פסטה עם קולורבי ופלפל מטוגנים
נמאס לכם מהפסטה השגרתית? הילה אלפרט והשף מאיר אדוני מכינים לכם מנת פסטה עם קולורבי ופלפל מטוגנים, עשירה באגוזים וצנוברים. פסטה מפתיעה ומיוחדת
נמאס לכם מהפסטה השגרתית? הילה אלפרט והשף מאיר אדוני מכינים לכם מנת פסטה עם קולורבי ופלפל מטוגנים, עשירה באגוזים וצנוברים. פסטה מפתיעה ומיוחדת
- הילה אלפרט
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 979.7 קק״ל 3918.9 קק״לפחמימות 121.1 גרם 484.4 גרםשומן 28.8 גרם 115.2 גרםנתרן 551.8 מ״ג 2207.1 מ״גחלבון 26.8 גרם 107.3 גרםסיבים תזונתיים 15.0 גרם 59.9 גרםשומן רווי 5.0 גרם 19.9 גרםכולסטרול 7.6 מ״ג 30.5 מ״גסידן 206.8 מ״ג 827.0 מ״גברזל 3.9 מ״ג 15.7 מ״גאשלגן 1310.5 מ״ג 5241.8 מ״גאבץ 2.6 מ״ג 10.6 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 30 דק׳כולל שעה ו-20 דק׳
-
פחמימות121 גרם
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 979.7 קק״ל 3918.9 קק״לפחמימות 121.1 גרם 484.4 גרםשומן 28.8 גרם 115.2 גרםנתרן 551.8 מ״ג 2207.1 מ״גחלבון 26.8 גרם 107.3 גרםסיבים תזונתיים 15.0 גרם 59.9 גרםשומן רווי 5.0 גרם 19.9 גרםכולסטרול 7.6 מ״ג 30.5 מ״גסידן 206.8 מ״ג 827.0 מ״גברזל 3.9 מ״ג 15.7 מ״גאשלגן 1310.5 מ״ג 5241.8 מ״גאבץ 2.6 מ״ג 10.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעה ו-20 דק׳ | קלוריות 980 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1/4 כוס שמן זית
-
4 קולרבי בינוניים
-
1 פלפל צ’ילי ירוק בינוני
-
500 גרם פסטה ספגטי
-
2 שיני שום
-
70 גרם צימוקים כהים
-
1 כוס ברנדי
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור טחון
-
50 גרם גבינת פרמזן
-
50 גרם אגוזי מלך
-
20 גרם צנוברים
אופן הכנה
- מגררים את הקולרבי דק במנדולינה. קוצצים דק את הפלפל החריף והשום. משרים את הצימוקים בברנדי לחצי שעה. שוברים את הספגטי לחצי. קוצצים דק את האגוזים. מגררים דק את הפרמזן.
- מחממים במחבת גדולה את השמן ומטגנים בו, על גבי להבה בינונית את הקולורבי והפלפל החריף במשך כ-20 דקות, או עד להזהבה.
- מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, מסננים ושומרים בצד כ-1/4 כוס ממי הבישול.
- מוסיפים למחבת את השום וממשיכים לטגן עד שהוא מתחיל לשנות את צבעו.
- סוחטים את הצימוקים, מוסיפים למחבת וממשיכים לטגן משך כדקה נוספת. ממליחים ומפלפלים, טועמים ומתקנים את התיבול.
- מוסיפים למחבת את הספגטי והמים ומערבבים היטב, מבשלים דקה נוספת.
- מפזרים מעל את הגבינה, אגוזי המלך והצנוברים ומגישים.
אופן הכנה
- מגררים את הקולרבי דק במנדולינה. קוצצים דק את הפלפל החריף והשום. משרים את הצימוקים בברנדי לחצי שעה. שוברים את הספגטי לחצי. קוצצים דק את האגוזים. מגררים דק את הפרמזן.
- מחממים במחבת גדולה את השמן ומטגנים בו, על גבי להבה בינונית את הקולורבי והפלפל החריף במשך כ-20 דקות, או עד להזהבה.
- מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, מסננים ושומרים בצד כ-1/4 כוס ממי הבישול.
- מוסיפים למחבת את השום וממשיכים לטגן עד שהוא מתחיל לשנות את צבעו.
- סוחטים את הצימוקים, מוסיפים למחבת וממשיכים לטגן משך כדקה נוספת. ממליחים ומפלפלים, טועמים ומתקנים את התיבול.
- מוסיפים למחבת את הספגטי והמים ומערבבים היטב, מבשלים דקה נוספת.
- מפזרים מעל את הגבינה, אגוזי המלך והצנוברים ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
בתוכנית ראיתי שהילה הכינה בצקניות ולא פסטה כפי שרשום במתכון פה,האם אפשר לתת את המתכון כפי שהיה בתכנית? תודה רבה
אנחנו מבררים מול הילה אלפרט, נעדכן את המתכון כשיתאפשר