
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 63.5 קק״ל 1904.3 קק״לפחמימות 4.0 גרם 118.9 גרםשומן 4.5 גרם 136.2 גרםנתרן 19.3 מ״ג 580.0 מ״גחלבון 1.9 גרם 56.6 גרםסיבים תזונתיים 0.3 גרם 7.9 גרםשומן רווי 2.1 גרם 63.3 גרםכולסטרול 32.5 מ״ג 976.4 מ״גסידן 5.8 מ״ג 174.9 מ״גברזל 0.2 מ״ג 6.2 מ״גאשלגן 28.8 מ״ג 862.8 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 5.3 מ״גסגור
-
מרכיבים9 -
הכנה 20 דק׳כולל 20 דק׳ -
פחמימות4 גרם -
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 63.5 קק״ל 1904.3 קק״לפחמימות 4.0 גרם 118.9 גרםשומן 4.5 גרם 136.2 גרםנתרן 19.3 מ״ג 580.0 מ״גחלבון 1.9 גרם 56.6 גרםסיבים תזונתיים 0.3 גרם 7.9 גרםשומן רווי 2.1 גרם 63.3 גרםכולסטרול 32.5 מ״ג 976.4 מ״גסידן 5.8 מ״ג 174.9 מ״גברזל 0.2 מ״ג 6.2 מ״גאשלגן 28.8 מ״ג 862.8 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 5.3 מ״גסגור

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 64 | כמות מנות 30 |
|---|
מצרכים
מצרכים
בלילה
-
1כוס או 240 מ"ל מים
-
100 גרם חמאה
-
1/3 כוס חמאת בוטנים חלקה
-
1כוס או 140 גרם קמח לבן
-
3 ביצים L
טיגון
-
2 ליטר שמן קנולה
ציפוי
-
1 כפית קינמון טחון

אופן הכנה
- יוצקים לסיר את השמן ומחממים על להבה בינונית.
- מחממים את המים, החמאה והסוכר בסיר על להבה בינונית עד שהם נמסים. מוסיפים את חמאת הבוטנים, מערבבים היטב ומביאים לסף רתיחה.
- מוסיפים את הקמח ומערבבים בעזרת כף עץ לתערובת חלקה.
- מסירים מהלהבה, מוסיפים את הביצים אחת אחת ומערבבים לתערובת אחידה. מעבירים לשקית זילוף עם פיה משוננת בצורת כוכב.
- מזלפים את הבצק לתוך השמן הרותח ברצועות באורך 10 ס”מ (חותכים את הרצועות בסכין תוך כדי זילוף), ומטגנים את הצ’ורוס 3-2 דקות מכל צד עד שהם זהובים ומוכנים. 8-6 צ’ורוס בכל סיבוב. מוציאים לצלחת מרופדת בנייר סופג.
- מערבבים בקערה את הסוכר והקינמון ומגלגלים את הצ’ורוס בתערובת.
אופן הכנה
- יוצקים לסיר את השמן ומחממים על להבה בינונית.
- מחממים את המים, החמאה והסוכר בסיר על להבה בינונית עד שהם נמסים. מוסיפים את חמאת הבוטנים, מערבבים היטב ומביאים לסף רתיחה.
- מוסיפים את הקמח ומערבבים בעזרת כף עץ לתערובת חלקה.
- מסירים מהלהבה, מוסיפים את הביצים אחת אחת ומערבבים לתערובת אחידה. מעבירים לשקית זילוף עם פיה משוננת בצורת כוכב.
- מזלפים את הבצק לתוך השמן הרותח ברצועות באורך 10 ס”מ (חותכים את הרצועות בסכין תוך כדי זילוף), ומטגנים את הצ’ורוס 3-2 דקות מכל צד עד שהם זהובים ומוכנים. 8-6 צ’ורוס בכל סיבוב. מוציאים לצלחת מרופדת בנייר סופג.
- מערבבים בקערה את הסוכר והקינמון ומגלגלים את הצ’ורוס בתערובת.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן

