פצפוציות תמרים

פצפוציות תמרים זה קינוח טעים ובריא, ללא אפייה וללא גלוטן, שמזכיר כדורי אנרגיה שכולם אוהבים. מכינים בקלות בתבנית אחת וחותכים למשולשים
פצפוציות תמרים זה קינוח טעים ובריא, ללא אפייה וללא גלוטן, שמזכיר כדורי אנרגיה שכולם אוהבים. מכינים בקלות בתבנית אחת וחותכים למשולשים
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • פחמימות
    175 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1841.8 קק״ל 1841.8 קק״ל
    פחמימות 175.1 גרם 175.1 גרם
    שומן 119.1 גרם 119.1 גרם
    נתרן 68.8 מ״ג 68.8 מ״ג
    חלבון 18.2 גרם 18.2 גרם
    סיבים תזונתיים 15.8 גרם 15.8 גרם
    שומן רווי 79.5 גרם 79.5 גרם
    כולסטרול 215.0 מ״ג 215.0 מ״ג
    סידן 90.4 מ״ג 90.4 מ״ג
    ברזל 2.6 מ״ג 2.6 מ״ג
    אשלגן 502.2 מ״ג 502.2 מ״ג
    אבץ 7.2 מ״ג 7.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • פחמימות
    175 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1841.8 קק״ל 1841.8 קק״ל
    פחמימות 175.1 גרם 175.1 גרם
    שומן 119.1 גרם 119.1 גרם
    נתרן 68.8 מ״ג 68.8 מ״ג
    חלבון 18.2 גרם 18.2 גרם
    סיבים תזונתיים 15.8 גרם 15.8 גרם
    שומן רווי 79.5 גרם 79.5 גרם
    כולסטרול 215.0 מ״ג 215.0 מ״ג
    סידן 90.4 מ״ג 90.4 מ״ג
    ברזל 2.6 מ״ג 2.6 מ״ג
    אשלגן 502.2 מ״ג 502.2 מ״ג
    אבץ 7.2 מ״ג 7.2 מ״ג
    סגור

נשנוש מתוק וכמעט בריא… אצלי במשפחה מגלגלים את המתכון הזה לכדורים שמזכירים כדורי שוקולד (ולפעמים אפילו מוסיפים כף קקאו, כדי לבלבל את הילדים). כדי לעשות את החיים אפילו יותר קלים, אפשר ליצור מהתערובת עוגיות חיתוך משולשות, בלי שום קורצן.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
ט"ו בשבט
קרין גורן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. חותכים את גוש התמרים לקוביות גדולות.
  2. שמים בסיר חמאה, סוכר וקוביות תמרים ומחממים על אש קטנה תוך ערבוב עד להמסה (זה לוקח כמה דקות, לא להתייאש אם זה נראה גושי ומפורק בהתחלה).
  3. מעבירים לקערה גדולה ומערבבים פנימה פצפוצי אורז (מוסיפים אותם בפעמיים, כדי שיהיה קל לאחד בתערובת).
  4. בידיים רטובות משטחים את התערובת בתבנית מרופדת בנייר אפייה (אם לא רוצים ללכלך ידיים, אפשר לדחוס בעזרת מרית, או להניח נייר אפייה משומן מעל התערות ואז ללחוץ).
  5. מקפיאים 20 דקות, או מקררים במקרר כשעתיים, להתייצבות.
  6. חותכים למשולשים ומגלגלים בקוקוס, לציפוי.
  7. שומרים במקרר ומגישים קר או בטמפרטורת החדר.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פצפוציות תמרים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות