פצצת שוקולד-קפה עם רוטב אספרסו חם

פצצת שוקולד-קפה עם רוטב אספרסו חם זה מעין טארט או עוגת שוקולד-קפה עשירה ועסיסית ללא גלוטן, טעימה בטיאוף, שמתאימה גם בתור קינוח פסח
פצצת שוקולד-קפה עם רוטב אספרסו חם זה מעין טארט או עוגת שוקולד-קפה עשירה ועסיסית ללא גלוטן, טעימה בטיאוף, שמתאימה גם בתור קינוח פסח
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 4 שעות ו-30 דק׳
  • פחמימות
    277 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4530.7 קק״ל 4530.7 קק״ל
    פחמימות 276.9 גרם 276.9 גרם
    שומן 343.2 גרם 343.2 גרם
    נתרן 694.3 מ״ג 694.3 מ״ג
    חלבון 83.4 גרם 83.4 גרם
    סיבים תזונתיים 32.0 גרם 32.0 גרם
    שומן רווי 206.1 גרם 206.1 גרם
    כולסטרול 2322.1 מ״ג 2322.1 מ״ג
    סידן 559.2 מ״ג 559.2 מ״ג
    ברזל 35.4 מ״ג 35.4 מ״ג
    אשלגן 3354.8 מ״ג 3354.8 מ״ג
    אבץ 15.9 מ״ג 15.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 4 שעות ו-30 דק׳
  • פחמימות
    277 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4530.7 קק״ל 4530.7 קק״ל
    פחמימות 276.9 גרם 276.9 גרם
    שומן 343.2 גרם 343.2 גרם
    נתרן 694.3 מ״ג 694.3 מ״ג
    חלבון 83.4 גרם 83.4 גרם
    סיבים תזונתיים 32.0 גרם 32.0 גרם
    שומן רווי 206.1 גרם 206.1 גרם
    כולסטרול 2322.1 מ״ג 2322.1 מ״ג
    סידן 559.2 מ״ג 559.2 מ״ג
    ברזל 35.4 מ״ג 35.4 מ״ג
    אשלגן 3354.8 מ״ג 3354.8 מ״ג
    אבץ 15.9 מ״ג 15.9 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני חגים
קרין גורן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


תבנית טארט 26 ס"מ

הגשה

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-120 מעלות. מניחים בתחתית התנור תבנית עמוקה וממלאים אותה במים רותחים (ליצירת סביבה עשירה באדים).
  2. במיקסר מקציפים את הביצים עם הסוכר במשך 8-10 דקות במהירות גבוהה, עד לקבלת קצף סמיך ובהיר.
  3. בינתיים ממיסים שוקולד, חמאה ונס קפה. טורפים 1/3 מהקצף לתערובת השוקולד המומס. מקפלים פנימה ליקר. מקפלים את יתרת הקצף עד לקבלת תערובת אחידה.
  4. יוצקים לתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים כשעתיים, עד שפני העוגה מתחילים להיסדק והיא יציבה בקושי. העוגה לא תיראה אפויה לגמרי וזה בסדר. מוציאים מהתנור ומצננים לחלוטין. מעבירים למקרר להמשך צינון של שעתיים לפחות.
  5. שומרים במקרר. פורסים בסכין טבולה במים רותחים,
  6. יוצקים כוס אספרסו קצר רותח מעל העוגה הקרה. מגישים מיד.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פצצת שוקולד-קפה עם רוטב אספרסו חם

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות