-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 473.9 קק״ל 1895.6 קק״לפחמימות 41.6 גרם 166.2 גרםשומן 22.1 גרם 88.6 גרםנתרן 751.0 מ״ג 3004.0 מ״גחלבון 14.9 גרם 59.7 גרםסיבים תזונתיים 1.1 גרם 4.5 גרםשומן רווי 8.9 גרם 35.5 גרםכולסטרול 57.4 מ״ג 229.6 מ״גסידן 76.3 מ״ג 305.1 מ״גברזל 2.6 מ״ג 10.5 מ״גאשלגן 934.5 מ״ג 3737.9 מ״גאבץ 3.6 מ״ג 14.3 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה שעהכולל 3 שעות
-
פחמימות42 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 473.9 קק״ל 1895.6 קק״לפחמימות 41.6 גרם 166.2 גרםשומן 22.1 גרם 88.6 גרםנתרן 751.0 מ״ג 3004.0 מ״גחלבון 14.9 גרם 59.7 גרםסיבים תזונתיים 1.1 גרם 4.5 גרםשומן רווי 8.9 גרם 35.5 גרםכולסטרול 57.4 מ״ג 229.6 מ״גסידן 76.3 מ״ג 305.1 מ״גברזל 2.6 מ״ג 10.5 מ״גאשלגן 934.5 מ״ג 3737.9 מ״גאבץ 3.6 מ״ג 14.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה שעה | זמן כולל 3 שעות | קלוריות 474 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
בשר
-
8 צלעות בקר בינוניות
-
1 כוס יין אדום יבש
-
1/2 כוס רוטב ברביקיו
-
6 שיני שום
-
2 כוסות מים
-
2 גבעולי רוזמרין
-
1 כף פפריקה מתוקה
-
1 כפית פפריקה חריפה
-
5 כפות סילאן
תפוחי אדמה
-
4 תפוחי אדמה בינוניים
-
1/2 כפית מלח גס
-
1 קורט שבבי צ’ילי יבש
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-160 מעלות.
- מכינים את הרוטב של הבשר: כותשים את שיני השום ושמים בקערה גדולה. מוסיפים את כל יתר חומרי המרינדה ומערבבים.
- שמים את צלעות הבקר בתבנית אפייה עמוקה ויוצקים מעליהן את הרוטב. מכסים בנייר אלומיניום ואופים בתנור במשך 3 שעות.
- בינתיים, מבשלים את תפוחי האדמה במים עד שהם רכים אבל לא מתפרקים. חותכים לפלחים.
- מחממים מחבת על אש גבוהה ומתיזים תרסיס שמן קנולה. צולים את קוביות תפוחי האדמה עד שהן מקבלות גוון זהוב. מתבלים במלח ובשבבי צ’ילי.
- בתום 3 שעות אפייה, מסירים את נייר האלומיניום, מעבירים את התנור למצב גריל בחום מקסימלי וצולים עד שהצלעות מקבלות גוון שחום.
- מגישים את הצלעות בליווי תפוחי האדמה.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-160 מעלות.
- מכינים את הרוטב של הבשר: כותשים את שיני השום ושמים בקערה גדולה. מוסיפים את כל יתר חומרי המרינדה ומערבבים.
- שמים את צלעות הבקר בתבנית אפייה עמוקה ויוצקים מעליהן את הרוטב. מכסים בנייר אלומיניום ואופים בתנור במשך 3 שעות.
- בינתיים, מבשלים את תפוחי האדמה במים עד שהם רכים אבל לא מתפרקים. חותכים לפלחים.
- מחממים מחבת על אש גבוהה ומתיזים תרסיס שמן קנולה. צולים את קוביות תפוחי האדמה עד שהן מקבלות גוון זהוב. מתבלים במלח ובשבבי צ’ילי.
- בתום 3 שעות אפייה, מסירים את נייר האלומיניום, מעבירים את התנור למצב גריל בחום מקסימלי וצולים עד שהצלעות מקבלות גוון שחום.
- מגישים את הצלעות בליווי תפוחי האדמה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן