צלעות בקר ברוטב ברביקיו

השף שגב משה מלמד להכין צלעות בקר ברוטב ברביקיו - מנה חגיגית שמוגשת לצד תפוחי אדמה מבושלים ומטוגנים להזהבה מושלמת
השף שגב משה מלמד להכין צלעות בקר ברוטב ברביקיו - מנה חגיגית שמוגשת לצד תפוחי אדמה מבושלים ומטוגנים להזהבה מושלמת
  • משה שגב
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    13
  • הכנה שעה
    כולל 3 שעות
  • פחמימות
    42 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 473.9 קק״ל 1895.6 קק״ל
    פחמימות 41.6 גרם 166.2 גרם
    שומן 22.1 גרם 88.6 גרם
    נתרן 751.0 מ״ג 3004.0 מ״ג
    חלבון 14.9 גרם 59.7 גרם
    סיבים תזונתיים 1.1 גרם 4.5 גרם
    שומן רווי 8.9 גרם 35.5 גרם
    כולסטרול 57.4 מ״ג 229.6 מ״ג
    סידן 76.3 מ״ג 305.1 מ״ג
    ברזל 2.6 מ״ג 10.5 מ״ג
    אשלגן 934.5 מ״ג 3737.9 מ״ג
    אבץ 3.6 מ״ג 14.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה שעה
    כולל 3 שעות
  • פחמימות
    42 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 473.9 קק״ל 1895.6 קק״ל
    פחמימות 41.6 גרם 166.2 גרם
    שומן 22.1 גרם 88.6 גרם
    נתרן 751.0 מ״ג 3004.0 מ״ג
    חלבון 14.9 גרם 59.7 גרם
    סיבים תזונתיים 1.1 גרם 4.5 גרם
    שומן רווי 8.9 גרם 35.5 גרם
    כולסטרול 57.4 מ״ג 229.6 מ״ג
    סידן 76.3 מ״ג 305.1 מ״ג
    ברזל 2.6 מ״ג 10.5 מ״ג
    אשלגן 934.5 מ״ג 3737.9 מ״ג
    אבץ 3.6 מ״ג 14.3 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
ארוחה בשרית
משה שגב
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

תפוחי אדמה

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-160 מעלות.
  2. מכינים את הרוטב של הבשר: כותשים את שיני השום ושמים בקערה גדולה. מוסיפים את כל יתר חומרי המרינדה ומערבבים.
  3. שמים את צלעות הבקר בתבנית אפייה עמוקה ויוצקים מעליהן את הרוטב. מכסים בנייר אלומיניום ואופים בתנור במשך 3 שעות.
  4. בינתיים, מבשלים את תפוחי האדמה במים עד שהם רכים אבל לא מתפרקים. חותכים לפלחים.
  5. מחממים מחבת על אש גבוהה ומתיזים תרסיס שמן קנולה. צולים את קוביות תפוחי האדמה עד שהן מקבלות גוון זהוב. מתבלים במלח ובשבבי צ’ילי.
  6. בתום 3 שעות אפייה, מסירים את נייר האלומיניום, מעבירים את התנור למצב גריל בחום מקסימלי וצולים עד שהצלעות מקבלות גוון שחום.
  7. מגישים את הצלעות בליווי תפוחי האדמה.

 


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
צלעות בקר ברוטב ברביקיו

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות