-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 176.7 קק״ל 2827.7 קק״לפחמימות 13.9 גרם 221.7 גרםשומן 12.2 גרם 195.0 גרםנתרן 72.3 מ״ג 1157.4 מ״גחלבון 3.4 גרם 53.8 גרםסיבים תזונתיים 1.2 גרם 18.6 גרםשומן רווי 3.7 גרם 59.9 גרםכולסטרול 38.4 מ״ג 614.9 מ״גסידן 41.5 מ״ג 663.2 מ״גברזל 0.8 מ״ג 12.1 מ״גאשלגן 371.4 מ״ג 5942.3 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 11.9 מ״גסגור
-
מרכיבים15
-
הכנה שעהכולל שעה ו-30 דק׳
-
פחמימות14 גרם
-
רמת קושי:קשה
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 176.7 קק״ל 2827.7 קק״לפחמימות 13.9 גרם 221.7 גרםשומן 12.2 גרם 195.0 גרםנתרן 72.3 מ״ג 1157.4 מ״גחלבון 3.4 גרם 53.8 גרםסיבים תזונתיים 1.2 גרם 18.6 גרםשומן רווי 3.7 גרם 59.9 גרםכולסטרול 38.4 מ״ג 614.9 מ״גסידן 41.5 מ״ג 663.2 מ״גברזל 0.8 מ״ג 12.1 מ״גאשלגן 371.4 מ״ג 5942.3 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 11.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 15 | זמן הכנה שעה | זמן כולל שעה ו-30 דק׳ | קלוריות 177 | כמות מנות 16 |
---|
מצרכים
מצרכים
בלילת שוקולד
-
1כוס או 140 גרם קמח לבן
-
1כפית או 3 גרם אבקת אפייה
-
4כפות או 40 גרם אבקת קקאו
-
1גביע או 200 גרם שמנת חמוצה 15%
-
1/4כוס או 60 מ"ל חלב 3%
-
2 ביצים L
-
1/2כוס או 120 מ"ל שמן קנולה
ציפוי
-
2מיכלים או 500 מ"ל שמנת מתוקה 38%
-
1/2חבילה או 40 גרם אינסטנט פודינג בטעם וניל
-
1 בקבוקון צבע מאכל כחול
קישוט
-
100 גרם שוקולד לבן
-
50 גרם שוקולד מריר
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-170 מעלות. מרפדים את תבנית השקעים במנז’טים מנייר (מס’ 4), או משמנים את שקעי התבנית.
- בקערה גדולה מערבבים את הקמח, אבקת האפייה הקקאו והסוכר. יוצרים גומה במרכז ומוסיפים את שאר מרכיבי המאפינס. מערבבים במטרפה כמה שפחות, רק עד שהחומרים היבשים נטמעים והתערובת כמעט חלקה.
- מניחים כף גדושה מאוד של הבלילה בכל שקע, כך שהבלילה תמלא קצת יותר מ-1/2 מגובה השקע.
- אופים כ-20 דקות להתייצבות, עד שקיסם שננעץ במרכז יוצא עם פירורים לחים. מצננים.
- מכינים את הציפוי: במיקסר עם וו בלון מקציפים את השמנת המתוקה, האינסטנט פודינג והסוכר לקרם יציב. מוסיפים את צבע המאכל ומקציפים קצרות, עד שהקרם נצבע באופן אחיד.
- מעבירים את הקרם לשקית זילוף עם צנתר חורים ל”שערות” (מס’ 233). מזלפים לכיסוי הקאפקייק ב-2 שכבות.
- מכינים את “העיניים”: בקערות נפרדות ממיסים במיקרוגל את השוקולד הלבן והשוקולד המריר, ומעבירים כל שוקולד לשקית זילוף קטנה.
- מזלפים 32 עיגולי שוקולד לבן בגודל הרצוי (בערך בגודל מטבע של עשרה שקלים) על נייר אפייה. מזלפים אישון משוקולד מריר בתוך כל עיגול לבן. מעבירים למקפיא להתקשות ל-10 דקות.
- מניחים זוג עיניים על כל קאפקייק. ליצירת הפה, חותכים עוגיות אוראו לחצי ונועצים בכל עוגה חצי עוגייה, כשהחלק החתוך כלפי פנים.
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-170 מעלות. מרפדים את תבנית השקעים במנז’טים מנייר (מס’ 4), או משמנים את שקעי התבנית.
- בקערה גדולה מערבבים את הקמח, אבקת האפייה הקקאו והסוכר. יוצרים גומה במרכז ומוסיפים את שאר מרכיבי המאפינס. מערבבים במטרפה כמה שפחות, רק עד שהחומרים היבשים נטמעים והתערובת כמעט חלקה.
- מניחים כף גדושה מאוד של הבלילה בכל שקע, כך שהבלילה תמלא קצת יותר מ-1/2 מגובה השקע.
- אופים כ-20 דקות להתייצבות, עד שקיסם שננעץ במרכז יוצא עם פירורים לחים. מצננים.
- מכינים את הציפוי: במיקסר עם וו בלון מקציפים את השמנת המתוקה, האינסטנט פודינג והסוכר לקרם יציב. מוסיפים את צבע המאכל ומקציפים קצרות, עד שהקרם נצבע באופן אחיד.
- מעבירים את הקרם לשקית זילוף עם צנתר חורים ל”שערות” (מס’ 233). מזלפים לכיסוי הקאפקייק ב-2 שכבות.
- מכינים את “העיניים”: בקערות נפרדות ממיסים במיקרוגל את השוקולד הלבן והשוקולד המריר, ומעבירים כל שוקולד לשקית זילוף קטנה.
- מזלפים 32 עיגולי שוקולד לבן בגודל הרצוי (בערך בגודל מטבע של עשרה שקלים) על נייר אפייה. מזלפים אישון משוקולד מריר בתוך כל עיגול לבן. מעבירים למקפיא להתקשות ל-10 דקות.
- מניחים זוג עיניים על כל קאפקייק. ליצירת הפה, חותכים עוגיות אוראו לחצי ונועצים בכל עוגה חצי עוגייה, כשהחלק החתוך כלפי פנים.
הערות
- בזמן הזילוף פיית השקית צריכה להיות באוויר, מעל העוגה, והתנועה תוך כדי הזילוף צריכה להיות של משיכה כלפי מעלה. אם מזלפים צמוד מדי לעוגה הזילופים לא ייראו כמו שערות
הערות
- בזמן הזילוף פיית השקית צריכה להיות באוויר, מעל העוגה, והתנועה תוך כדי הזילוף צריכה להיות של משיכה כלפי מעלה. אם מזלפים צמוד מדי לעוגה הזילופים לא ייראו כמו שערות
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן