פיש אנד צ’יפס של ישראל אהרוני

תמיד רציתם לדעת איך להכין פיש אנד צ'יפס? לא תאמינו כמה זה קל. ישראל אהרוני מכין את אוכל הרחוב האנגלי בקלי קלות בליווי מיונז מתובל וטחינה אסיאתית
תמיד רציתם לדעת איך להכין פיש אנד צ'יפס? לא תאמינו כמה זה קל. ישראל אהרוני מכין את אוכל הרחוב האנגלי בקלי קלות בליווי מיונז מתובל וטחינה אסיאתית
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    26
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • פחמימות
    110 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1289.2 קק״ל 7735.0 קק״ל
    פחמימות 109.6 גרם 657.6 גרם
    שומן 74.8 גרם 448.7 גרם
    נתרן 1849.4 מ״ג 11096.5 מ״ג
    חלבון 22.2 גרם 133.1 גרם
    סיבים תזונתיים 5.9 גרם 35.3 גרם
    שומן רווי 11.5 גרם 68.9 גרם
    כולסטרול 78.1 מ״ג 468.8 מ״ג
    סידן 88.2 מ״ג 529.3 מ״ג
    ברזל 4.4 מ״ג 26.5 מ״ג
    אשלגן 579.1 מ״ג 3474.4 מ״ג
    אבץ 2.3 מ״ג 13.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    26
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • פחמימות
    110 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1289.2 קק״ל 7735.0 קק״ל
    פחמימות 109.6 גרם 657.6 גרם
    שומן 74.8 גרם 448.7 גרם
    נתרן 1849.4 מ״ג 11096.5 מ״ג
    חלבון 22.2 גרם 133.1 גרם
    סיבים תזונתיים 5.9 גרם 35.3 גרם
    שומן רווי 11.5 גרם 68.9 גרם
    כולסטרול 78.1 מ״ג 468.8 מ״ג
    סידן 88.2 מ״ג 529.3 מ״ג
    ברזל 4.4 מ״ג 26.5 מ״ג
    אשלגן 579.1 מ״ג 3474.4 מ״ג
    אבץ 2.3 מ״ג 13.7 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
דגים
ישראל אהרוני
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

דג

בלילה

ציפוי

צ'יפס

מיונז מתובל

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מכינים את הדגים: מחממים שמן לטיגון עמוק בסיר או בווק.
  2. חותכים את הדגים לרצועות בגודל אצבע.
  3. מערבבים את הקמח עם התבלינים וטובלים את הדג בתערובת.
  4. בקערה נפרדת מערבבים את כל חומרי הבלילה.
  5. טובלים את נתחי הדג המצופה בבלילה ולאחר מכן בפירורי הלחם.
  6. מטגנים בשמן עמוק כחמש דקות עד שנתחי הדג זהובים ופריכים ומוציאים לנייר סופג.
  7. מכינים את הצ’יפס: חותכים את תפוחי האדמה לפלחים (עם הקליפה).
  8. מרתיחים מים בסיר גדול עם מעט מלח ומבשלים את תפוחי האדמה כ-10 דקות. מסננים היטב.
  9. מטגנים את תפוחי האדמה בשמן עמוק עד שהם פריכים וזהובים. מוציאים לנייר סופג.
  10. מכינים את המיונז המתובל: כותשים את השום וקוצצים דק את הפטרוזיליה.
  11. מערבבים בקערית את כל מצרכי המיונז ושומרים בצד.
  12. מכינים את הטחינה האסיאתית: קולפים את השום והג’ינג’ר ומגררים על מיקרופליין (או קוצצים דק).
  13. מערבבים בקערית את כל מצרכי הטחינה ושומרים בצד.
  14. מגישים את הפיש אנד צ’יפס לצד המיונז המתובל והטחינה האסיאתית.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פיש אנד צ’יפס של ישראל אהרוני

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות