פנקוטה קוקוס עם רוטב פירות יער

איך מכינים קינוח מושלם בלי מוצרי חלב? אולגה טוכשר משתפת במתכון של פנקוטה קוקוס עם רוטב פירות יער שמכינים בקלות מבעוד מועד ומגישים לאורחים באהבה
איך מכינים קינוח מושלם בלי מוצרי חלב? אולגה טוכשר משתפת במתכון של פנקוטה קוקוס עם רוטב פירות יער שמכינים בקלות מבעוד מועד ומגישים לאורחים באהבה
  • אולגה טוכשר
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 3 שעות ו-20 דק׳
  • פחמימות
    6 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 167.2 קק״ל 1337.2 קק״ל
    פחמימות 6.2 גרם 49.7 גרם
    שומן 15.3 גרם 122.4 גרם
    נתרן 21.3 מ״ג 170.5 מ״ג
    חלבון 3.3 גרם 26.6 גרם
    סיבים תזונתיים 2.1 גרם 16.4 גרם
    שומן רווי 13.2 גרם 105.9 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 29.4 מ״ג 234.8 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 9.5 מ״ג
    אשלגן 190.1 מ״ג 1520.9 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 3.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 3 שעות ו-20 דק׳
  • פחמימות
    6 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 167.2 קק״ל 1337.2 קק״ל
    פחמימות 6.2 גרם 49.7 גרם
    שומן 15.3 גרם 122.4 גרם
    נתרן 21.3 מ״ג 170.5 מ״ג
    חלבון 3.3 גרם 26.6 גרם
    סיבים תזונתיים 2.1 גרם 16.4 גרם
    שומן רווי 13.2 גרם 105.9 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 29.4 מ״ג 234.8 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 9.5 מ״ג
    אשלגן 190.1 מ״ג 1520.9 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 3.4 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכונים ללא לקטוז
אולגה טוכשר
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

פנקוטה

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. בכלי קטן מערבבים את הג’לטין והמים ומשאירים בצד ל-10-15 דקות עד שהג’לטין יספח את כל הנוזלים.
  2. בסיר קטן על אש בינונית מחממים את קרם הקוקוס, החלב, הסוכר והווניל עד שכל הסוכר נמס. מערבבים מדי פעם. לא מביאים לרתיחה.
  3. מעבירים את הג’לטין לסיר עם התערובת החלבית על סף רתיחה, מכבים את האש ומערבבים היטב עד שכל הג’לטין נמס.
  4. יוצקים את התערובת לכוסות הגשה, ממלאים עד גובה 3/4 כוסות.

    מעבירים את התערובת לכוסות הגשה. צילום: אפיק גבאי
    מעבירים את התערובת לכוסות הגשה. צילום: אפיק גבאי

  5. מעבירים לקירור של 3-4 שעות (שעתיים במקפיא) עד שהפנקוטה מתייצבת.
  6. לפני הגשה מכינים את הרוטב: טוחנים את פירות היער בעזרת בלנדר מוט או מעבד מזון. מוסיפים את הסוכר, מביאים לרתיחה על אש בינונית ומבשלים כ-5 דקות. מצננים.
  7. יוצקים כמה כפות של הרוטב על צלחת הגשה, מוציאים את הפנקוטה מהתבנית ומניחים מעל הרוטב.

צילום: אפיק גבאי

הערות

  • אם אין לכם תבניות סיליקון, מומלץ לטבול את התבנית בה השתמשתם לכמה שניות במים חמים על מנת לקדם את חילוץ הפנקוטה. תזהרו לא להרטיב אותה!
  • • אפשר להגיש את הפנקוטה בכוס או צנצנת – זה גם מרשים, וגם פוטר אתכם מלחלץ אותה מהתבנית

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פנקוטה קוקוס עם רוטב פירות יער

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

    נטלי חסין

    הי, אפשר להחליף את החלב סויה בחלב אחר לדוגמא שקדים?

      Foody Foody

      היי נטלי,
      בטח! כל חלב צמחי יעבוד פה.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות