צלעות טלה עם בצל וצימוקים

אבי לוי מכין צלעות טלה עם בצל וצימוקים, מנה חגיגית שמתאימה לאירוח בט"ו בשבט וגם לארוחת שישי
אבי לוי מכין צלעות טלה עם בצל וצימוקים, מנה חגיגית שמתאימה לאירוח בט"ו בשבט וגם לארוחת שישי
  • אבי לוי
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    20
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • פחמימות
    105 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1465.6 קק״ל 5862.2 קק״ל
    פחמימות 105.0 גרם 420.2 גרם
    שומן 97.1 גרם 388.4 גרם
    נתרן 2603.1 מ״ג 10412.6 מ״ג
    חלבון 44.6 גרם 178.5 גרם
    סיבים תזונתיים 5.1 גרם 20.3 גרם
    שומן רווי 40.6 גרם 162.5 גרם
    כולסטרול 190.0 מ״ג 760.0 מ״ג
    סידן 134.1 מ״ג 536.5 מ״ג
    ברזל 6.0 מ״ג 24.1 מ״ג
    אשלגן 1330.0 מ״ג 5319.8 מ״ג
    אבץ 7.6 מ״ג 30.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    20
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • פחמימות
    105 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1465.6 קק״ל 5862.2 קק״ל
    פחמימות 105.0 גרם 420.2 גרם
    שומן 97.1 גרם 388.4 גרם
    נתרן 2603.1 מ״ג 10412.6 מ״ג
    חלבון 44.6 גרם 178.5 גרם
    סיבים תזונתיים 5.1 גרם 20.3 גרם
    שומן רווי 40.6 גרם 162.5 גרם
    כולסטרול 190.0 מ״ג 760.0 מ״ג
    סידן 134.1 מ״ג 536.5 מ״ג
    ברזל 6.0 מ״ג 24.1 מ״ג
    אשלגן 1330.0 מ״ג 5319.8 מ״ג
    אבץ 7.6 מ״ג 30.3 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
בשר
אבי לוי
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

צלעות טלה

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים תנור לטמפרטורה של 180 מעלות.
  2. במחבת סוטאז’ מחממים שמן זית. פורסים את הבצל לפרוסות דקות, מועכים מעט את השום.
  3. מטגנים את הבצל עד שקיפות. מוסיפים שום, יין, ציר בקר, צימוקים ותבלינים ומבשלים עם מכסה על אש קטנה כ-20 דקות.
  4. צולים את הצלעות: מתבלים את צלעות הטלה בשמן זית, מלח ופלפל שחור. מחממים היטב פלנצ’ה או מחבת ברזל ו”סוגרים” את צלעות הטלה משני הצדדים. מניחים בצד.
  5. מוסיפים את צלעות הטלה לתבשיל, מכסים ומעבירים לאפייה בתנור ל-25 דקות.
  6. מכינים אורז: בסיר קטן מחממים שמן קנולה. מוסיפים את האורז ומטגנים כדקה. מוסיפים את המים הרותחים, מכסים ומבשלים על אש קטנה 18 דקות. ממתינים עוד 10 דקות, פותחים את הסיר ומאווררים את האורז במזלג. מוסיפים גרידת לימון ומערבבים.
  7. להגשה: שמים בצלחת הגשה אורז ומעליו צלעות טלה ורוטב.

הערות

  • אפשר להחליף את ציר הבקר בכמות זהה של מים

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
צלעות טלה עם בצל וצימוקים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות