פנקייקים בטעם קפוצ’ינו עם רוטב מוקה

מחפשים איך להפתיע את המשפחה עם קינוח מתוק או ארוחת בוקר מגניבה? מכינים פנקייקים בטעם קפוצ'ינו עם רוטב מוקה. לאקסטרה שחיתות מגישים עם גלידת וניל
מחפשים איך להפתיע את המשפחה עם קינוח מתוק או ארוחת בוקר מגניבה? מכינים פנקייקים בטעם קפוצ'ינו עם רוטב מוקה. לאקסטרה שחיתות מגישים עם גלידת וניל
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • פחמימות
    39 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 348.3 קק״ל 2089.7 קק״ל
    פחמימות 39.2 גרם 235.2 גרם
    שומן 13.7 גרם 82.1 גרם
    נתרן 266.8 מ״ג 1600.9 מ״ג
    חלבון 8.2 גרם 49.2 גרם
    סיבים תזונתיים 2.3 גרם 13.7 גרם
    שומן רווי 8.0 גרם 48.1 גרם
    כולסטרול 64.2 מ״ג 384.9 מ״ג
    סידן 75.1 מ״ג 450.6 מ״ג
    ברזל 1.8 מ״ג 10.6 מ״ג
    אשלגן 215.1 מ״ג 1290.7 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 6.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • פחמימות
    39 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 348.3 קק״ל 2089.7 קק״ל
    פחמימות 39.2 גרם 235.2 גרם
    שומן 13.7 גרם 82.1 גרם
    נתרן 266.8 מ״ג 1600.9 מ״ג
    חלבון 8.2 גרם 49.2 גרם
    סיבים תזונתיים 2.3 גרם 13.7 גרם
    שומן רווי 8.0 גרם 48.1 גרם
    כולסטרול 64.2 מ״ג 384.9 מ״ג
    סידן 75.1 מ״ג 450.6 מ״ג
    ברזל 1.8 מ״ג 10.6 מ״ג
    אשלגן 215.1 מ״ג 1290.7 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 6.5 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
ארוחות
מערכת Foody
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

פנקייקים

רוטב

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מכינים את הפנקייקים: ממיסים את החמאה במיקרוגל ומעבירים לקערת ערבוב גדולה.
  2. מוסיפים את כל המרכיבים ומערבבים בעזרת מטרפה לכדי בלילה אחידה ללא גושים.
  3. מחממים מחבת קטנה, מתיזים מעט תרסיס שמן, יוצקים מצקת של הבלילה ומטגנים משני הצדדים עד להזהבה יפה. אפשר להכין פנקייקים גדולים, או כמה פנקייקים קטנים במקביל במחבת גדולה.
  4. מכינים את הרוטב: ממיסים במיקרוגל או על באן מרי את השוקולד, החמאה והאספרסו ומערבבים לרוטב חלק. אם הוא לא מספיק מתוק, מוסיפים את אבקת הסוכר ומערבבים עד שהיא נמסה.
  5. מגישים את הפנקייקים עם רוטב המוקה וכדור גלידה או קצפת בצד.

צילום: שני הלוי


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פנקייקים בטעם קפוצ’ינו עם רוטב מוקה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות