פפריקש – תבשיל בשר הונגרי עם פלפלים קלויים
אוהבים אוכל הונגרי? את המנה הזו אתם חייבים להכין! פפריקש הונגרי אמיתי עם בשר, המון פפריקה ופלפלים קלויים. ישראל אהרוני עם מתכון לקלאסיקה הונגרית
אוהבים אוכל הונגרי? את המנה הזו אתם חייבים להכין! פפריקש הונגרי אמיתי עם בשר, המון פפריקה ופלפלים קלויים. ישראל אהרוני עם מתכון לקלאסיקה הונגרית
- ישראל אהרוני
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 511.2 קק״ל 3067.0 קק״לפחמימות 5.6 גרם 33.8 גרםשומן 17.5 גרם 104.9 גרםנתרן 1175.6 מ״ג 7053.6 מ״גחלבון 52.8 גרם 316.7 גרםסיבים תזונתיים 2.3 גרם 14.1 גרםשומן רווי 1.1 גרם 6.4 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 32.5 מ״ג 195.2 מ״גברזל 0.7 מ״ג 4.2 מ״גאשלגן 375.8 מ״ג 2255.0 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 1.9 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה ו-5 דק׳
-
פחמימות6 גרם
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 511.2 קק״ל 3067.0 קק״לפחמימות 5.6 גרם 33.8 גרםשומן 17.5 גרם 104.9 גרםנתרן 1175.6 מ״ג 7053.6 מ״גחלבון 52.8 גרם 316.7 גרםסיבים תזונתיים 2.3 גרם 14.1 גרםשומן רווי 1.1 גרם 6.4 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 32.5 מ״ג 195.2 מ״גברזל 0.7 מ״ג 4.2 מ״גאשלגן 375.8 מ״ג 2255.0 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 1.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה ו-5 דק׳ | קלוריות 511 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
4 כפות שמן זית
-
1 בצל בינוני
-
3 שיני שום
-
2 כפיות זרעי קימל
-
1 ק"ג בשר צלי מס’ 5
-
1 צנצנת פלפלים קלויים
-
1 כוס מים
-
1 כף פפריקה מתוקה
-
1 כף פפריקה חריפה
-
1 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
אופן הכנה
- קוצצים דק את הבצל ואת השום.
- מחממים שמן בסיר לחץ. כשהוא חם, מטגנים בו את הבצל, השום והקימל.
- חותכים את הבשר לקוביות בגודל 2 ס”מ ומוסיפים לסיר. מטגנים 3 דקות.
- מרסקים את הפלפלים הקלויים במעבד מזון למחית חלקה ומוסיפים לסיר עם המים.
- מוסיפים את התבלינים, מערבבים היטב, סוגרים את המכסה ומוסיפים לחץ. מבשלים על להבה נמוכה 45 דקות.
- משחררים את הלחץ, פותחים את מכסה הסיר ומגישים את התבשיל.
אופן הכנה
- קוצצים דק את הבצל ואת השום.
- מחממים שמן בסיר לחץ. כשהוא חם, מטגנים בו את הבצל, השום והקימל.
- חותכים את הבשר לקוביות בגודל 2 ס”מ ומוסיפים לסיר. מטגנים 3 דקות.
- מרסקים את הפלפלים הקלויים במעבד מזון למחית חלקה ומוסיפים לסיר עם המים.
- מוסיפים את התבלינים, מערבבים היטב, סוגרים את המכסה ומוסיפים לחץ. מבשלים על להבה נמוכה 45 דקות.
- משחררים את הלחץ, פותחים את מכסה הסיר ומגישים את התבשיל.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן