פילה סלמון אפוי עם סלט קינואה ועדשים
ארוחה שהיא כולה בריאות: השף שגב משה מכין פילה סלמון אפוי עם סלט קינואה ועדשים בטעם מתקתק של פירות יבשים. מנה צבעונית וטעימה
ארוחה שהיא כולה בריאות: השף שגב משה מכין פילה סלמון אפוי עם סלט קינואה ועדשים בטעם מתקתק של פירות יבשים. מנה צבעונית וטעימה
- משה שגב
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 1025.6 קק״ל 4102.3 קק״לפחמימות 139.4 גרם 557.5 גרםשומן 13.7 גרם 54.8 גרםנתרן 1015.3 מ״ג 4061.1 מ״גחלבון 73.5 גרם 294.0 גרםסיבים תזונתיים 36.1 גרם 144.5 גרםשומן רווי 1.7 גרם 6.9 גרםכולסטרול 88.5 מ״ג 354.0 מ״גסידן 221.3 מ״ג 885.2 מ״גברזל 14.3 מ״ג 57.1 מ״גאשלגן 2203.9 מ״ג 8815.5 מ״גאבץ 5.7 מ״ג 22.9 מ״גסגור
-
מרכיבים15
-
הכנה 20 דק׳כולל 45 דק׳
-
פחמימות139 גרם
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 1025.6 קק״ל 4102.3 קק״לפחמימות 139.4 גרם 557.5 גרםשומן 13.7 גרם 54.8 גרםנתרן 1015.3 מ״ג 4061.1 מ״גחלבון 73.5 גרם 294.0 גרםסיבים תזונתיים 36.1 גרם 144.5 גרםשומן רווי 1.7 גרם 6.9 גרםכולסטרול 88.5 מ״ג 354.0 מ״גסידן 221.3 מ״ג 885.2 מ״גברזל 14.3 מ״ג 57.1 מ״גאשלגן 2203.9 מ״ג 8815.5 מ״גאבץ 5.7 מ״ג 22.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 15 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות 1026 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
סלט קטניות
-
1 כוס קינואה אדומה
-
1 כוס גריסי פנינה
-
1 כוס עדשים ירוקות
-
1 כוס קינואה
דגים
-
600 גרם פילה דג סלמון
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור טחון
-
2 שיני שום
-
1 פלפל צ’ילי אדום בינוני
-
1 כוס צימוקים כהים
-
1 צרור כוסברה
-
1 צרור שמיר
-
1 צרור פטרוזיליה
-
1 לימון בינוני
אופן הכנה
- מרתיחים מים בסיר גדול ומבשלים את הקטניות עד שהן רכות. קוצצים דק את השום, צ’ילי, עשבי תיבול ופירות יבשים.
- מחממים תנור ל-200 מעלות, מרפדים תבנית בנייר אפייה.
- מתיזים שמן על נתחי הסלמון, שמים על גבי התבנית ואופים במשך 9 דקות, או עד שהדג מוכן.
- מתיזים שמן על מחבת חמה ומטגנים את השום והצ’ילי. מוסיפים את הפירות היבשים וממשיכים לטגן. מוסיפים את הקטניות המבושלות ועשבי התיבול, מערבבים ומכבים את האש.
- מגישים את נתחי הסלמון, סוחטים מעל את הלימון ומוסיפים את הסלט החם.
אופן הכנה
- מרתיחים מים בסיר גדול ומבשלים את הקטניות עד שהן רכות. קוצצים דק את השום, צ’ילי, עשבי תיבול ופירות יבשים.
- מחממים תנור ל-200 מעלות, מרפדים תבנית בנייר אפייה.
- מתיזים שמן על נתחי הסלמון, שמים על גבי התבנית ואופים במשך 9 דקות, או עד שהדג מוכן.
- מתיזים שמן על מחבת חמה ומטגנים את השום והצ’ילי. מוסיפים את הפירות היבשים וממשיכים לטגן. מוסיפים את הקטניות המבושלות ועשבי התיבול, מערבבים ומכבים את האש.
- מגישים את נתחי הסלמון, סוחטים מעל את הלימון ומוסיפים את הסלט החם.
הערות
- ניתן להשתמש בכל הפירות היבשים שאוהבים: חמוציות, צימוקים, משמשים, דבלים וכו'
הערות
- ניתן להשתמש בכל הפירות היבשים שאוהבים: חמוציות, צימוקים, משמשים, דבלים וכו'
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן