קדרת ירקות שורש בבירה, סילאן וערמונים עם פסטו שמיר ותרד

מנה חורפית ומנחמת של ירקות שורש מבושלים בישול ארוך עם בירה, סילאן וערמונים. מומלץ להגיש עם אורז ורוטב פסטו בצד
מנה חורפית ומנחמת של ירקות שורש מבושלים בישול ארוך עם בירה, סילאן וערמונים. מומלץ להגיש עם אורז ורוטב פסטו בצד
  • אודי ואושר
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    24
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • פחמימות
    115 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 992.3 קק״ל 3969.1 קק״ל
    פחמימות 114.9 גרם 459.5 גרם
    שומן 36.5 גרם 146.2 גרם
    נתרן 1274.7 מ״ג 5098.9 מ״ג
    חלבון 33.2 גרם 133.0 גרם
    סיבים תזונתיים 24.7 גרם 98.8 גרם
    שומן רווי 5.2 גרם 20.7 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 674.7 מ״ג 2698.8 מ״ג
    ברזל 20.9 מ״ג 83.5 מ״ג
    אשלגן 3880.9 מ״ג 15523.5 מ״ג
    אבץ 6.4 מ״ג 25.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    24
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • פחמימות
    115 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 992.3 קק״ל 3969.1 קק״ל
    פחמימות 114.9 גרם 459.5 גרם
    שומן 36.5 גרם 146.2 גרם
    נתרן 1274.7 מ״ג 5098.9 מ״ג
    חלבון 33.2 גרם 133.0 גרם
    סיבים תזונתיים 24.7 גרם 98.8 גרם
    שומן רווי 5.2 גרם 20.7 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 674.7 מ״ג 2698.8 מ״ג
    ברזל 20.9 מ״ג 83.5 מ״ג
    אשלגן 3880.9 מ״ג 15523.5 מ״ג
    אבץ 6.4 מ״ג 25.5 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
תבשילים
אודי ואושר
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

קדרה

פסטו

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-200 מעלות טורבו. חותכים את הגזר, שורש הפטרוזיליה, שורש הסלרי, הלפת והבצל לרבעים. פורסים את הכרישה. חוצים את שיני השום.
  2. מחממים סיר כבד, מרססים את השמן ומטגנים את הירקות (למעט השום ועשבי התיבול) עד להשחמה קלה. מוסיפים את השום, עשבי התיבול והערמונים וממשיכים לטגן כ-2 דקות נוספות. מוסיפים את התבלינים, הבירה, הסילאן, השעועית והמים עד לכיסוי, ומביאים לרתיחה.
  3. מורידים את המכסה, מעבירים את הסיר לתנור וצולים כשעה. מדי פעם מוציאים מהתנור ומערבבים.
  4. מכינים את הפסטו: טוחנים את כל החומרים במעבד המזון עד לקבלת מרקם גרגירי.
  5. מוציאים את הקדרה מהתנור. מומלץ להגיש על מצע של אורז לבן לצד כף פסטו.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קדרת ירקות שורש בבירה, סילאן וערמונים עם פסטו שמיר ותרד

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות