פלפל קלוי ברוטב עגבניות, מנגולד ותרד

משה שגב שוב מפתיע ומכין מנה צמחונית של פלפל קלוי ברוטב עגבניות, מנגולד ותרד. מנה פיקנטית, טעימה וצבעונית מוגשת בליווי גבינת ברי
משה שגב שוב מפתיע ומכין מנה צמחונית של פלפל קלוי ברוטב עגבניות, מנגולד ותרד. מנה פיקנטית, טעימה וצבעונית מוגשת בליווי גבינת ברי
  • משה שגב
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • פחמימות
    27 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 873.0 קק״ל 1746.1 קק״ל
    פחמימות 26.5 גרם 53.0 גרם
    שומן 75.0 גרם 149.9 גרם
    נתרן 862.4 מ״ג 1724.7 מ״ג
    חלבון 32.8 גרם 65.7 גרם
    סיבים תזונתיים 14.2 גרם 28.4 גרם
    שומן רווי 17.5 גרם 35.0 גרם
    כולסטרול 55.5 מ״ג 111.0 מ״ג
    סידן 579.6 מ״ג 1159.1 מ״ג
    ברזל 7.4 מ״ג 14.7 מ״ג
    אשלגן 1602.6 מ״ג 3205.3 מ״ג
    אבץ 4.6 מ״ג 9.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • פחמימות
    27 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 873.0 קק״ל 1746.1 קק״ל
    פחמימות 26.5 גרם 53.0 גרם
    שומן 75.0 גרם 149.9 גרם
    נתרן 862.4 מ״ג 1724.7 מ״ג
    חלבון 32.8 גרם 65.7 גרם
    סיבים תזונתיים 14.2 גרם 28.4 גרם
    שומן רווי 17.5 גרם 35.0 גרם
    כולסטרול 55.5 מ״ג 111.0 מ״ג
    סידן 579.6 מ״ג 1159.1 מ״ג
    ברזל 7.4 מ״ג 14.7 מ״ג
    אשלגן 1602.6 מ״ג 3205.3 מ״ג
    אבץ 4.6 מ״ג 9.2 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני חגים
משה שגב
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

הגשה

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. קוצצים את השום, פורסים את הפלפל החריף, קוצצים את הכוסברה.
  2. קולים את הפלפל האדום על אש גלויה עד להשחמה. מעבירים לקערה, מכסים מיד בניילון נצמד ומשאירים 10 דקות. קולפים בזהירות את הפלפלים.
  3. קולים את גפרורי השקדים על מחבת יבשה עד להזהבה קלה.
  4. מחממים את השמן במחבת גדולה ומאדים את עלי התרד, השום ושני סוגי הפלפלים. מוסיפים את העגבניות, מערבבים ומביאים לרתיחה.
  5. מוסיפים את המנגולד, מקפיצים קלות ומוסיפים את הבזיליקום והכוסברה. מערבבים ומתבלים במלח.
  6. מעבירים לצלחת הגשה, מוסיפים מיץ לימון, מפזרים את השקדים, פורסים מהגבינה ומגישים.

 


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פלפל קלוי ברוטב עגבניות, מנגולד ותרד

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות