פרגיות ברוטב קארי עם חלב קוקוס ואננס

בחוץ הגשם מטפטף ומתחשק לךכם אוכל חם ומנחם? ישראל אהרוני מכין פרגיות ברוטב קארי עם חלב קוקוס ואננס היישר מהמזרח הרחוק
בחוץ הגשם מטפטף ומתחשק לךכם אוכל חם ומנחם? ישראל אהרוני מכין פרגיות ברוטב קארי עם חלב קוקוס ואננס היישר מהמזרח הרחוק
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    18
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • פחמימות
    43 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 837.6 קק״ל 3350.4 קק״ל
    פחמימות 42.8 גרם 171.1 גרם
    שומן 61.5 גרם 245.9 גרם
    נתרן 1595.9 מ״ג 6383.5 מ״ג
    חלבון 36.5 גרם 146.0 גרם
    סיבים תזונתיים 6.7 גרם 26.8 גרם
    שומן רווי 42.8 גרם 171.3 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 73.6 מ״ג 294.3 מ״ג
    ברזל 4.3 מ״ג 17.2 מ״ג
    אשלגן 772.9 מ״ג 3091.4 מ״ג
    אבץ 1.5 מ״ג 5.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    18
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • פחמימות
    43 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 837.6 קק״ל 3350.4 קק״ל
    פחמימות 42.8 גרם 171.1 גרם
    שומן 61.5 גרם 245.9 גרם
    נתרן 1595.9 מ״ג 6383.5 מ״ג
    חלבון 36.5 גרם 146.0 גרם
    סיבים תזונתיים 6.7 גרם 26.8 גרם
    שומן רווי 42.8 גרם 171.3 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 73.6 מ״ג 294.3 מ״ג
    ברזל 4.3 מ״ג 17.2 מ״ג
    אשלגן 772.9 מ״ג 3091.4 מ״ג
    אבץ 1.5 מ״ג 5.9 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני עוף
ישראל אהרוני
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

מחית קארי

תבשיל

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. שמים את כל חומרי מחית הקארי במעבד מזון ומעבדים למחית פירורית.
  2. מקלפים את האננס וחותכים לקוביות בגודל 2 ס”מ.
  3. בסיר רחב מחממים שמן קנולה. כשהוא חם, מטגנים בו את מחית הקארי כדקה.
  4. מוסיפים קרם קוקוס, סוכר וקפיר ליים ומביאים לרתיחה.
  5. חותכים את הפרגיות לקוביות בגודל 3 ס”מ. מוסיפים לסיר.
  6. מוסיפים לסיר רוטב דגים, מיץ ליים וקוביות אננס ומבשלים כ-10 דקות.
  7. קוצצים את הבוטנים, הכוסברה והנענע ומוסיפים 3/4 מהכמות לסיר.
  8. יוצקים את התבשיל לקערות הגשה, מקשטים עם ה-1/4 הנותר של הבוטנים, הכוסברה והנענע ומגישים בליווי אורז לבן.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פרגיות ברוטב קארי עם חלב קוקוס ואננס

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות