-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 1251.5 קק״ל 5006.1 קק״לפחמימות 61.5 גרם 246.1 גרםשומן 72.4 גרם 289.6 גרםנתרן 1380.6 מ״ג 5522.4 מ״גחלבון 50.4 גרם 201.6 גרםסיבים תזונתיים 11.2 גרם 44.7 גרםשומן רווי 27.6 גרם 110.5 גרםכולסטרול 175.0 מ״ג 700.0 מ״גסידן 377.5 מ״ג 1510.0 מ״גברזל 12.4 מ״ג 49.5 מ״גאשלגן 2620.9 מ״ג 10483.5 מ״גאבץ 11.5 מ״ג 45.9 מ״גסגור
-
מרכיבים24
-
הכנה שעהכולל 4 שעות
-
פחמימות62 גרם
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 1251.5 קק״ל 5006.1 קק״לפחמימות 61.5 גרם 246.1 גרםשומן 72.4 גרם 289.6 גרםנתרן 1380.6 מ״ג 5522.4 מ״גחלבון 50.4 גרם 201.6 גרםסיבים תזונתיים 11.2 גרם 44.7 גרםשומן רווי 27.6 גרם 110.5 גרםכולסטרול 175.0 מ״ג 700.0 מ״גסידן 377.5 מ״ג 1510.0 מ״גברזל 12.4 מ״ג 49.5 מ״גאשלגן 2620.9 מ״ג 10483.5 מ״גאבץ 11.5 מ״ג 45.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 24 | זמן הכנה שעה | זמן כולל 4 שעות | קלוריות 1252 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
צלעות בקר
-
1 ק"ג צלעות בקר
-
20 שיני שום
-
1 גזר בינוני
-
1 בצל סגול בינוני
-
2 גבעולי סלרי
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור טחון
-
1 כף פפריקה מתוקה
-
1 בקבוק יין אדום יבש
-
2 כפות שמן זית
בורגול
-
1 חבילה בורגול עבה
-
1 כפית מלח דק
-
3 בצלים בינוניים
-
3 שיני שום
-
100 גרם משמשים מיובשים
-
100 גרם תאנים מיובשות
אופן הכנה
- חותכים גס את הגזר, בצל סגול וסלרי. מבשלים את הבורגול בסיר עם מים ומלח לפי הוראות היצרן. חותכים את הבצל לקוביות קטנות. קוצצים את השום, פירות יבשים, פלפל חריף ועשבי תיבול.
- מכינים את הבשר: שמים בסיר גדול את הבשר והירקות, מתיזים את השמן, מוסיפים מלח, פלפל ופפריקה, וצולים היטב מכל הצדדים על להבה גדולה. מוסיפים את היין, מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-2-3 שעות, או עד שהבשר רך לגמרי.
- מחממים תנור ל-220 מעלות. מרפדים תבנית עמוקה בנייר אפייה.
- מעבירים את הבשר לתבנית, מוסיפים שמן זית וצולים עד להשחמה.
- מכינים את הבורגול: מחממים מחבת ומתיזים את השמן. מוסיפים את הבצל, שום ופירות יבשים ומטגנים עד שהבצל מזהיב והפירות מתחילים להתרכך. מוסיפים את התערובת לסיר הבורגול, מוסיפים את הפלפל החריף ועשבי התיבול ומערבבים.
- מגישים את הצלעות לצד הבורגול.
אופן הכנה
- חותכים גס את הגזר, בצל סגול וסלרי. מבשלים את הבורגול בסיר עם מים ומלח לפי הוראות היצרן. חותכים את הבצל לקוביות קטנות. קוצצים את השום, פירות יבשים, פלפל חריף ועשבי תיבול.
- מכינים את הבשר: שמים בסיר גדול את הבשר והירקות, מתיזים את השמן, מוסיפים מלח, פלפל ופפריקה, וצולים היטב מכל הצדדים על להבה גדולה. מוסיפים את היין, מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-2-3 שעות, או עד שהבשר רך לגמרי.
- מחממים תנור ל-220 מעלות. מרפדים תבנית עמוקה בנייר אפייה.
- מעבירים את הבשר לתבנית, מוסיפים שמן זית וצולים עד להשחמה.
- מכינים את הבורגול: מחממים מחבת ומתיזים את השמן. מוסיפים את הבצל, שום ופירות יבשים ומטגנים עד שהבצל מזהיב והפירות מתחילים להתרכך. מוסיפים את התערובת לסיר הבורגול, מוסיפים את הפלפל החריף ועשבי התיבול ומערבבים.
- מגישים את הצלעות לצד הבורגול.
הערות
- ניתן להשתמש בכל הפירות היבשים שאוהבים: שזיפים, משמשים, חמוציות, צימוקים וכו'
הערות
- ניתן להשתמש בכל הפירות היבשים שאוהבים: שזיפים, משמשים, חמוציות, צימוקים וכו'
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן