קאפקייקס שוקולד עם קצפת קקאו וסוכריות צבעוניות

רוצים לפנק את הילדים בקינוח מתוק? מכינים קאפקייקס שוקולד אישיים עם קרם קקאו וסוכריות וצופים בילדים טורפים בהנאה
רוצים לפנק את הילדים בקינוח מתוק? מכינים קאפקייקס שוקולד אישיים עם קרם קקאו וסוכריות וצופים בילדים טורפים בהנאה
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה
  • פחמימות
    17 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 165.8 קק״ל 1990.0 קק״ל
    פחמימות 16.5 גרם 198.3 גרם
    שומן 8.5 גרם 101.9 גרם
    נתרן 153.9 מ״ג 1847.2 מ״ג
    חלבון 3.9 גרם 46.3 גרם
    סיבים תזונתיים 1.8 גרם 21.9 גרם
    שומן רווי 4.9 גרם 58.8 גרם
    כולסטרול 62.1 מ״ג 744.7 מ״ג
    סידן 23.9 מ״ג 286.5 מ״ג
    ברזל 1.3 מ״ג 15.4 מ״ג
    אשלגן 119.8 מ״ג 1437.4 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 7.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה
  • פחמימות
    17 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 165.8 קק״ל 1990.0 קק״ל
    פחמימות 16.5 גרם 198.3 גרם
    שומן 8.5 גרם 101.9 גרם
    נתרן 153.9 מ״ג 1847.2 מ״ג
    חלבון 3.9 גרם 46.3 גרם
    סיבים תזונתיים 1.8 גרם 21.9 גרם
    שומן רווי 4.9 גרם 58.8 גרם
    כולסטרול 62.1 מ״ג 744.7 מ״ג
    סידן 23.9 מ״ג 286.5 מ״ג
    ברזל 1.3 מ״ג 15.4 מ״ג
    אשלגן 119.8 מ״ג 1437.4 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 7.8 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
אוכל שילדים אוהבים
מערכת Foody
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

בלילה

קרם

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-175 מעלות. מרפדים את תבנית השקעים במנז’טים.
  2. ממיסים את החמאה.
  3. מכינים את הבלילה: מנפים לקערה את הקמח, הקקאו, אבקת האפייה, הסודה לשתייה והמלח ומערבבים היטב בעזרת מטרפה. מוסיפים את שאר הרכיבים ומערבבים היטב בעזרת מרית עד שמתקבלת בלילה אחידה ולא סמיכה מדי.
  4. בעזרת כף מחלקים את הבלילה בין השקעים. מזלפים עד ל-3/4 גובה השקע.
  5. אופים כ-25 דקות, או עד שהקאפקייקס תופחים ונסדקים קלות בחלק העליון. מוציאים מהתנור ומקררים על רשת.
  6. מכינים את הקרם: מניחים את כל רכיבי המתכון בקערה עמוקה ומקציפים בעזרת מיקסר או מטרפה ידנית עד שמתקבל קרם אחיד ויציב. מעבירים לשק זילוף עם צנתר משונן.
  7. מזלפים מעל כל קאפקייק תלולית של הקרם ומפזרים מעל את הסוכריות הצבעוניות.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קאפקייקס שוקולד עם קצפת קקאו וסוכריות צבעוניות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות