-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 855.4 קק״ל 3421.6 קק״לפחמימות 102.0 גרם 408.0 גרםשומן 25.7 גרם 103.0 גרםנתרן 1298.7 מ״ג 5194.6 מ״גחלבון 48.2 גרם 192.7 גרםסיבים תזונתיים 7.9 גרם 31.8 גרםשומן רווי 4.3 גרם 17.2 גרםכולסטרול 76.0 מ״ג 304.0 מ״גסידן 117.4 מ״ג 469.8 מ״גברזל 4.9 מ״ג 19.7 מ״גאשלגן 1440.2 מ״ג 5760.9 מ״גאבץ 3.5 מ״ג 14.0 מ״גסגור
-
מרכיבים16
-
הכנה 25 דק׳כולל 25 דק׳
-
פחמימות102 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 855.4 קק״ל 3421.6 קק״לפחמימות 102.0 גרם 408.0 גרםשומן 25.7 גרם 103.0 גרםנתרן 1298.7 מ״ג 5194.6 מ״גחלבון 48.2 גרם 192.7 גרםסיבים תזונתיים 7.9 גרם 31.8 גרםשומן רווי 4.3 גרם 17.2 גרםכולסטרול 76.0 מ״ג 304.0 מ״גסידן 117.4 מ״ג 469.8 מ״גברזל 4.9 מ״ג 19.7 מ״גאשלגן 1440.2 מ״ג 5760.9 מ״גאבץ 3.5 מ״ג 14.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 16 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות 855 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
פסטה ורוטב
-
1 חבילה פסטה ספגטי
-
4 כפות שמן זית
-
3 שיני שום
-
2 גבעולי אורגנו טרי
-
2 עגבניות בינוניות
-
1 כף רסק עגבניות
-
1 קופסה עגבניות מרוסקות
-
1 כף פפריקה מתוקה
-
3/4 כוס מים חמים
-
1/2 כפית מלח דק
-
6 עלי בזיליקום
עוף
-
400 גרם חזה עוף שלם
-
4 כפות שמן זית
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור טחון
-
1 כפית פפריקה מתוקה
אופן הכנה
- מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. חותכים את העגבניות לקוביות.
- מכינים את הרוטב: מחממים את השמן בסיר בינוני ומאדים את השום והאורגנו. מוסיפים את העגבניות ומביאים לרתיחה. מוסיפים את רסק העגבניות, העגבניות המרוסקות, הפפריקה והמים, מערבבים ושוב מביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה וממשיכים לבשל עד לקבלת רוטב סמיך. מוסיפים את המלח והבזיליקום ומערבבים.
- מכינים את העוף: מערבבים את חזה עוף עם שמן הזית, המלח, הפלפל והפפריקה. מחממים מחבת גריל לחום הכי גבוה וצולים את העוף כ-2 דקות מכל צד, או עד לקבלת חזה עוף צלוי עם פסים מגרים. מוציאים את העוף מהמחבת וחותכים לרצועות דקיקות.
- מעברים את העוף והפסטה לסיר עם הרוטב, מערבבים ומגישים.
אופן הכנה
- מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. חותכים את העגבניות לקוביות.
- מכינים את הרוטב: מחממים את השמן בסיר בינוני ומאדים את השום והאורגנו. מוסיפים את העגבניות ומביאים לרתיחה. מוסיפים את רסק העגבניות, העגבניות המרוסקות, הפפריקה והמים, מערבבים ושוב מביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה וממשיכים לבשל עד לקבלת רוטב סמיך. מוסיפים את המלח והבזיליקום ומערבבים.
- מכינים את העוף: מערבבים את חזה עוף עם שמן הזית, המלח, הפלפל והפפריקה. מחממים מחבת גריל לחום הכי גבוה וצולים את העוף כ-2 דקות מכל צד, או עד לקבלת חזה עוף צלוי עם פסים מגרים. מוציאים את העוף מהמחבת וחותכים לרצועות דקיקות.
- מעברים את העוף והפסטה לסיר עם הרוטב, מערבבים ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובה (1)
וואו!