דג צלוי בצורת פרח ברכז רימונים, סויה, ג’ינג’ר ושום

שי-לי ליפא מתקתקת מנת דג צלוי בצורת פרח - זריזה ופשוטה להכנה עם רוטב של רימונים, סויה, ג'ינג'ר ושום. מרשימים את האורחים בכמה צעדים פשוטים
שי-לי ליפא מתקתקת מנת דג צלוי בצורת פרח - זריזה ופשוטה להכנה עם רוטב של רימונים, סויה, ג'ינג'ר ושום. מרשימים את האורחים בכמה צעדים פשוטים
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • פחמימות
    3 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 109.3 קק״ל 656.0 קק״ל
    פחמימות 3.4 גרם 20.1 גרם
    שומן 3.2 גרם 19.0 גרם
    נתרן 497.3 מ״ג 2983.8 מ״ג
    חלבון 17.4 גרם 104.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.8 גרם
    שומן רווי 0.9 גרם 5.6 גרם
    כולסטרול 30.1 מ״ג 180.6 מ״ג
    סידן 16.9 מ״ג 101.6 מ״ג
    ברזל 26.1 מ״ג 156.6 מ״ג
    אשלגן 282.6 מ״ג 1695.9 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • פחמימות
    3 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 109.3 קק״ל 656.0 קק״ל
    פחמימות 3.4 גרם 20.1 גרם
    שומן 3.2 גרם 19.0 גרם
    נתרן 497.3 מ״ג 2983.8 מ״ג
    חלבון 17.4 גרם 104.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.8 גרם
    שומן רווי 0.9 גרם 5.6 גרם
    כולסטרול 30.1 מ״ג 180.6 מ״ג
    סידן 16.9 מ״ג 101.6 מ״ג
    ברזל 26.1 מ״ג 156.6 מ״ג
    אשלגן 282.6 מ״ג 1695.9 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.4 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
ארוחה דיאטטית
שי-לי ליפא
X

1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus
הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מוציאים את הדגים מהמקרר כ-30 דקות לפני ההכנה. חותכים את הדגים ל-6 חתיכות פילה עם עור. קוצצים את הג’ינג’ר והשום.
  2. מחממים את התנור ל-180 מעלות.
  3. מערבבים בקערה את רכז הרימונים, רוטב הסויה, שמן הזית, הג’ינג’ר והשום .
  4. מברישים את הדגים בתערובת ומתבלים במעט מלח ופלפל.
  5. מגלגלים כל דג לגליל ומניחים בתבנית הסיליקון. אופים 15-10 דקות עד שהדגים מוכנים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
דג צלוי בצורת פרח ברכז רימונים, סויה, ג’ינג’ר ושום

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות