צ’ורוס קלאסיים של עדי קלינגהופר

הגרסה הספרדית לסופגניות היא אחד הקינוחיים הכי פריכים וכיפיים שאנחנו מכירים. בואו לגלות כמה קל להכין אותם בבית ואז לטבול בכל רוטב או ממרח שאוהבים
הגרסה הספרדית לסופגניות היא אחד הקינוחיים הכי פריכים וכיפיים שאנחנו מכירים. בואו לגלות כמה קל להכין אותם בבית ואז לטבול בכל רוטב או ממרח שאוהבים
  • עדי קלינגהופר
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • פחמימות
    9 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 94.7 קק״ל 1420.7 קק״ל
    פחמימות 9.1 גרם 136.5 גרם
    שומן 5.4 גרם 81.6 גרם
    נתרן 65.5 מ״ג 982.2 מ״ג
    חלבון 2.3 גרם 35.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 4.3 גרם
    שומן רווי 3.0 גרם 45.0 גרם
    כולסטרול 50.9 מ״ג 764.2 מ״ג
    סידן 8.2 מ״ג 122.4 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 4.4 מ״ג
    אשלגן 24.5 מ״ג 368.1 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 2.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • פחמימות
    9 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 94.7 קק״ל 1420.7 קק״ל
    פחמימות 9.1 גרם 136.5 גרם
    שומן 5.4 גרם 81.6 גרם
    נתרן 65.5 מ״ג 982.2 מ״ג
    חלבון 2.3 גרם 35.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 4.3 גרם
    שומן רווי 3.0 גרם 45.0 גרם
    כולסטרול 50.9 מ״ג 764.2 מ״ג
    סידן 8.2 מ״ג 122.4 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 4.4 מ״ג
    אשלגן 24.5 מ״ג 368.1 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 2.9 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
אוכל שילדים אוהבים
עדי קלינגהופר
X

2 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. בסיר מביאים לרתיחה את המים עם החמאה, סוכר ומלח.
  2. מיד ברתיחה מורידים את הסיר מהגז, מוסיפים את הקמח והקורנפלור ומערבבים היטב עם כף עץ עד שהכול מתאחד והופך לבצק.
  3. מחזירים את הסיר לגז לכמה רגעים ומערבבים עד שהבצק מתייבש מעט. מעבירים אותו למיקסר עם וו גיטרה ומעבדים 10 דקות, עד שהבצק מתקרר מעט.
  4. בינתיים מחממים שמן לטיגון עמוק.
  5. אחרי שהבצק התקרר, מוסיפים לקערת המיקסר את הביצים אחת אחרי השנייה ומעבדים עד איחוד.
  6. מעבירים את המסה לשקית זילוף עם צנתר כוכב ומזלפים לשמן החם (170 מעלות) צינורות של צ’ורוס.
  7. מטגנים עד הזהבה ומעבירים לקערה עם סוכר וקינמון. מצפים ומעבירים לצלחת הגשה.  

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
צ’ורוס קלאסיים של עדי קלינגהופר

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

      תמר שורצברד

      תיקנו את המתכון, תודה על ההערה!

קטגוריות

אביזרים

טכניקות