פסטה עם קולורבי ופלפל מטוגנים

נמאס לכם מהפסטה השגרתית? הילה אלפרט והשף מאיר אדוני מכינים לכם מנת פסטה עם קולורבי ופלפל מטוגנים, עשירה באגוזים וצנוברים. פסטה מפתיעה ומיוחדת
נמאס לכם מהפסטה השגרתית? הילה אלפרט והשף מאיר אדוני מכינים לכם מנת פסטה עם קולורבי ופלפל מטוגנים, עשירה באגוזים וצנוברים. פסטה מפתיעה ומיוחדת
  • הילה אלפרט
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-20 דק׳
  • פחמימות
    121 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 979.7 קק״ל 3918.9 קק״ל
    פחמימות 121.1 גרם 484.4 גרם
    שומן 28.8 גרם 115.2 גרם
    נתרן 551.8 מ״ג 2207.1 מ״ג
    חלבון 26.8 גרם 107.3 גרם
    סיבים תזונתיים 15.0 גרם 59.9 גרם
    שומן רווי 5.0 גרם 19.9 גרם
    כולסטרול 7.6 מ״ג 30.5 מ״ג
    סידן 206.8 מ״ג 827.0 מ״ג
    ברזל 3.9 מ״ג 15.7 מ״ג
    אשלגן 1310.5 מ״ג 5241.8 מ״ג
    אבץ 2.6 מ״ג 10.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-20 דק׳
  • פחמימות
    121 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 979.7 קק״ל 3918.9 קק״ל
    פחמימות 121.1 גרם 484.4 גרם
    שומן 28.8 גרם 115.2 גרם
    נתרן 551.8 מ״ג 2207.1 מ״ג
    חלבון 26.8 גרם 107.3 גרם
    סיבים תזונתיים 15.0 גרם 59.9 גרם
    שומן רווי 5.0 גרם 19.9 גרם
    כולסטרול 7.6 מ״ג 30.5 מ״ג
    סידן 206.8 מ״ג 827.0 מ״ג
    ברזל 3.9 מ״ג 15.7 מ״ג
    אשלגן 1310.5 מ״ג 5241.8 מ״ג
    אבץ 2.6 מ״ג 10.6 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני חגים
הילה אלפרט
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus
הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מגררים את הקולרבי דק במנדולינה. קוצצים דק את הפלפל החריף והשום. משרים את הצימוקים בברנדי לחצי שעה. שוברים את הספגטי לחצי. קוצצים דק את האגוזים. מגררים דק את הפרמזן.
  2. מחממים במחבת גדולה את השמן ומטגנים בו, על גבי להבה בינונית את הקולורבי והפלפל החריף במשך כ-20 דקות, או עד להזהבה.
  3. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, מסננים ושומרים בצד כ-1/4 כוס ממי הבישול.
  4. מוסיפים למחבת את השום וממשיכים לטגן עד שהוא מתחיל לשנות את צבעו.
  5. סוחטים את הצימוקים, מוסיפים למחבת וממשיכים לטגן משך כדקה נוספת. ממליחים ומפלפלים, טועמים ומתקנים את התיבול.
  6. מוסיפים למחבת את הספגטי והמים ומערבבים היטב, מבשלים דקה נוספת.
  7. מפזרים מעל את הגבינה, אגוזי המלך והצנוברים ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פסטה עם קולורבי ופלפל מטוגנים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

    זמירה נוה

    בתוכנית ראיתי שהילה הכינה בצקניות ולא פסטה כפי שרשום במתכון פה,האם אפשר לתת את המתכון כפי שהיה בתכנית? תודה רבה

      Foody Foody

      אנחנו מבררים מול הילה אלפרט, נעדכן את המתכון כשיתאפשר

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות