פנקייק בועות

פנקייק בועות זה פנקייק מיוחד - זהוב, טעים ופשוט להכנה, שמכינים במחבת פנקייק מיוחדת ליצירת בועות. אבל אפשר להכין את המתכון גם במחבת רגילה
פנקייק בועות זה פנקייק מיוחד - זהוב, טעים ופשוט להכנה, שמכינים במחבת פנקייק מיוחדת ליצירת בועות. אבל אפשר להכין את המתכון גם במחבת רגילה
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • פחמימות
    41 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 351.4 קק״ל 1405.7 קק״ל
    פחמימות 40.9 גרם 163.5 גרם
    שומן 14.8 גרם 59.3 גרם
    נתרן 549.7 מ״ג 2198.7 מ״ג
    חלבון 10.9 גרם 43.4 גרם
    סיבים תזונתיים 1.4 גרם 5.7 גרם
    שומן רווי 7.7 גרם 30.9 גרם
    כולסטרול 156.0 מ״ג 624.1 מ״ג
    סידן 84.9 מ״ג 339.7 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 4.9 מ״ג
    אשלגן 132.1 מ״ג 528.6 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 3.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • פחמימות
    41 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 351.4 קק״ל 1405.7 קק״ל
    פחמימות 40.9 גרם 163.5 גרם
    שומן 14.8 גרם 59.3 גרם
    נתרן 549.7 מ״ג 2198.7 מ״ג
    חלבון 10.9 גרם 43.4 גרם
    סיבים תזונתיים 1.4 גרם 5.7 גרם
    שומן רווי 7.7 גרם 30.9 גרם
    כולסטרול 156.0 מ״ג 624.1 מ״ג
    סידן 84.9 מ״ג 339.7 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 4.9 מ״ג
    אשלגן 132.1 מ״ג 528.6 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 3.7 מ״ג
    סגור

פנקייקים מקסימים שמכינים במחבת מיוחדת (עם שקעי- כדורים קטנים), במילוי ממרח שוקולד-אגוזים, בננה ושערות חלבה. מאותה בלילה אפשר להכין גם פנקייקים עגולים רגילים או פנקייקים אחרים בצורות (למשל, במחבת פרצופים).

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
אוכל שילדים אוהבים
קרין גורן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

פנקייקים

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. בקערה טורפים יחד ביצים, חלב, חמאה מומסת וסוכר.
  2. בקערה נפרדת מערבבים קמח, אבקת אפייה ומלח.
  3. מוזגים את הנוזלים לקערת הקמח וטורפים כמה שפחות, רק עד לקבלת בלילה אחידה.
  4. מחממים את מחבת הפנקייק על האש, משמנים ומוזגים למרכז מהבלילה. מורחים בעזרת פלטה למילוי כל השקעים בבלילה. מטגנים במצב פתוח עד לתפיחה קלה. משמנים את המכסה של המחבת ומכסים. מחכים 2 דקות והופכים לצד השני (מחזיקים את שני חלקי המחבת צמודים יחד תוך הפעלת לחץ כשהופכים, כדי למנוע נזילות).
  5. הופכים לצלחת הגשה, מורחים ממרח שוקולד אגוזים, מקשטים בפרוסות בננה ושערות חלבה. מקפלים לחצי.
  6. מקשטים באבקת סוכר ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פנקייק בועות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות