פניני הקיסר – פירורי סולת מטוגנים עם דובדבנים ושמנת חמוצה

ישראל אהרוני עושה כבוד למטבח ההונגרי ומכין קינוח מזרח אירופי - פניני הקיסר, פירורי סולת מטוגנים עם דובדבנים ושמנת חמוצה. מנה נפלאה לסיום ארוחה
ישראל אהרוני עושה כבוד למטבח ההונגרי ומכין קינוח מזרח אירופי - פניני הקיסר, פירורי סולת מטוגנים עם דובדבנים ושמנת חמוצה. מנה נפלאה לסיום ארוחה
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • פחמימות
    65 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 590.1 קק״ל 2360.5 קק״ל
    פחמימות 64.5 גרם 257.9 גרם
    שומן 25.4 גרם 101.6 גרם
    נתרן 430.6 מ״ג 1722.5 מ״ג
    חלבון 20.9 גרם 83.5 גרם
    סיבים תזונתיים 3.9 גרם 15.5 גרם
    שומן רווי 14.3 גרם 57.4 גרם
    כולסטרול 210.2 מ״ג 841.0 מ״ג
    סידן 127.8 מ״ג 511.3 מ״ג
    ברזל 1.5 מ״ג 6.1 מ״ג
    אשלגן 1488.9 מ״ג 5955.5 מ״ג
    אבץ 2.4 מ״ג 9.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • פחמימות
    65 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 590.1 קק״ל 2360.5 קק״ל
    פחמימות 64.5 גרם 257.9 גרם
    שומן 25.4 גרם 101.6 גרם
    נתרן 430.6 מ״ג 1722.5 מ״ג
    חלבון 20.9 גרם 83.5 גרם
    סיבים תזונתיים 3.9 גרם 15.5 גרם
    שומן רווי 14.3 גרם 57.4 גרם
    כולסטרול 210.2 מ״ג 841.0 מ״ג
    סידן 127.8 מ״ג 511.3 מ״ג
    ברזל 1.5 מ״ג 6.1 מ״ג
    אשלגן 1488.9 מ״ג 5955.5 מ״ג
    אבץ 2.4 מ״ג 9.8 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קינוחים
ישראל אהרוני
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

פירורי סולת

סירופ

טיגון

הגשה

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. בקערה טורפים בעזרת מטרפה את החלב והסולת לתערובת אחידה.
  2. בקערה נוספת טורפים יחד חלמונים, סוכר, גרידת לימון, מלח ווניל לתערובת תפוחה.
  3. בקערת מיקסר עם וו מטרפה, מקציפים את החלבונים לקצף יציב אך לא נוקשה.
  4. מוסיפים את תערובת הסולת והחלב לקערת תערובת החלמונים וטורפים יחד.
  5. מקפלים לתערובת הסולת את החלבונים בעזרת לקקן בתנועות עדינות.
  6. מכינים סירופ: במחבת קטנה ממיסים 30 גרם חמאה. מוסיפים את הסוכר והמים ומבשלים תוך כדי ערבוב.
  7. מוסיפים דובדבנים, מערבבים וממשיכים לבשל עד שהסירופ מסמיך מעט, כ-5 דקות.
  8. מחממים מחבת גדולה על אש בינונית ומוסיפים 30 גרם חמאה.
  9. יוצקים למחבת את תערובת הסולת ומערבבים בעזרת כף עץ לקבלת פירורים גדולים. מטגנים עד שהפירורים זהובים ומסירים מהאש.
  10. מעבירים את הפירורים לצלחות הגשה, יוצקים מעל את סירופ הדובדבנים ומגישים עם מעט שמנת חמוצה.

הערות

  • אם אין דובדבנים טריים, אפשר להשתמש בדובדבנים משומרים או קפואים

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פניני הקיסר – פירורי סולת מטוגנים עם דובדבנים ושמנת חמוצה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות