צלי כתף ברוטב יין אדום של משה שגב

משה שגב מכין צלי כתף ברוטב יין אדום שמתאים לארוחת שישי חגיגית או לארוחת צהריים משפחתית. מגישים עם אורז או ירקות שורש צלויים בתנור ונהנים מארוחה בריאה וטעימה
משה שגב מכין צלי כתף ברוטב יין אדום שמתאים לארוחת שישי חגיגית או לארוחת צהריים משפחתית. מגישים עם אורז או ירקות שורש צלויים בתנור ונהנים מארוחה בריאה וטעימה
  • משה שגב
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 4 שעות
  • פחמימות
    24 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 582.7 קק״ל 2330.9 קק״ל
    פחמימות 24.2 גרם 97.0 גרם
    שומן 21.9 גרם 87.7 גרם
    נתרן 789.1 מ״ג 3156.4 מ״ג
    חלבון 60.9 גרם 243.6 גרם
    סיבים תזונתיים 1.8 גרם 7.2 גרם
    שומן רווי 5.8 גרם 23.2 גרם
    כולסטרול 409.5 מ״ג 1638.0 מ״ג
    סידן 57.9 מ״ג 231.6 מ״ג
    ברזל 5.2 מ״ג 20.8 מ״ג
    אשלגן 288.2 מ״ג 1152.9 מ״ג
    אבץ 11.0 מ״ג 44.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 4 שעות
  • פחמימות
    24 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 582.7 קק״ל 2330.9 קק״ל
    פחמימות 24.2 גרם 97.0 גרם
    שומן 21.9 גרם 87.7 גרם
    נתרן 789.1 מ״ג 3156.4 מ״ג
    חלבון 60.9 גרם 243.6 גרם
    סיבים תזונתיים 1.8 גרם 7.2 גרם
    שומן רווי 5.8 גרם 23.2 גרם
    כולסטרול 409.5 מ״ג 1638.0 מ״ג
    סידן 57.9 מ״ג 231.6 מ״ג
    ברזל 5.2 מ״ג 20.8 מ״ג
    אשלגן 288.2 מ״ג 1152.9 מ״ג
    אבץ 11.0 מ״ג 44.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
בשר
משה שגב
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מבשלים את הבשר: חותכים את הבשר לסטייקים גדולים. ממלאים את הסיר במים, מוסיפים את עלי הדפנה, מכניסים את הבשר, מביאים לרתיחה ומבשלים עם מכסה סגור במשך 3 שעות. מוציאים את הבשר ושומרים את מי הבישול להכנת הרוטב.
  2. מכינים את הרוטב: קולפים וקוצצים את הבצל.
  3. מחממים את השמן בסיר גדול ומטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את שיני השום בקליפתן.
  4. מוסיפים את הקמח, מערבבים היטב ומטגנים עד שהוא מקבל גוון חום זהוב.
  5. מוסיפים את היין ו-1 ליטר מנוזלי בישול הבשר ומביאים לרתיחה. מוסיפים את המלח ואת צרור הפטרוזיליה כמו שהוא ומערבבים.
  6. מחממים את התנור ל-190 מעלות.
  7. מעבירים את הבשר לתבנית עמוקה, יוצקים מעל את הרוטב, מכסים בנייר כסף וצולים 30 דקות לפחות. מגישים מיד.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
צלי כתף ברוטב יין אדום של משה שגב

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות