קאפקייקס לעצלנים בגביעי גלידה מחודדים
קאפקייקס לעצלנים בגביעי גלידה מחודדים זה עוגות אישיות פשוטות ומהירות במיוחד להכנה, שאופים בגביעי גלידה מחודדים בלי להשקיע יותר מדי מאמץ
קאפקייקס לעצלנים בגביעי גלידה מחודדים זה עוגות אישיות פשוטות ומהירות במיוחד להכנה, שאופים בגביעי גלידה מחודדים בלי להשקיע יותר מדי מאמץ
- קרין גורן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 102.4 קק״ל 716.7 קק״לפחמימות 16.3 גרם 114.2 גרםשומן 2.0 גרם 14.0 גרםנתרן 257.5 מ״ג 1802.8 מ״גחלבון 4.3 גרם 30.3 גרםסיבים תזונתיים 0.1 גרם 1.0 גרםשומן רווי 0.6 גרם 4.1 גרםכולסטרול 72.5 מ״ג 507.6 מ״גסידן 12.7 מ״ג 89.0 מ״גברזל 0.6 מ״ג 4.0 מ״גאשלגן 46.2 מ״ג 323.7 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 2.3 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 15 דק׳כולל 30 דק׳
-
פחמימות16 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 102.4 קק״ל 716.7 קק״לפחמימות 16.3 גרם 114.2 גרםשומן 2.0 גרם 14.0 גרםנתרן 257.5 מ״ג 1802.8 מ״גחלבון 4.3 גרם 30.3 גרםסיבים תזונתיים 0.1 גרם 1.0 גרםשומן רווי 0.6 גרם 4.1 גרםכולסטרול 72.5 מ״ג 507.6 מ״גסידן 12.7 מ״ג 89.0 מ״גברזל 0.6 מ״ג 4.0 מ״גאשלגן 46.2 מ״ג 323.7 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 2.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 102 | כמות מנות 7 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוגה
-
2 ביצים L
-
1מיכל או 250 מ"ל שמנת מתוקה 38%
-
1כוס או 140 גרם קמח תופח
-
7 גביע ופל לגלידה בינוניים
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- בקערה טורפים ביצים, שמנת מתוקה, תמצית וניל וסוכר. מוסיפים קמח תופח וטורפים לאיחוד.
- עוטפים תבנית אינגליש קייק בשכבה כפולה של נייר אלומיניום. מחוררים בשיפוד ונועצים גביעי גלידה עם שפיץ.
- ממלאים בבלילה עד ¾ מגובה כל גביע ומעבירים מיד לתנור. אופים כ-15 דקות.
- מצננים.
- מקשטים בקצפת ממותקת, סירופ שוקולד וסוכריות.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- בקערה טורפים ביצים, שמנת מתוקה, תמצית וניל וסוכר. מוסיפים קמח תופח וטורפים לאיחוד.
- עוטפים תבנית אינגליש קייק בשכבה כפולה של נייר אלומיניום. מחוררים בשיפוד ונועצים גביעי גלידה עם שפיץ.
- ממלאים בבלילה עד ¾ מגובה כל גביע ומעבירים מיד לתנור. אופים כ-15 דקות.
- מצננים.
- מקשטים בקצפת ממותקת, סירופ שוקולד וסוכריות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן