-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 251.7 קק״ל 1006.8 קק״לפחמימות 26.2 גרם 104.9 גרםשומן 4.2 גרם 16.6 גרםנתרן 1129.0 מ״ג 4516.0 מ״גחלבון 28.6 גרם 114.3 גרםסיבים תזונתיים 2.6 גרם 10.4 גרםשומן רווי 0.8 גרם 3.1 גרםכולסטרול 6.0 מ״ג 24.0 מ״גסידן 84.3 מ״ג 337.1 מ״גברזל 1.9 מ״ג 7.7 מ״גאשלגן 529.9 מ״ג 2119.8 מ״גאבץ 1.0 מ״ג 4.1 מ״גסגור
-
מרכיבים22
-
הכנה 25 דק׳כולל 25 דק׳
-
פחמימות26 גרם
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 251.7 קק״ל 1006.8 קק״לפחמימות 26.2 גרם 104.9 גרםשומן 4.2 גרם 16.6 גרםנתרן 1129.0 מ״ג 4516.0 מ״גחלבון 28.6 גרם 114.3 גרםסיבים תזונתיים 2.6 גרם 10.4 גרםשומן רווי 0.8 גרם 3.1 גרםכולסטרול 6.0 מ״ג 24.0 מ״גסידן 84.3 מ״ג 337.1 מ״גברזל 1.9 מ״ג 7.7 מ״גאשלגן 529.9 מ״ג 2119.8 מ״גאבץ 1.0 מ״ג 4.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 22 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות 252 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
סינטה
-
300 גרם סינטה
-
1 קורט שבבי צ’ילי יבש
-
1 קורט מלח דק
-
1 קורט פלפל שחור גרוס
תערובת תמרהינדי
-
1 כף רכז תמרהינדי
-
1 כף רוטב סויה
-
1/2 כוס מים
סלט
-
1 צרור נענע
-
1 צרור כוסברה
-
3 בצלי שאלוט קטנים
-
1 חבילה אפונת שלג
-
1 כוס נבטים סיניים
-
1 פלפל צ’ילי אדום קטן
רוטב
-
1 גבעול למון גראס
-
4 שיני שום
-
3 ס"מ שורש ג’ינג’ר
-
1 פלפל צ’ילי אדום קטן
-
2 כפות רוטב דגים
-
2 כפות מיץ לימון
אופן הכנה
- ממליחים ומפלפלים את הבשר ובוזקים מעט שבבי צ’ילי.
- מחממים מחבת פסים על אש גבוהה ומשמנים קלות. צורבים את הסינטה מכל הצדדים כ-5 דקות ומוציאים לצלחת.
- יוצקים מעט מים למחבת, מנמיכים להבה, יוצקים תערובת תמרהינדי ומחזירים את הבשר למחבת. מסובבים את הנתח ברוטב עד שהוא מתקרמל ומוציאים לצלחת.
- מכינים את הסלט: מפרידים את עלי הנענע והוכסברה מהגבעולים ונפטרים מהגבעולים. פורסים לפרוסות דקות את בצלי השאלוט ואת פלפל הצ’ילי.
- מרתיחים שפע מים מומלחים וחולטים את אפונת השלג דקה. מסננים.
- מערבבים בקערת ערבוב גדולה את כל מרכיבי הסלט.
- מכינים את הרוטב: שמים בבלנדר או בכוס בלנדר מוט את כל המרכיבים וטוחנים לתערובת אחידה.
- יוצקים את הרוטב לקערת הסלט ומערבבים בעדינות.
- פורסים את הבשר לפרוסות דקות ומסדרים את הפרוסות בצלחת הגשה גדולה.
- שמים במרכז צלחת ההגשה את הסלט, מפזרים מעט בוטנים ומגישים.
אופן הכנה
- ממליחים ומפלפלים את הבשר ובוזקים מעט שבבי צ’ילי.
- מחממים מחבת פסים על אש גבוהה ומשמנים קלות. צורבים את הסינטה מכל הצדדים כ-5 דקות ומוציאים לצלחת.
- יוצקים מעט מים למחבת, מנמיכים להבה, יוצקים תערובת תמרהינדי ומחזירים את הבשר למחבת. מסובבים את הנתח ברוטב עד שהוא מתקרמל ומוציאים לצלחת.
- מכינים את הסלט: מפרידים את עלי הנענע והוכסברה מהגבעולים ונפטרים מהגבעולים. פורסים לפרוסות דקות את בצלי השאלוט ואת פלפל הצ’ילי.
- מרתיחים שפע מים מומלחים וחולטים את אפונת השלג דקה. מסננים.
- מערבבים בקערת ערבוב גדולה את כל מרכיבי הסלט.
- מכינים את הרוטב: שמים בבלנדר או בכוס בלנדר מוט את כל המרכיבים וטוחנים לתערובת אחידה.
- יוצקים את הרוטב לקערת הסלט ומערבבים בעדינות.
- פורסים את הבשר לפרוסות דקות ומסדרים את הפרוסות בצלחת הגשה גדולה.
- שמים במרכז צלחת ההגשה את הסלט, מפזרים מעט בוטנים ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן