 מ״ג 25.5 מ״גסגור
-
מרכיבים24
-
הכנה 30 דק׳כולל שעה ו-30 דק׳
-
פחמימות115 גרם
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 992.3 קק״ל 3969.1 קק״לפחמימות 114.9 גרם 459.5 גרםשומן 36.5 גרם 146.2 גרםנתרן 1274.7 מ״ג 5098.9 מ״גחלבון 33.2 גרם 133.0 גרםסיבים תזונתיים 24.7 גרם 98.8 גרםשומן רווי 5.2 גרם 20.7 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 674.7 מ״ג 2698.8 מ״גברזל 20.9 מ״ג 83.5 מ״גאשלגן 3880.9 מ״ג 15523.5 מ״גאבץ 6.4 מ״ג 25.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 24 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעה ו-30 דק׳ | קלוריות 992 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
קדרה
-
1 גזר בינוני
-
1 שורש פטרוזיליה
-
1 שורש סלרי
-
1 ראש לפת
-
1 בצל סגול בינוני
-
1 גבעול כרשה
-
6 שיני שום
-
5 גבעולי תימין טרי
-
10 עלי מרווה
-
300גרם או 1 שקית ערמונים בוואקום
-
1 כפית מלח דק
-
1 כפית פלפל אנגלי
-
1 מקל קינמון בינוני
-
5 כפות סילאן
-
2 כוסות שעועית לבנה קפואה
-
1 כוס מים
-
1 כוס בירה בהירה
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-200 מעלות טורבו. חותכים את הגזר, שורש הפטרוזיליה, שורש הסלרי, הלפת והבצל לרבעים. פורסים את הכרישה. חוצים את שיני השום.
- מחממים סיר כבד, מרססים את השמן ומטגנים את הירקות (למעט השום ועשבי התיבול) עד להשחמה קלה. מוסיפים את השום, עשבי התיבול והערמונים וממשיכים לטגן כ-2 דקות נוספות. מוסיפים את התבלינים, הבירה, הסילאן, השעועית והמים עד לכיסוי, ומביאים לרתיחה.
- מורידים את המכסה, מעבירים את הסיר לתנור וצולים כשעה. מדי פעם מוציאים מהתנור ומערבבים.
- מכינים את הפסטו: טוחנים את כל החומרים במעבד המזון עד לקבלת מרקם גרגירי.
- מוציאים את הקדרה מהתנור. מומלץ להגיש על מצע של אורז לבן לצד כף פסטו.
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-200 מעלות טורבו. חותכים את הגזר, שורש הפטרוזיליה, שורש הסלרי, הלפת והבצל לרבעים. פורסים את הכרישה. חוצים את שיני השום.
- מחממים סיר כבד, מרססים את השמן ומטגנים את הירקות (למעט השום ועשבי התיבול) עד להשחמה קלה. מוסיפים את השום, עשבי התיבול והערמונים וממשיכים לטגן כ-2 דקות נוספות. מוסיפים את התבלינים, הבירה, הסילאן, השעועית והמים עד לכיסוי, ומביאים לרתיחה.
- מורידים את המכסה, מעבירים את הסיר לתנור וצולים כשעה. מדי פעם מוציאים מהתנור ומערבבים.
- מכינים את הפסטו: טוחנים את כל החומרים במעבד המזון עד לקבלת מרקם גרגירי.
- מוציאים את הקדרה מהתנור. מומלץ להגיש על מצע של אורז לבן לצד כף פסטו.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן