פרגיות צרובות עם אטריות אורז ברוטב טריאקי וג’ינג’ר
מחפשים מנה זריזה וטעימה לארוחת צהריים? משה שגב מכין פרגיות צרובות עם אטריות אורז ברוטב אסיאתי של טריאקי, גינג׳ר ועשבי תיבול
מחפשים מנה זריזה וטעימה לארוחת צהריים? משה שגב מכין פרגיות צרובות עם אטריות אורז ברוטב אסיאתי של טריאקי, גינג׳ר ועשבי תיבול
- משה שגב
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 1199.4 קק״ל 2398.8 קק״לפחמימות 187.7 גרם 375.5 גרםשומן 24.6 גרם 49.2 גרםנתרן 7365.2 מ״ג 14730.4 מ״גחלבון 59.5 גרם 119.0 גרםסיבים תזונתיים 4.5 גרם 8.9 גרםשומן רווי 1.8 גרם 3.6 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 76.4 מ״ג 152.9 מ״גברזל 3.8 מ״ג 7.6 מ״גאשלגן 514.0 מ״ג 1027.9 מ״גאבץ 1.7 מ״ג 3.5 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 20 דק׳כולל 20 דק׳
-
פחמימות188 גרם
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 1199.4 קק״ל 2398.8 קק״לפחמימות 187.7 גרם 375.5 גרםשומן 24.6 גרם 49.2 גרםנתרן 7365.2 מ״ג 14730.4 מ״גחלבון 59.5 גרם 119.0 גרםסיבים תזונתיים 4.5 גרם 8.9 גרםשומן רווי 1.8 גרם 3.6 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 76.4 מ״ג 152.9 מ״גברזל 3.8 מ״ג 7.6 מ״גאשלגן 514.0 מ״ג 1027.9 מ״גאבץ 1.7 מ״ג 3.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 1199 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
אטריות
-
1 חבילה אטריות אורז דקיקות
-
1 כוס רוטב טריאקי
-
2 ס"מ שורש ג’ינג’ר
-
2 גבעולי פטרוזיליה
-
2 גבעולי כוסברה
-
2 גבעולי בצל ירוק
פרגיות
-
300 גרם סטייק פרגית
-
2 כפות שמן זית
-
1/2 כפית מלח גס
-
1 כף ממרח קארי צהוב
הגשה
-
1 חופן בוטנים קלויים
אופן הכנה
- מבשלים את האטריות במים רותחים במשך 4 דקות, מסננים, מקררים וחותכים מעט.
- מגררים בפומפייה או קוצצים דק את הג’ינג’ר, קוצצים את הבצל הירוק, עשבי תיבול ובוטנים, חותכים את הפרגיות לרצועות.
- שמים בקערה גדולה את האטריות, טריאקי, ג’ינג’ר, עשבי תיבול ובצל ומערבבים.
- מחממים שמן במחבת ומטגנים את הפרגיות, מוסיפים את המלח והקארי, מערבבים וממשיכים לטגן משני הצדדים עד שהעוף מוכן.
- מסירים מהאש, קוצצים את הפרגית החמה על קרש חיתוך, מעבירים לצלחת הגשה, מפזרים מעל את הבוטנים ומגישים יחד עם האטריות.
אופן הכנה
- מבשלים את האטריות במים רותחים במשך 4 דקות, מסננים, מקררים וחותכים מעט.
- מגררים בפומפייה או קוצצים דק את הג’ינג’ר, קוצצים את הבצל הירוק, עשבי תיבול ובוטנים, חותכים את הפרגיות לרצועות.
- שמים בקערה גדולה את האטריות, טריאקי, ג’ינג’ר, עשבי תיבול ובצל ומערבבים.
- מחממים שמן במחבת ומטגנים את הפרגיות, מוסיפים את המלח והקארי, מערבבים וממשיכים לטגן משני הצדדים עד שהעוף מוכן.
- מסירים מהאש, קוצצים את הפרגית החמה על קרש חיתוך, מעבירים לצלחת הגשה, מפזרים מעל את הבוטנים ומגישים יחד עם האטריות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן