פנקייק ב-2 דרכים – פנקייק פרוע ופנקייק פרח

קרין גורן משדרגת את ארוחת הבוקר ומכינה פנקייק משגע ב-2 צורות ממש מיוחדות: פנקייק פרוע עם זילופי בצק ופנקייק בצורת פרח
קרין גורן משדרגת את ארוחת הבוקר ומכינה פנקייק משגע ב-2 צורות ממש מיוחדות: פנקייק פרוע עם זילופי בצק ופנקייק בצורת פרח
  • קרין גורן
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • פחמימות
    14 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 94.3 קק״ל 1132.2 קק״ל
    פחמימות 13.7 גרם 164.4 גרם
    שומן 1.1 גרם 13.5 גרם
    נתרן 191.4 מ״ג 2297.0 מ״ג
    חלבון 3.0 גרם 36.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 6.0 גרם
    שומן רווי 0.3 גרם 4.1 גרם
    כולסטרול 22.1 מ״ג 265.1 מ״ג
    סידן 21.6 מ״ג 259.0 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 3.7 מ״ג
    אשלגן 39.5 מ״ג 474.5 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 3.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • פחמימות
    14 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 94.3 קק״ל 1132.2 קק״ל
    פחמימות 13.7 גרם 164.4 גרם
    שומן 1.1 גרם 13.5 גרם
    נתרן 191.4 מ״ג 2297.0 מ״ג
    חלבון 3.0 גרם 36.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 6.0 גרם
    שומן רווי 0.3 גרם 4.1 גרם
    כולסטרול 22.1 מ״ג 265.1 מ״ג
    סידן 21.6 מ״ג 259.0 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 3.7 מ״ג
    אשלגן 39.5 מ״ג 474.5 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 3.2 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
אוכל שילדים אוהבים
קרין גורן
X

1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בלילת פנקייק

טיגון והגשה

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מכינים את הבלילה: בקערה מס’ 1 מערבבים את הקמח, אבקת האפייה, המלח ואבקת הסוכר. בקערה מס’ 2 טורפים את הביצה, החלב וגרידת הלימון.
  2. מוסיפים את תערובת הנוזלים לקערת הקמח וטורפים עד שאין גושים.
  3. מכינים את הפנקייק הפרוע: ממלאים את הבקבוק הלחיץ בבלילה וגוזרים מעט את הפיה, כדי להגדיל את הפתח.
  4. במחבת מחממים את השמן לטיגון חצי-עמוק.
  5. מתחילים בזילוף של עיגול חיצוני וממלאים אותו ב”קשקושים”. מטגנים עד להזהבה מצד אחד (כדקה), הופכים ומטגנים להזהבה מהצד השני. מוציאים לצלחת עם נייר סופג, מצננים ומקשטים באבקת הסוכר.
  6. מכינים את קריספיות הפרח: מדללים מעט את הבלילה, אם צריך.
  7. בסיר מחממים שמן לטיגון עמוק, וכשהוא חם מכניסים לדקה את הידית עם פרח המתכת, שתתחמם טוב טוב.
  8. מנערים את הידית מעט ובזהירות מעודפי השמן וטובלים בקערה עם הבלילה (עד אמצע גובה הפרח, בערך). סופרים עד 3, מרימים ומעבירים לסיר השמן לטיגון של 20 שניות בערך.
  9. משחררים בעזרת כף מחוררת את הבצק לשמן. מטגנים להזהבה מלאה ומוציאים לנייר סופג. מצננים ומקשטים באבקת הסוכר.

הערות

  • כדי להכין את הפנקייק הפרוע תצטרכו בקבוק לחיץ, או בקבוק קטשופ נקי ויבש. כדי להכין את קריספיות הפרח תצטרכו ידית "רוזט" עם פרח מתכת לטיגון
  • ככל שבלילת הקריספיות דלילה יותר, כך הרוזט ייצא דק ועדין יותר. המרקם אמור להזכיר שמנת מתוקה סמיכה. אם הוא לא דליל מספיק מוסיפים מעט חלב או מים

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פנקייק ב-2 דרכים – פנקייק פרוע ופנקייק פרח

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות