פיצה מהירה בלי שמרים עם שוליים במילוי גבינה
קבלו מתכון משגע של פיצה מהירה בלי שמרים עם שוליים במילוי גבינה - מאפה מלוח על בסיס מעין בצק פריך שמכינים כמו פיצה מושחתת עם תוספות
קבלו מתכון משגע של פיצה מהירה בלי שמרים עם שוליים במילוי גבינה - מאפה מלוח על בסיס מעין בצק פריך שמכינים כמו פיצה מושחתת עם תוספות
- קרין גורן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 1365.7 קק״ל 4097.1 קק״לפחמימות 254.7 גרם 764.0 גרםשומן 13.8 גרם 41.5 גרםנתרן 5651.3 מ״ג 16953.8 מ״גחלבון 48.0 גרם 143.9 גרםסיבים תזונתיים 0.7 גרם 2.0 גרםשומן רווי 5.0 גרם 15.1 גרםכולסטרול 267.3 מ״ג 801.9 מ״גסידן 299.3 מ״ג 897.9 מ״גברזל 5.2 מ״ג 15.7 מ״גאשלגן 630.6 מ״ג 1891.7 מ״גאבץ 4.1 מ״ג 12.4 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 15 דק׳כולל 25 דק׳
-
פחמימות255 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 1365.7 קק״ל 4097.1 קק״לפחמימות 254.7 גרם 764.0 גרםשומן 13.8 גרם 41.5 גרםנתרן 5651.3 מ״ג 16953.8 מ״גחלבון 48.0 גרם 143.9 גרםסיבים תזונתיים 0.7 גרם 2.0 גרםשומן רווי 5.0 גרם 15.1 גרםכולסטרול 267.3 מ״ג 801.9 מ״גסידן 299.3 מ״ג 897.9 מ״גברזל 5.2 מ״ג 15.7 מ״גאשלגן 630.6 מ״ג 1891.7 מ״גאבץ 4.1 מ״ג 12.4 מ״גסגור
בצק שיחוק של השף הצמוד, שניסה בכלל להמציא בצק פריך דיאטטי ויצא לו בצק פיצה מושלם. הפיצה שלנו -פיצה “גורן” – ממולאת גבינה גם בשוליים.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות 1366 | כמות מנות 3 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- במיקסר עם וו לישה שמים קמח, ביצים, יוגורט, מלח וסוכר ומעבדים לבצק אחיד וקצת דביק (לא צריך ללוש כמו בצק שמרים).
- מחלקים ל-3. מרדדים כל חלק לעיגול דק יחסית, קצת יותר גדול מהתבנית (הכי נוח לרדד בין שני ניירות אפייה משומנים או מקומחים קלות). מעבירים לתבנית פיצה מחוררת, משומנת בתרסיס שמן.
- מפזרים גבינה בהיקף, מקפלים את השוליים לכיסוי ומהדקים. אם רוצים להוסיף גם שומשום- משמנים את השוליים המקופלים ומפזרים שומשום מעליהם.
- מורחים רוטב פיצה ומפזרים גבינה וזיתים. מתבלים באורגנו. מורחים שמן זית ומפזרים שומשום בשוליים.
- אופים ב-220 מעלות 10 דקות להשחמה.
- חותכים בגלגלת פיצה ומגישים חם.
אופן הכנה
- במיקסר עם וו לישה שמים קמח, ביצים, יוגורט, מלח וסוכר ומעבדים לבצק אחיד וקצת דביק (לא צריך ללוש כמו בצק שמרים).
- מחלקים ל-3. מרדדים כל חלק לעיגול דק יחסית, קצת יותר גדול מהתבנית (הכי נוח לרדד בין שני ניירות אפייה משומנים או מקומחים קלות). מעבירים לתבנית פיצה מחוררת, משומנת בתרסיס שמן.
- מפזרים גבינה בהיקף, מקפלים את השוליים לכיסוי ומהדקים. אם רוצים להוסיף גם שומשום- משמנים את השוליים המקופלים ומפזרים שומשום מעליהם.
- מורחים רוטב פיצה ומפזרים גבינה וזיתים. מתבלים באורגנו. מורחים שמן זית ומפזרים שומשום בשוליים.
- אופים ב-220 מעלות 10 דקות להשחמה.
- חותכים בגלגלת פיצה ומגישים חם.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן