פסטה טוניסאית ב-10 דקות

איך מתקתקים פסטה טוניסאית מטריפה ב-10 דקות? פשוט מאוד! מצטיידים בסלט טוניסאי מוכן, עוקבים אחרי המתכון המעולה של אביב משה ונהנים מארוחה טעימה
איך מתקתקים פסטה טוניסאית מטריפה ב-10 דקות? פשוט מאוד! מצטיידים בסלט טוניסאי מוכן, עוקבים אחרי המתכון המעולה של אביב משה ונהנים מארוחה טעימה
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    4
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • פחמימות
    90 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 465.7 קק״ל 1862.7 קק״ל
    פחמימות 89.7 גרם 358.8 גרם
    שומן 1.9 גרם 7.7 גרם
    נתרן 10.5 מ״ג 42.1 מ״ג
    חלבון 16.4 גרם 65.6 גרם
    סיבים תזונתיים 4.2 גרם 16.7 גרם
    שומן רווי 0.4 גרם 1.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 33.2 מ״ג 132.6 מ״ג
    ברזל 1.9 מ״ג 7.7 מ״ג
    אשלגן 306.5 מ״ג 1225.8 מ״ג
    אבץ 1.8 מ״ג 7.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    4
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • פחמימות
    90 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 465.7 קק״ל 1862.7 קק״ל
    פחמימות 89.7 גרם 358.8 גרם
    שומן 1.9 גרם 7.7 גרם
    נתרן 10.5 מ״ג 42.1 מ״ג
    חלבון 16.4 גרם 65.6 גרם
    סיבים תזונתיים 4.2 גרם 16.7 גרם
    שומן רווי 0.4 גרם 1.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 33.2 מ״ג 132.6 מ״ג
    ברזל 1.9 מ״ג 7.7 מ״ג
    אשלגן 306.5 מ״ג 1225.8 מ״ג
    אבץ 1.8 מ״ג 7.3 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
פסטה
מערכת Foody
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus
הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים מחבת על אש בינונית. מוסיפים את הסלט הטוניסאי המוכן ומעלים לרתיחה.
  2. קוצצים דק את הכוסברה והפטרוזיליה ומוסיפים למחבת.
  3. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, מסננים ומוסיפים למחבת. מערבבים ומבשלים יחד דקה.
  4. מעבירים את הפסטה לצלחות הגשה.

 

מתכון: אביב משה

הערות

  • ניתן להוסיף למנה לפני ההגשה גבינת פטה ו/או קרוטונים

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פסטה טוניסאית ב-10 דקות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות