פרוסות חלה עם פסטו ביתי, גבינות, טונה וחציל קלוי
מחפשים מנת אירוח חלבית מיוחדת? השף משה שגב מלמד כיצד מכינים מנת אירוח מנצחת - פרוסות חלה עם פסטו ביתי, גבינות, טונה וחציל קלוי
מחפשים מנת אירוח חלבית מיוחדת? השף משה שגב מלמד כיצד מכינים מנת אירוח מנצחת - פרוסות חלה עם פסטו ביתי, גבינות, טונה וחציל קלוי
- משה שגב
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 473.1 קק״ל 1892.4 קק״לפחמימות 14.8 גרם 59.1 גרםשומן 40.5 גרם 161.9 גרםנתרן 1188.7 מ״ג 4755.0 מ״גחלבון 14.4 גרם 57.5 גרםסיבים תזונתיים 3.8 גרם 15.4 גרםשומן רווי 8.1 גרם 32.5 גרםכולסטרול 16.5 מ״ג 66.0 מ״גסידן 81.6 מ״ג 326.4 מ״גברזל 0.8 מ״ג 3.4 מ״גאשלגן 402.3 מ״ג 1609.2 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 2.1 מ״גסגור
-
מרכיבים14
-
הכנה 20 דק׳כולל 20 דק׳
-
פחמימות15 גרם
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 473.1 קק״ל 1892.4 קק״לפחמימות 14.8 גרם 59.1 גרםשומן 40.5 גרם 161.9 גרםנתרן 1188.7 מ״ג 4755.0 מ״גחלבון 14.4 גרם 57.5 גרםסיבים תזונתיים 3.8 גרם 15.4 גרםשומן רווי 8.1 גרם 32.5 גרםכולסטרול 16.5 מ״ג 66.0 מ״גסידן 81.6 מ״ג 326.4 מ״גברזל 0.8 מ״ג 3.4 מ״גאשלגן 402.3 מ״ג 1609.2 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 2.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 14 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 473 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
פסטו
-
1 צרור כוסברה
-
2 שיני שום
-
1 פלפל צ’ילי ירוק בינוני
-
1 חופן אגוזי פקאן
-
1/2 כוס שמן זית
-
1 לימון בינוני
הגשה
-
1 חלה טרייה בינונית
-
200 גרם גבינה לבנה 5%
-
200 גרם גבינה בולגרית
-
1 חציל בינוני
-
20 עגבניות שרי צבעוניות בינוניות
-
1 קופסה טונה בשמן
-
2 כפות שמן זית
-
1/2 כפית מלח דק
אופן הכנה
- בוצעים את החלה ל-8 חתיכות. סוחטים את הלימון. חותכים את עגבניות השרי לחצאים. שורפים את החציל על אש גלויה, קולפים ומרסקים. חותכים את הגבינה הבולגרית לקוביות קטנות.
- מכינים את הפסטו: שמים במעבד המזון את כל הרכיבים וטוחנים עד לקבלת משחה חלקה.
- שמים בצלחת הגשה גדולה את חתיכות החלה. מעל כל חתיכה שמים כף פסטו, גבינה לבנה ובולגרית וחציל קלוי. בין החלה מפזרים את העגבניות והטונה, מוסיפים שמן זית ומלח ומגישים.
אופן הכנה
- בוצעים את החלה ל-8 חתיכות. סוחטים את הלימון. חותכים את עגבניות השרי לחצאים. שורפים את החציל על אש גלויה, קולפים ומרסקים. חותכים את הגבינה הבולגרית לקוביות קטנות.
- מכינים את הפסטו: שמים במעבד המזון את כל הרכיבים וטוחנים עד לקבלת משחה חלקה.
- שמים בצלחת הגשה גדולה את חתיכות החלה. מעל כל חתיכה שמים כף פסטו, גבינה לבנה ובולגרית וחציל קלוי. בין החלה מפזרים את העגבניות והטונה, מוסיפים שמן זית ומלח ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן