פפריקש – תבשיל בשר הונגרי עם פלפלים קלויים

אוהבים אוכל הונגרי? את המנה הזו אתם חייבים להכין! פפריקש הונגרי אמיתי עם בשר, המון פפריקה ופלפלים קלויים. ישראל אהרוני עם מתכון לקלאסיקה הונגרית
אוהבים אוכל הונגרי? את המנה הזו אתם חייבים להכין! פפריקש הונגרי אמיתי עם בשר, המון פפריקה ופלפלים קלויים. ישראל אהרוני עם מתכון לקלאסיקה הונגרית
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-5 דק׳
  • פחמימות
    6 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 511.2 קק״ל 3067.0 קק״ל
    פחמימות 5.6 גרם 33.8 גרם
    שומן 17.5 גרם 104.9 גרם
    נתרן 1175.6 מ״ג 7053.6 מ״ג
    חלבון 52.8 גרם 316.7 גרם
    סיבים תזונתיים 2.3 גרם 14.1 גרם
    שומן רווי 1.1 גרם 6.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 32.5 מ״ג 195.2 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 4.2 מ״ג
    אשלגן 375.8 מ״ג 2255.0 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 1.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-5 דק׳
  • פחמימות
    6 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 511.2 קק״ל 3067.0 קק״ל
    פחמימות 5.6 גרם 33.8 גרם
    שומן 17.5 גרם 104.9 גרם
    נתרן 1175.6 מ״ג 7053.6 מ״ג
    חלבון 52.8 גרם 316.7 גרם
    סיבים תזונתיים 2.3 גרם 14.1 גרם
    שומן רווי 1.1 גרם 6.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 32.5 מ״ג 195.2 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 4.2 מ״ג
    אשלגן 375.8 מ״ג 2255.0 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 1.9 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
אוכל הונגרי
ישראל אהרוני
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus
הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. קוצצים דק את הבצל ואת השום.
  2. מחממים שמן בסיר לחץ. כשהוא חם, מטגנים בו את הבצל, השום והקימל.
  3. חותכים את הבשר לקוביות בגודל 2 ס”מ ומוסיפים לסיר. מטגנים 3 דקות.
  4. מרסקים את הפלפלים הקלויים במעבד מזון למחית חלקה ומוסיפים לסיר עם המים.
  5. מוסיפים את התבלינים, מערבבים היטב, סוגרים את המכסה ומוסיפים לחץ. מבשלים על להבה נמוכה 45 דקות.
  6. משחררים את הלחץ, פותחים את מכסה הסיר ומגישים את התבשיל.

 


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פפריקש – תבשיל בשר הונגרי עם פלפלים קלויים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות