דג צלוי בצורת פרח ברכז רימונים, סויה, ג’ינג’ר ושום
שי-לי ליפא מתקתקת מנת דג צלוי בצורת פרח - זריזה ופשוטה להכנה עם רוטב של רימונים, סויה, ג'ינג'ר ושום. מרשימים את האורחים בכמה צעדים פשוטים
שי-לי ליפא מתקתקת מנת דג צלוי בצורת פרח - זריזה ופשוטה להכנה עם רוטב של רימונים, סויה, ג'ינג'ר ושום. מרשימים את האורחים בכמה צעדים פשוטים
- שי-לי ליפא
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 109.3 קק״ל 656.0 קק״לפחמימות 3.4 גרם 20.1 גרםשומן 3.2 גרם 19.0 גרםנתרן 497.3 מ״ג 2983.8 מ״גחלבון 17.4 גרם 104.5 גרםסיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.8 גרםשומן רווי 0.9 גרם 5.6 גרםכולסטרול 30.1 מ״ג 180.6 מ״גסידן 16.9 מ״ג 101.6 מ״גברזל 26.1 מ״ג 156.6 מ״גאשלגן 282.6 מ״ג 1695.9 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.4 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 10 דק׳כולל 40 דק׳
-
פחמימות3 גרם
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 109.3 קק״ל 656.0 קק״לפחמימות 3.4 גרם 20.1 גרםשומן 3.2 גרם 19.0 גרםנתרן 497.3 מ״ג 2983.8 מ״גחלבון 17.4 גרם 104.5 גרםסיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.8 גרםשומן רווי 0.9 גרם 5.6 גרםכולסטרול 30.1 מ״ג 180.6 מ״גסידן 16.9 מ״ג 101.6 מ״גברזל 26.1 מ״ג 156.6 מ״גאשלגן 282.6 מ״ג 1695.9 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 109 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
דגים
-
3 דגי אמנון בינוניים
-
1/3 כוס רכז רימונים
-
2 כפות רוטב סויה
-
1 כף שמן זית
-
2 ס"מ שורש ג’ינג’ר
-
2 שיני שום
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
אופן הכנה
- מוציאים את הדגים מהמקרר כ-30 דקות לפני ההכנה. חותכים את הדגים ל-6 חתיכות פילה עם עור. קוצצים את הג’ינג’ר והשום.
- מחממים את התנור ל-180 מעלות.
- מערבבים בקערה את רכז הרימונים, רוטב הסויה, שמן הזית, הג’ינג’ר והשום .
- מברישים את הדגים בתערובת ומתבלים במעט מלח ופלפל.
- מגלגלים כל דג לגליל ומניחים בתבנית הסיליקון. אופים 15-10 דקות עד שהדגים מוכנים.
אופן הכנה
- מוציאים את הדגים מהמקרר כ-30 דקות לפני ההכנה. חותכים את הדגים ל-6 חתיכות פילה עם עור. קוצצים את הג’ינג’ר והשום.
- מחממים את התנור ל-180 מעלות.
- מערבבים בקערה את רכז הרימונים, רוטב הסויה, שמן הזית, הג’ינג’ר והשום .
- מברישים את הדגים בתערובת ומתבלים במעט מלח ופלפל.
- מגלגלים כל דג לגליל ומניחים בתבנית הסיליקון. אופים 15-10 דקות עד שהדגים מוכנים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן