צ’וקור – מאפה גבינות משפחתי בצורת שבלול

צ'וקור זה מאפה מלוח בלקני, פריך מבחוץ ונימוח מבפנים, טעים ופשוט להכנה, שהכי מזכיר בורקס שבלול משפחתי גדול במילוי תרד וגבינת פטה
צ'וקור זה מאפה מלוח בלקני, פריך מבחוץ ונימוח מבפנים, טעים ופשוט להכנה, שהכי מזכיר בורקס שבלול משפחתי גדול במילוי תרד וגבינת פטה
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-25 דק׳
  • פחמימות
    232 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3232.0 קק״ל 3232.0 קק״ל
    פחמימות 231.5 גרם 231.5 גרם
    שומן 208.5 גרם 208.5 גרם
    נתרן 6328.6 מ״ג 6328.6 מ״ג
    חלבון 102.1 גרם 102.1 גרם
    סיבים תזונתיים 19.4 גרם 19.4 גרם
    שומן רווי 109.6 גרם 109.6 גרם
    כולסטרול 379.8 מ״ג 379.8 מ״ג
    סידן 2238.8 מ״ג 2238.8 מ״ג
    ברזל 30.5 מ״ג 30.5 מ״ג
    אשלגן 3985.1 מ״ג 3985.1 מ״ג
    אבץ 12.8 מ״ג 12.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-25 דק׳
  • פחמימות
    232 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3232.0 קק״ל 3232.0 קק״ל
    פחמימות 231.5 גרם 231.5 גרם
    שומן 208.5 גרם 208.5 גרם
    נתרן 6328.6 מ״ג 6328.6 מ״ג
    חלבון 102.1 גרם 102.1 גרם
    סיבים תזונתיים 19.4 גרם 19.4 גרם
    שומן רווי 109.6 גרם 109.6 גרם
    כולסטרול 379.8 מ״ג 379.8 מ״ג
    סידן 2238.8 מ״ג 2238.8 מ״ג
    ברזל 30.5 מ״ג 30.5 מ״ג
    אשלגן 3985.1 מ״ג 3985.1 מ״ג
    אבץ 12.8 מ״ג 12.8 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
אוכל בלקני
קרין גורן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

מאפה

מלית תרד וגבינה

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מפשירים בצק לפי הוראות היצרן. מגרדים קשקבל, מפוררים פטה.
  2. מחממים שמן זית במחבת ומוסיפים את עלי התרד.
  3. מערבבים ומטגנים למשך 2-3 דקות עד שהעלים “נובלים” ומאבדים מנפחם. מסירים מהאש ומצננים לחלוטין. סוחטים מנוזלים מיותרים בידיים, ומניחים בקערה.
  4. מוסיפים את הגבינות, ומתבלים בפלפל שחור ובאגוז מוסקט.
  5. פורשים את כל הבצק על משטח העבודה. מניחים את המלית בשורה לרוחב השליש התחתון, ומגלגלים לרולדה. את הרולדה שהתקבלה מלפפים סביב עצמה לקבלת שבלול.
  6. מעבירים לנייר אפייה, מברישים בביצה ומפזרים שומשום וקצח לקישוט.
  7. אופים בחום של 160 מעלות למשך שעה, עד שגם התחתית שחומה והריח משגע אתכם.
  8. מוציאים מהתנור ומגישים את השבלול בשלמותו לשולחן.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
צ’וקור – מאפה גבינות משפחתי בצורת שבלול

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות