צ’ורוס קלאסיים של עדי קלינגהופר
הגרסה הספרדית לסופגניות היא אחד הקינוחיים הכי פריכים וכיפיים שאנחנו מכירים. בואו לגלות כמה קל להכין אותם בבית ואז לטבול בכל רוטב או ממרח שאוהבים
הגרסה הספרדית לסופגניות היא אחד הקינוחיים הכי פריכים וכיפיים שאנחנו מכירים. בואו לגלות כמה קל להכין אותם בבית ואז לטבול בכל רוטב או ממרח שאוהבים
- עדי קלינגהופר
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 94.7 קק״ל 1420.7 קק״לפחמימות 9.1 גרם 136.5 גרםשומן 5.4 גרם 81.6 גרםנתרן 65.5 מ״ג 982.2 מ״גחלבון 2.3 גרם 35.0 גרםסיבים תזונתיים 0.3 גרם 4.3 גרםשומן רווי 3.0 גרם 45.0 גרםכולסטרול 50.9 מ״ג 764.2 מ״גסידן 8.2 מ״ג 122.4 מ״גברזל 0.3 מ״ג 4.4 מ״גאשלגן 24.5 מ״ג 368.1 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 2.9 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 10 דק׳כולל 10 דק׳
-
פחמימות9 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 94.7 קק״ל 1420.7 קק״לפחמימות 9.1 גרם 136.5 גרםשומן 5.4 גרם 81.6 גרםנתרן 65.5 מ״ג 982.2 מ״גחלבון 2.3 גרם 35.0 גרםסיבים תזונתיים 0.3 גרם 4.3 גרםשומן רווי 3.0 גרם 45.0 גרםכולסטרול 50.9 מ״ג 764.2 מ״גסידן 8.2 מ״ג 122.4 מ״גברזל 0.3 מ״ג 4.4 מ״גאשלגן 24.5 מ״ג 368.1 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 2.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 10 דק׳ | קלוריות 95 | כמות מנות 15 |
---|
מצרכים
מצרכים
טיגון
ציפוי
אופן הכנה
- בסיר מביאים לרתיחה את המים עם החמאה, סוכר ומלח.
- מיד ברתיחה מורידים את הסיר מהגז, מוסיפים את הקמח והקורנפלור ומערבבים היטב עם כף עץ עד שהכול מתאחד והופך לבצק.
- מחזירים את הסיר לגז לכמה רגעים ומערבבים עד שהבצק מתייבש מעט. מעבירים אותו למיקסר עם וו גיטרה ומעבדים 10 דקות, עד שהבצק מתקרר מעט.
- בינתיים מחממים שמן לטיגון עמוק.
- אחרי שהבצק התקרר, מוסיפים לקערת המיקסר את הביצים אחת אחרי השנייה ומעבדים עד איחוד.
- מעבירים את המסה לשקית זילוף עם צנתר כוכב ומזלפים לשמן החם (170 מעלות) צינורות של צ’ורוס.
- מטגנים עד הזהבה ומעבירים לקערה עם סוכר וקינמון. מצפים ומעבירים לצלחת הגשה.
אופן הכנה
- בסיר מביאים לרתיחה את המים עם החמאה, סוכר ומלח.
- מיד ברתיחה מורידים את הסיר מהגז, מוסיפים את הקמח והקורנפלור ומערבבים היטב עם כף עץ עד שהכול מתאחד והופך לבצק.
- מחזירים את הסיר לגז לכמה רגעים ומערבבים עד שהבצק מתייבש מעט. מעבירים אותו למיקסר עם וו גיטרה ומעבדים 10 דקות, עד שהבצק מתקרר מעט.
- בינתיים מחממים שמן לטיגון עמוק.
- אחרי שהבצק התקרר, מוסיפים לקערת המיקסר את הביצים אחת אחרי השנייה ומעבדים עד איחוד.
- מעבירים את המסה לשקית זילוף עם צנתר כוכב ומזלפים לשמן החם (170 מעלות) צינורות של צ’ורוס.
- מטגנים עד הזהבה ומעבירים לקערה עם סוכר וקינמון. מצפים ומעבירים לצלחת הגשה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
היכן המתכון המלא?
תיקנו את המתכון, תודה על ההערה!