עוף טוב
עוף טוב

קבלו פטנט גאוני: פסטרמה רול אנד גו!

  • משה שגב
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • פחמימות
    232 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1525.6 קק״ל 1525.6 קק״ל
    פחמימות 231.6 גרם 231.6 גרם
    שומן 107.5 גרם 107.5 גרם
    נתרן 2918.4 מ״ג 2918.4 מ״ג
    חלבון 83.9 גרם 83.9 גרם
    סיבים תזונתיים 56.4 גרם 56.4 גרם
    שומן רווי 54.4 גרם 54.4 גרם
    כולסטרול 316.4 מ״ג 316.4 מ״ג
    סידן 148.8 מ״ג 148.8 מ״ג
    ברזל 54.1 מ״ג 54.1 מ״ג
    אשלגן 915.7 מ״ג 915.7 מ״ג
    אבץ 45.3 מ״ג 45.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • פחמימות
    232 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1525.6 קק״ל 1525.6 קק״ל
    פחמימות 231.6 גרם 231.6 גרם
    שומן 107.5 גרם 107.5 גרם
    נתרן 2918.4 מ״ג 2918.4 מ״ג
    חלבון 83.9 גרם 83.9 גרם
    סיבים תזונתיים 56.4 גרם 56.4 גרם
    שומן רווי 54.4 גרם 54.4 גרם
    כולסטרול 316.4 מ״ג 316.4 מ״ג
    סידן 148.8 מ״ג 148.8 מ״ג
    ברזל 54.1 מ״ג 54.1 מ״ג
    אשלגן 915.7 מ״ג 915.7 מ״ג
    אבץ 45.3 מ״ג 45.3 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
ארוחה בשרית
משה שגב
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן ההכנה

1. מניחים נייר אפייה על משטח עבודה מלבני.
2. מתחילים לסדר בו 3 שורות, בכל שורה 4 פרוסות לחם שמניחים כמו רעפים ומדביקים אותם זה על זה עם ביצה טרופה.
3. מניחים פרוסת לחם ראשונה, מורחים כ-1 ס”מ ביצה טרופה בצד אחד לאורך השוליים ומצמידים מעל פרוסה נוספת.
4. מורחים את שולי הפרוסה השנייה בביצה ומצמידים לה פרוסה נוספת.
5. חוזרים על הפעולה עם עוד שתי פרוסות, כך שתתקבל שורה בת 4 פרוסות אחת לצד השנייה כמו רעפים.
6. כעת בונים באותו האופן את השורה השנייה, תוך כדי שאת השורה השנייה מצמידים לשורה הראשונה בחלקה העליון.
7. בדיוק באותה הצורה בונים גם את השורה השלישית, כך שנקבל 3 שורות עם 4 פרוסות בכל שורה. את שארית הביצה שומרים להמשך.
8. מורחים על כל שורות הלחמים מיונז, ומעליו חרדל.
9. מכסים את כל משטח הלחם בפרוסות פסטרמה.
10. מסדרים בצלע הקרובה אלינו שורה של בצל מטוגן, פלפלים קלויים ומעליהם תרד.
11. נעזרים בנייר האפייה ומגלגלים את הרולדה לגלילה צמודה ככל האפשר.
12. משאירים במקרר למשך 30 דקות
13. מחממים את התנור לחום של 180 מעלות.
14. מעבירים את הרולדה לתבנית שטוחה, מברישים אותה בביצה טרופה ומפזרים מעל קצח.
15. אופים בתנור במשך כ-25 דקות או עד שהלחם מזהיב קלות. מקררים מעט.
16. פורסים מהרולדה פרוסות בעובי 2-3 ס”מ ומגישים חם.
@foody_il חזה עוף במיסו עם אורז #חזהעוף #אורז ♬ Make It, Break It - Ofrin

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות