פסטה טוניסאית ב-10 דקות
איך מתקתקים פסטה טוניסאית מטריפה ב-10 דקות? פשוט מאוד! מצטיידים בסלט טוניסאי מוכן, עוקבים אחרי המתכון המעולה של אביב משה ונהנים מארוחה טעימה
איך מתקתקים פסטה טוניסאית מטריפה ב-10 דקות? פשוט מאוד! מצטיידים בסלט טוניסאי מוכן, עוקבים אחרי המתכון המעולה של אביב משה ונהנים מארוחה טעימה
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 465.7 קק״ל 1862.7 קק״לפחמימות 89.7 גרם 358.8 גרםשומן 1.9 גרם 7.7 גרםנתרן 10.5 מ״ג 42.1 מ״גחלבון 16.4 גרם 65.6 גרםסיבים תזונתיים 4.2 גרם 16.7 גרםשומן רווי 0.4 גרם 1.5 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 33.2 מ״ג 132.6 מ״גברזל 1.9 מ״ג 7.7 מ״גאשלגן 306.5 מ״ג 1225.8 מ״גאבץ 1.8 מ״ג 7.3 מ״גסגור
-
מרכיבים4
-
הכנה 10 דק׳כולל 10 דק׳
-
פחמימות90 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 465.7 קק״ל 1862.7 קק״לפחמימות 89.7 גרם 358.8 גרםשומן 1.9 גרם 7.7 גרםנתרן 10.5 מ״ג 42.1 מ״גחלבון 16.4 גרם 65.6 גרםסיבים תזונתיים 4.2 גרם 16.7 גרםשומן רווי 0.4 גרם 1.5 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 33.2 מ״ג 132.6 מ״גברזל 1.9 מ״ג 7.7 מ״גאשלגן 306.5 מ״ג 1225.8 מ״גאבץ 1.8 מ״ג 7.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 4 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 10 דק׳ | קלוריות 466 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 קופסה סלט טוניסאי מוכן
-
2 גבעולי כוסברה
-
2 גבעולי פטרוזיליה
-
1 חבילה פסטה ספגטי
אופן הכנה
- מחממים מחבת על אש בינונית. מוסיפים את הסלט הטוניסאי המוכן ומעלים לרתיחה.
- קוצצים דק את הכוסברה והפטרוזיליה ומוסיפים למחבת.
- מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, מסננים ומוסיפים למחבת. מערבבים ומבשלים יחד דקה.
- מעבירים את הפסטה לצלחות הגשה.
מתכון: אביב משה
אופן הכנה
- מחממים מחבת על אש בינונית. מוסיפים את הסלט הטוניסאי המוכן ומעלים לרתיחה.
- קוצצים דק את הכוסברה והפטרוזיליה ומוסיפים למחבת.
- מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, מסננים ומוסיפים למחבת. מערבבים ומבשלים יחד דקה.
- מעבירים את הפסטה לצלחות הגשה.
מתכון: אביב משה
הערות
- ניתן להוסיף למנה לפני ההגשה גבינת פטה ו/או קרוטונים
הערות
- ניתן להוסיף למנה לפני ההגשה גבינת פטה ו/או קרוטונים
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן