-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 1317.3 קק״ל 5269.4 קק״לפחמימות 73.8 גרם 295.4 גרםשומן 93.4 גרם 373.4 גרםנתרן 2426.3 מ״ג 9705.1 מ״גחלבון 46.5 גרם 186.2 גרםסיבים תזונתיים 9.6 גרם 38.4 גרםשומן רווי 15.8 גרם 63.1 גרםכולסטרול 82.0 מ״ג 328.0 מ״גסידן 276.9 מ״ג 1107.5 מ״גברזל 7.3 מ״ג 29.1 מ״גאשלגן 2275.7 מ״ג 9102.8 מ״גאבץ 5.0 מ״ג 20.0 מ״גסגור
-
מרכיבים24
-
הכנה 20 דק׳כולל 30 דק׳
-
פחמימות74 גרם
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 1317.3 קק״ל 5269.4 קק״לפחמימות 73.8 גרם 295.4 גרםשומן 93.4 גרם 373.4 גרםנתרן 2426.3 מ״ג 9705.1 מ״גחלבון 46.5 גרם 186.2 גרםסיבים תזונתיים 9.6 גרם 38.4 גרםשומן רווי 15.8 גרם 63.1 גרםכולסטרול 82.0 מ״ג 328.0 מ״גסידן 276.9 מ״ג 1107.5 מ״גברזל 7.3 מ״ג 29.1 מ״גאשלגן 2275.7 מ״ג 9102.8 מ״גאבץ 5.0 מ״ג 20.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 24 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 1317 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
קבב דגים
-
2 פילה דגי בורי
-
2 בצלים בינוניים
-
3 כפות שמן זית
-
1/2 כוס מי סודה
-
1 צרור כוסברה
-
1 כפית מלח דק
-
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
-
1 כפית כמון טחון
-
80 גרם שקדים פרוסים
טיגון הקבב
-
1/2 כוס שמן זית
טחינה
סלט
הגשה
-
4 פיתות בינוניות
-
1גביע או 150 מ"ל שמנת חמוצה 15%
אופן הכנה
- מניחים את כל מרכיבי הקבב בקערה גדולה, לשים היטב ויוצרים 8 קבבים.
- קולפים את הסלק וחותכים לקוביות. שמים בקערה חסינת חום עם 2 כפות מים ומחממים במיקרוגל עד שהקוביות מתרככות.
- מכינים את הטחינה: מניחים את כל מרכיבי הטחינה במעבד המזון וטוחנים למחית חלקה.
- מכינים את הסלט: קוצצים את כל מרכיבי הסלט, מניחים בקערה ומערבבים בעדינות.
- מורחים את הקבבים בשמן זית, מחממים היטב מחבת או פלנצ’ה וצולים את כ-2 דקות מכל צד.
- מורחים בכל פיתה את הטחינה סלק, מכניסים 2 קבבים ואת הסלט ומסיימים בכף גדושה של השמנת החמוצה. מגישים מיד.
אופן הכנה
- מניחים את כל מרכיבי הקבב בקערה גדולה, לשים היטב ויוצרים 8 קבבים.
- קולפים את הסלק וחותכים לקוביות. שמים בקערה חסינת חום עם 2 כפות מים ומחממים במיקרוגל עד שהקוביות מתרככות.
- מכינים את הטחינה: מניחים את כל מרכיבי הטחינה במעבד המזון וטוחנים למחית חלקה.
- מכינים את הסלט: קוצצים את כל מרכיבי הסלט, מניחים בקערה ומערבבים בעדינות.
- מורחים את הקבבים בשמן זית, מחממים היטב מחבת או פלנצ’ה וצולים את כ-2 דקות מכל צד.
- מורחים בכל פיתה את הטחינה סלק, מכניסים 2 קבבים ואת הסלט ומסיימים בכף גדושה של השמנת החמוצה. מגישים מיד.
הערות
- בהכנת הקבב מומלץ להשתמש בפטרוזיליה, כוסברה או כל עשב תיבול אחר
- לגרסת פרווה מוותרים על השמנת החמוצה
הערות
- בהכנת הקבב מומלץ להשתמש בפטרוזיליה, כוסברה או כל עשב תיבול אחר
- לגרסת פרווה מוותרים על השמנת החמוצה
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן