פרפה חלבה משגע שמכינים ב-5 דקות

חשבתם פעם כמה קל להכין בבית פרפה חלבה משגע? מקציפים יחד את כל המרכיבים, מקפיאים לכמה שעות ונהנים מקינוח קפוא מתוק וטעים בטעם חלבה
חשבתם פעם כמה קל להכין בבית פרפה חלבה משגע? מקציפים יחד את כל המרכיבים, מקפיאים לכמה שעות ונהנים מקינוח קפוא מתוק וטעים בטעם חלבה
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 5 שעות
  • פחמימות
    52 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 398.2 קק״ל 3185.2 קק״ל
    פחמימות 51.5 גרם 411.9 גרם
    שומן 19.0 גרם 151.6 גרם
    נתרן 70.4 מ״ג 563.2 מ״ג
    חלבון 7.6 גרם 60.6 גרם
    סיבים תזונתיים 2.1 גרם 16.8 גרם
    שומן רווי 5.1 גרם 41.0 גרם
    כולסטרול 17.0 מ״ג 136.0 מ״ג
    סידן 160.7 מ״ג 1285.4 מ״ג
    ברזל 1.4 מ״ג 11.2 מ״ג
    אשלגן 297.2 מ״ג 2377.8 מ״ג
    אבץ 1.8 מ״ג 14.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 5 שעות
  • פחמימות
    52 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 398.2 קק״ל 3185.2 קק״ל
    פחמימות 51.5 גרם 411.9 גרם
    שומן 19.0 גרם 151.6 גרם
    נתרן 70.4 מ״ג 563.2 מ״ג
    חלבון 7.6 גרם 60.6 גרם
    סיבים תזונתיים 2.1 גרם 16.8 גרם
    שומן רווי 5.1 גרם 41.0 גרם
    כולסטרול 17.0 מ״ג 136.0 מ״ג
    סידן 160.7 מ״ג 1285.4 מ״ג
    ברזל 1.4 מ״ג 11.2 מ״ג
    אשלגן 297.2 מ״ג 2377.8 מ״ג
    אבץ 1.8 מ״ג 14.3 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני חגים
קרין גורן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


פרפה

הגשה

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. משמנים קלות בתרסיס השמן את תבנית הסיליקון בצורת זחל או תבנית אינגלישקייק.
  2. במיקסר מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת יציבה.
  3. מוסיפים את החלב המרוכז ומקציפים לאט לאיחוד.
  4. מפוררים את החלבה, מוסיפים למיקסר ומקציפים לאט לאיחוד.
  5. משטחים את התערובת בתבנית הסיליקון, עוטפים בניילון נצמד או נייר כסף ומקפיאים למשך הלילה (מינימום 4 שעות).
  6. מחלצים את הפרפה הקפוא מהתבנית, מניחים על צלחת הגשה ומקשטים בטפטופי הטחינה והסילאן. מגישים קפוא.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פרפה חלבה משגע שמכינים ב-5 דקות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות