פסטה עם טונה ושומר ב-10 דקות
חזרתם רעבים מאימון והגוף רעב לחלבונים ופחמימות? ישראל אהרוני מכין מנה מאוזנת וטעימה ב-10 דקות - פסטה עם טונה ושומר שמכינים בזריזות בזמן שלוקח לפסטה להתבשל
חזרתם רעבים מאימון והגוף רעב לחלבונים ופחמימות? ישראל אהרוני מכין מנה מאוזנת וטעימה ב-10 דקות - פסטה עם טונה ושומר שמכינים בזריזות בזמן שלוקח לפסטה להתבשל
- ישראל אהרוני
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 758.5 קק״ל 2275.5 קק״לפחמימות 135.7 גרם 407.2 גרםשומן 13.6 גרם 40.8 גרםנתרן 608.6 מ״ג 1825.9 מ״גחלבון 23.8 גרם 71.5 גרםסיבים תזונתיים 12.8 גרם 38.3 גרםשומן רווי 1.6 גרם 4.7 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 99.2 מ״ג 297.7 מ״גברזל 7.1 מ״ג 21.2 מ״גאשלגן 957.4 מ״ג 2872.2 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 1.6 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 10 דק׳כולל 10 דק׳
-
פחמימות136 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 758.5 קק״ל 2275.5 קק״לפחמימות 135.7 גרם 407.2 גרםשומן 13.6 גרם 40.8 גרםנתרן 608.6 מ״ג 1825.9 מ״גחלבון 23.8 גרם 71.5 גרםסיבים תזונתיים 12.8 גרם 38.3 גרםשומן רווי 1.6 גרם 4.7 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 99.2 מ״ג 297.7 מ״גברזל 7.1 מ״ג 21.2 מ״גאשלגן 957.4 מ״ג 2872.2 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 1.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 10 דק׳ | קלוריות 759 | כמות מנות 3 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 חבילה פסטה לינגוויני
-
2 שומרים בינוניים
-
2 עגבניות בינוניות
-
3 כפות שמן זית
-
1 כף תימין טרי
-
2 קופסאות שימורים טונה בשמן
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
-
1 כף גרידת לימון
-
3 כפות מיץ לימון
-
5 עלי בזיליקום
אופן הכנה
- מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן ומסננים. שומרים בצד.
- פורסים דק את השומר. חותכים את העגבניות לקוביות.
- מחממים את השמן במחבת רחבה ומטגנים בה את השומר והטימין כ-3 דקות.
- מוסיפים את הטונה, המלח והפלפל השחור וממשיכים לטגן כדקה.
- מוסיפים את הפסטה, מערבבים ומוסיפים את גרידת ומיץ הלימון. מערבבים ומבשלים כ-2 דקות.
- מכבים את האש ומוסיפים את הבזיליקום.
אופן הכנה
- מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן ומסננים. שומרים בצד.
- פורסים דק את השומר. חותכים את העגבניות לקוביות.
- מחממים את השמן במחבת רחבה ומטגנים בה את השומר והטימין כ-3 דקות.
- מוסיפים את הטונה, המלח והפלפל השחור וממשיכים לטגן כדקה.
- מוסיפים את הפסטה, מערבבים ומוסיפים את גרידת ומיץ הלימון. מערבבים ומבשלים כ-2 דקות.
- מכבים את האש ומוסיפים את הבזיליקום.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן