קדירת בשר וירקות ביין אדום

יש לנו את המנה המושלמת בשבילכם לשבת חורפית וגשומה - קדירת בשר וירקות ביין אדום בבישול ארוך. שי-לי ליפא עם ארוחה מנחמת במיוחד
יש לנו את המנה המושלמת בשבילכם לשבת חורפית וגשומה - קדירת בשר וירקות ביין אדום בבישול ארוך. שי-לי ליפא עם ארוחה מנחמת במיוחד
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעתיים ו-50 דק׳
  • פחמימות
    17 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 577.5 קק״ל 3465.1 קק״ל
    פחמימות 17.3 גרם 104.0 גרם
    שומן 23.9 גרם 143.7 גרם
    נתרן 571.3 מ״ג 3427.5 מ״ג
    חלבון 57.1 גרם 342.4 גרם
    סיבים תזונתיים 3.4 גרם 20.6 גרם
    שומן רווי 6.4 גרם 38.5 גרם
    כולסטרול 390.0 מ״ג 2340.0 מ״ג
    סידן 58.1 מ״ג 348.5 מ״ג
    ברזל 4.8 מ״ג 29.0 מ״ג
    אשלגן 732.7 מ״ג 4396.3 מ״ג
    אבץ 10.3 מ״ג 61.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעתיים ו-50 דק׳
  • פחמימות
    17 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 577.5 קק״ל 3465.1 קק״ל
    פחמימות 17.3 גרם 104.0 גרם
    שומן 23.9 גרם 143.7 גרם
    נתרן 571.3 מ״ג 3427.5 מ״ג
    חלבון 57.1 גרם 342.4 גרם
    סיבים תזונתיים 3.4 גרם 20.6 גרם
    שומן רווי 6.4 גרם 38.5 גרם
    כולסטרול 390.0 מ״ג 2340.0 מ״ג
    סידן 58.1 מ״ג 348.5 מ״ג
    ברזל 4.8 מ״ג 29.0 מ״ג
    אשלגן 732.7 מ״ג 4396.3 מ״ג
    אבץ 10.3 מ״ג 61.8 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
ארוחות
שי-לי ליפא
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מוציאים את הבשר מהמקרר כשעה לפני ההכנה. חותכים לקוביות בגודל 4 ס”מ.
  2. קולפים וחותכים את הבצל לשישיות. חותכים את הגזר והסלרי לפרוסות בעובי 3 ס”מ.
  3. מחממים סיר גדול על להבה בינונית. מוסיפים שמן זית ובשר ומטגנים 4-3 דקות מכל צד עד להשחמה.
  4. מוסיפים בצל, מתבלים במלח ופלפל שחור ומטגנים כ-2 דקות תוך כדי בחישה.
  5. מוסיפים יין, מים, רסק עגבניות, מתבלים בפפריקה, מלח ופלפל שחור, מערבבים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה, מכסים ומבשלים שעה וחצי.
  6. מוסיפים גזר וסלרי ומערבבים. מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה, מכסים ומבשלים עוד כשעה, עד שהבשר והירקות רכים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קדירת בשר וירקות ביין אדום

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות