פיתות במחבת (לאפה ביתית)

קבלו מתכון נפלא של פיתות במחבת (לאפה ביתית) - מעין לחם ביתי טעים ופשוט להכנה, שבמקום לאפות מכינים במחבת טפלון מבצק שמרים פשוט
קבלו מתכון נפלא של פיתות במחבת (לאפה ביתית) - מעין לחם ביתי טעים ופשוט להכנה, שבמקום לאפות מכינים במחבת טפלון מבצק שמרים פשוט
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעתיים
  • פחמימות
    52 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 294.0 קק״ל 4410.2 קק״ל
    פחמימות 52.4 גרם 786.1 גרם
    שומן 6.0 גרם 90.0 גרם
    נתרן 362.0 מ״ג 5429.3 מ״ג
    חלבון 7.1 גרם 107.0 גרם
    סיבים תזונתיים 1.8 גרם 27.1 גרם
    שומן רווי 0.7 גרם 10.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 10.2 מ״ג 153.4 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 12.6 מ״ג
    אשלגן 72.9 מ״ג 1093.6 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 10.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעתיים
  • פחמימות
    52 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 294.0 קק״ל 4410.2 קק״ל
    פחמימות 52.4 גרם 786.1 גרם
    שומן 6.0 גרם 90.0 גרם
    נתרן 362.0 מ״ג 5429.3 מ״ג
    חלבון 7.1 גרם 107.0 גרם
    סיבים תזונתיים 1.8 גרם 27.1 גרם
    שומן רווי 0.7 גרם 10.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 10.2 מ״ג 153.4 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 12.6 מ״ג
    אשלגן 72.9 מ״ג 1093.6 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 10.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
לחמים
קרין גורן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מכינים בצק: לשים את כל החומרים במיקסר עם וו לישה במהירות בינונית למשך 10 דקות. מכסים את הבצק בניילון נצמד או במגבת לחה ומניחים בצד לתפיחה עד להכפלת הנפח.
  2. מחלקים את הבצק ל- 15 כדורים שווים, משמנים בשמן זית ומתפיחים עוד 20 דקות.
  3. מרדדים כל כדור על משטח מקומח בנדיבות. במקביל מחממים מחבת (טפלון חובה!) רחבה ושטוחה על אש גבוהה, ללא שמן.
  4. מניחים עיגול בצק על המחבת וצולים עד שהבצק מקבל סימני צריבה מצידו התחתון ויש בועות מלמעלה. הופכים לצד השני לחצי דקה ומסירים מהאש. מנערים את המחבת תוך כדי צלייה כדי לוודא שהבצק לא נדבק.
  5. חוזרים על התהליך עם כל כדורי הבצק, ובינתיים שומרים את הפיתות המוכנות עטופות במגבת.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פיתות במחבת (לאפה ביתית)

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות