פילה סלמון בסילאן וחרדל

אתם מארחים בחג הפסח ומתלבטים איזו מנת דג להכין? שי-לי ליפא מכינה פילה סלמון בסילאן וחרדל שכולם אוהבים. 5 דקות עבודה והמון מחמאות
אתם מארחים בחג הפסח ומתלבטים איזו מנת דג להכין? שי-לי ליפא מכינה פילה סלמון בסילאן וחרדל שכולם אוהבים. 5 דקות עבודה והמון מחמאות
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • פחמימות
    3 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 27.1 קק״ל 216.5 קק״ל
    פחמימות 2.6 גרם 21.0 גרם
    שומן 1.7 גרם 13.3 גרם
    נתרן 160.6 מ״ג 1284.8 מ״ג
    חלבון 0.3 גרם 2.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 1.8 גרם
    שומן רווי 0.2 גרם 1.6 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 3.0 מ״ג 24.1 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 0.6 מ״ג
    אשלגן 23.2 מ״ג 185.4 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • פחמימות
    3 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 27.1 קק״ל 216.5 קק״ל
    פחמימות 2.6 גרם 21.0 גרם
    שומן 1.7 גרם 13.3 גרם
    נתרן 160.6 מ״ג 1284.8 מ״ג
    חלבון 0.3 גרם 2.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 1.8 גרם
    שומן רווי 0.2 גרם 1.6 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 3.0 מ״ג 24.1 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 0.6 מ״ג
    אשלגן 23.2 מ״ג 185.4 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
דגים
שי-לי ליפא
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus
הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מוציאים את הסלמון מהמקרר כשעה לפני ההכנה.
  2. מחממים תנור לטמפרטורה של 200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה. מניחים את הסלמון בתבנית כשהעור כלפי מטה.
  3. מערבבים בקערית חרדל, סילאן ושמן זית. מורחים על הדג, מפזרים ענפי תימין ומתבלים במלח ופלפל שחור.
  4. אופים בתנור החם 15-20 דקות עד שהסלמון זהוב ומוכן. לא להתפתות ולאפות יותר מדי, כדי לא לייבש (ליתר בטחון פורסים חתיכה מהסלמון ובודקים אם הוא בצבע ורוד אטום. אם במרכזו הוא עדיין ורוד שקוף, מחזירים לעוד כ-5 דקות אפייה).

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פילה סלמון בסילאן וחרדל

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות