קישואים אפויים עם עגבניות, טונה וגבינה

מחפשים מנה קלילה ובריאה של ירקות אפויים? השף משה שגב מכין חצאי קישואים אפויים עם עגבניות וטונה. מנה נהדרת שהיא ארוחה שלמה
מחפשים מנה קלילה ובריאה של ירקות אפויים? השף משה שגב מכין חצאי קישואים אפויים עם עגבניות וטונה. מנה נהדרת שהיא ארוחה שלמה
  • משה שגב
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 3]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • פחמימות
    18 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 204.0 קק״ל 816.1 קק״ל
    פחמימות 17.6 גרם 70.3 גרם
    שומן 12.4 גרם 49.4 גרם
    נתרן 2536.8 מ״ג 10147.2 מ״ג
    חלבון 9.3 גרם 37.2 גרם
    סיבים תזונתיים 4.8 גרם 19.1 גרם
    שומן רווי 2.4 גרם 9.7 גרם
    כולסטרול 3.8 מ״ג 15.0 מ״ג
    סידן 167.2 מ״ג 668.9 מ״ג
    ברזל 2.5 מ״ג 10.1 מ״ג
    אשלגן 934.9 מ״ג 3739.5 מ״ג
    אבץ 1.2 מ״ג 4.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • פחמימות
    18 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 204.0 קק״ל 816.1 קק״ל
    פחמימות 17.6 גרם 70.3 גרם
    שומן 12.4 גרם 49.4 גרם
    נתרן 2536.8 מ״ג 10147.2 מ״ג
    חלבון 9.3 גרם 37.2 גרם
    סיבים תזונתיים 4.8 גרם 19.1 גרם
    שומן רווי 2.4 גרם 9.7 גרם
    כולסטרול 3.8 מ״ג 15.0 מ״ג
    סידן 167.2 מ״ג 668.9 מ״ג
    ברזל 2.5 מ״ג 10.1 מ״ג
    אשלגן 934.9 מ״ג 3739.5 מ״ג
    אבץ 1.2 מ״ג 4.9 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני חגים
משה שגב
X

1 דירג [ציון 3]

מצרכים

מצרכים


plus minus
הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-220 מעלות טורבו. מרפדים תבנית בנייר אפייה. חותכים את הקישואים לחצאים לאורכם. קוצצים גס את השום, מגררים בפומפייה את קליפת הלימון וסוחטים את המיץ. מערבבים טונה עם שמן זית, מפוררים גס את הגבינה.
  2. מסדרים את הקישואים בתבנית כשהקליפה כלפי מטה ומרססים בשמן. מפזרים מלח, פלפל, קליפת לימון ושום.
  3. מפזרים מעל הקישואים את העגבניות ומוסיפים את האורגנו והטונה.
  4. אופים כ-30 דקות, מוציאים מהתנור, מפזרים את הגבינה ומחזירים לאפייה נוספת של 10 דקות.
  5. מוסיפים מיץ לימון ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קישואים אפויים עם עגבניות, טונה וגבינה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות