-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 63.2 קק״ל 1579.4 קק״לפחמימות 4.3 גרם 107.5 גרםשומן 4.3 גרם 107.6 גרםנתרן 44.9 מ״ג 1122.2 מ״גחלבון 1.9 גרם 47.0 גרםסיבים תזונתיים 0.2 גרם 3.8 גרםשומן רווי 2.3 גרם 58.2 גרםכולסטרול 49.2 מ״ג 1230.2 מ״גסידן 7.1 מ״ג 177.0 מ״גברזל 0.2 מ״ג 6.0 מ״גאשלגן 19.8 מ״ג 495.4 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 3.8 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 25 דק׳כולל 25 דק׳
-
פחמימות4 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 63.2 קק״ל 1579.4 קק״לפחמימות 4.3 גרם 107.5 גרםשומן 4.3 גרם 107.6 גרםנתרן 44.9 מ״ג 1122.2 מ״גחלבון 1.9 גרם 47.0 גרםסיבים תזונתיים 0.2 גרם 3.8 גרםשומן רווי 2.3 גרם 58.2 גרםכולסטרול 49.2 מ״ג 1230.2 מ״גסידן 7.1 מ״ג 177.0 מ״גברזל 0.2 מ״ג 6.0 מ״גאשלגן 19.8 מ״ג 495.4 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 3.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות 63 | כמות מנות 25 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק
ציפוי
אופן הכנה
- בסיר מביאים לרתיחה מלאה מים, חמאה, סוכר ומלח.
- מוסיפים את הקמח בבת אחת ומערבבים נמרצות עד לבצק חלק ללא גושים. ממשיכים לבשל תוך ערבוב במשך דקה, עד שהבצק מתגבש לכדור חלק ונפרד מדפנות הסיר.
- מסירים מהאש ומעבירים את הבצק לקערת מיקסר עם וו גיטרה. מפעילים את המיקסר במהירות בינונית במשך דקה, לצינון חלקי של הבצק.
- מוסיפים את הביצים אחת אחת תוך כדי עיבוד, עד לקבלת בלילה סמיכה ואחידה. לא מוסיפים ביצה עד שקודמתה נבלעה בתערובת. הבצק יתפרק לגושים - וזה בסדר: ממשיכים לעבד והבצק מתחבר מחדש לבלילה מבריקה.
- על ידיות של סיר גדול קושרים חוט עמיד בחום משני הצדדים. מחממים בסיר שמן לטיגון עמוק.
- מעבירים את התערובת לשקית זילוף עם פייה משוננת בקוטר 1 ס”מ ומזלפים לשמן הרותח. לחיתוך הזילוף משתמשים בחוט שקשור על הסיר. מטגנים מכל הכיוונים עד להזהבה. מוציאים מהשמן ומניחים על נייר סופג.
- מגלגלים בסוכר ומגישים מיד.
אופן הכנה
- בסיר מביאים לרתיחה מלאה מים, חמאה, סוכר ומלח.
- מוסיפים את הקמח בבת אחת ומערבבים נמרצות עד לבצק חלק ללא גושים. ממשיכים לבשל תוך ערבוב במשך דקה, עד שהבצק מתגבש לכדור חלק ונפרד מדפנות הסיר.
- מסירים מהאש ומעבירים את הבצק לקערת מיקסר עם וו גיטרה. מפעילים את המיקסר במהירות בינונית במשך דקה, לצינון חלקי של הבצק.
- מוסיפים את הביצים אחת אחת תוך כדי עיבוד, עד לקבלת בלילה סמיכה ואחידה. לא מוסיפים ביצה עד שקודמתה נבלעה בתערובת. הבצק יתפרק לגושים - וזה בסדר: ממשיכים לעבד והבצק מתחבר מחדש לבלילה מבריקה.
- על ידיות של סיר גדול קושרים חוט עמיד בחום משני הצדדים. מחממים בסיר שמן לטיגון עמוק.
- מעבירים את התערובת לשקית זילוף עם פייה משוננת בקוטר 1 ס”מ ומזלפים לשמן הרותח. לחיתוך הזילוף משתמשים בחוט שקשור על הסיר. מטגנים מכל הכיוונים עד להזהבה. מוציאים מהשמן ומניחים על נייר סופג.
- מגלגלים בסוכר ומגישים מיד.
הערות
- תצטרכו למתכון 3-4 ביצים, תלוי בסמיכות הבצק
הערות
- תצטרכו למתכון 3-4 ביצים, תלוי בסמיכות הבצק
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן