קבב דגים בפיתה עם טחינה סלק

אודי ואושר עם מתכון קל ופשוט להכנה של קבב דגים בפיתה. מתבלים את הארוחה בטחינה סלק סגולה וסלט קצוץ ונהנים ממנה טעימה ומשביעה
אודי ואושר עם מתכון קל ופשוט להכנה של קבב דגים בפיתה. מתבלים את הארוחה בטחינה סלק סגולה וסלט קצוץ ונהנים ממנה טעימה ומשביעה
  • אודי ואושר
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    24
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • פחמימות
    74 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1317.3 קק״ל 5269.4 קק״ל
    פחמימות 73.8 גרם 295.4 גרם
    שומן 93.4 גרם 373.4 גרם
    נתרן 2426.3 מ״ג 9705.1 מ״ג
    חלבון 46.5 גרם 186.2 גרם
    סיבים תזונתיים 9.6 גרם 38.4 גרם
    שומן רווי 15.8 גרם 63.1 גרם
    כולסטרול 82.0 מ״ג 328.0 מ״ג
    סידן 276.9 מ״ג 1107.5 מ״ג
    ברזל 7.3 מ״ג 29.1 מ״ג
    אשלגן 2275.7 מ״ג 9102.8 מ״ג
    אבץ 5.0 מ״ג 20.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    24
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • פחמימות
    74 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1317.3 קק״ל 5269.4 קק״ל
    פחמימות 73.8 גרם 295.4 גרם
    שומן 93.4 גרם 373.4 גרם
    נתרן 2426.3 מ״ג 9705.1 מ״ג
    חלבון 46.5 גרם 186.2 גרם
    סיבים תזונתיים 9.6 גרם 38.4 גרם
    שומן רווי 15.8 גרם 63.1 גרם
    כולסטרול 82.0 מ״ג 328.0 מ״ג
    סידן 276.9 מ״ג 1107.5 מ״ג
    ברזל 7.3 מ״ג 29.1 מ״ג
    אשלגן 2275.7 מ״ג 9102.8 מ״ג
    אבץ 5.0 מ״ג 20.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
דגים
אודי ואושר
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

קבב דגים

טיגון הקבב

טחינה

סלט

הגשה

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מניחים את כל מרכיבי הקבב בקערה גדולה, לשים היטב ויוצרים 8 קבבים.
  2. קולפים את הסלק וחותכים לקוביות. שמים בקערה חסינת חום עם 2 כפות מים ומחממים במיקרוגל עד שהקוביות מתרככות.
  3. מכינים את הטחינה: מניחים את כל מרכיבי הטחינה במעבד המזון וטוחנים למחית חלקה.
  4. מכינים את הסלט: קוצצים את כל מרכיבי הסלט, מניחים בקערה ומערבבים בעדינות.
  5. מורחים את הקבבים בשמן זית, מחממים היטב מחבת או פלנצ’ה וצולים את כ-2 דקות מכל צד.
  6. מורחים בכל פיתה את הטחינה סלק, מכניסים 2 קבבים ואת הסלט ומסיימים בכף גדושה של השמנת החמוצה. מגישים מיד.

הערות

  • בהכנת הקבב מומלץ להשתמש בפטרוזיליה, כוסברה או כל עשב תיבול אחר
  • לגרסת פרווה מוותרים על השמנת החמוצה

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קבב דגים בפיתה עם טחינה סלק

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות