פסטה ברוטב עגבניות ועוף

השף שגב משה מלמד להכין פסטה ברוטב עגבניות ועוף, מנה שהוא מכין לילדים בבית. מנה קלה להכנה, משביעה ומאוד טעימה
השף שגב משה מלמד להכין פסטה ברוטב עגבניות ועוף, מנה שהוא מכין לילדים בבית. מנה קלה להכנה, משביעה ומאוד טעימה
  • משה שגב
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • פחמימות
    102 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 855.4 קק״ל 3421.6 קק״ל
    פחמימות 102.0 גרם 408.0 גרם
    שומן 25.7 גרם 103.0 גרם
    נתרן 1298.7 מ״ג 5194.6 מ״ג
    חלבון 48.2 גרם 192.7 גרם
    סיבים תזונתיים 7.9 גרם 31.8 גרם
    שומן רווי 4.3 גרם 17.2 גרם
    כולסטרול 76.0 מ״ג 304.0 מ״ג
    סידן 117.4 מ״ג 469.8 מ״ג
    ברזל 4.9 מ״ג 19.7 מ״ג
    אשלגן 1440.2 מ״ג 5760.9 מ״ג
    אבץ 3.5 מ״ג 14.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • פחמימות
    102 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 855.4 קק״ל 3421.6 קק״ל
    פחמימות 102.0 גרם 408.0 גרם
    שומן 25.7 גרם 103.0 גרם
    נתרן 1298.7 מ״ג 5194.6 מ״ג
    חלבון 48.2 גרם 192.7 גרם
    סיבים תזונתיים 7.9 גרם 31.8 גרם
    שומן רווי 4.3 גרם 17.2 גרם
    כולסטרול 76.0 מ״ג 304.0 מ״ג
    סידן 117.4 מ״ג 469.8 מ״ג
    ברזל 4.9 מ״ג 19.7 מ״ג
    אשלגן 1440.2 מ״ג 5760.9 מ״ג
    אבץ 3.5 מ״ג 14.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
אוכל שילדים אוהבים
משה שגב
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

פסטה ורוטב

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. חותכים את העגבניות לקוביות.
  2. מכינים את הרוטב: מחממים את השמן בסיר בינוני ומאדים את השום והאורגנו. מוסיפים את העגבניות ומביאים לרתיחה. מוסיפים את רסק העגבניות, העגבניות המרוסקות, הפפריקה והמים, מערבבים ושוב מביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה וממשיכים לבשל עד לקבלת רוטב סמיך. מוסיפים את המלח והבזיליקום ומערבבים.
  3. מכינים את העוף: מערבבים את חזה עוף עם שמן הזית, המלח, הפלפל והפפריקה. מחממים מחבת גריל לחום הכי גבוה וצולים את העוף כ-2 דקות מכל צד, או עד לקבלת חזה עוף צלוי עם פסים מגרים. מוציאים את העוף מהמחבת וחותכים לרצועות דקיקות.
  4. מעברים את העוף והפסטה לסיר עם הרוטב, מערבבים ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פסטה ברוטב עגבניות ועוף

הכנתם את המתכון?

כן
    אלדר אטל

    יצא מושלם

תגובה (1)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות