פילה סלמון אפוי עם סלט קינואה ועדשים

ארוחה שהיא כולה בריאות: השף שגב משה מכין פילה סלמון אפוי עם סלט קינואה ועדשים בטעם מתקתק של פירות יבשים. מנה צבעונית וטעימה
ארוחה שהיא כולה בריאות: השף שגב משה מכין פילה סלמון אפוי עם סלט קינואה ועדשים בטעם מתקתק של פירות יבשים. מנה צבעונית וטעימה
  • משה שגב
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • פחמימות
    139 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1025.6 קק״ל 4102.3 קק״ל
    פחמימות 139.4 גרם 557.5 גרם
    שומן 13.7 גרם 54.8 גרם
    נתרן 1015.3 מ״ג 4061.1 מ״ג
    חלבון 73.5 גרם 294.0 גרם
    סיבים תזונתיים 36.1 גרם 144.5 גרם
    שומן רווי 1.7 גרם 6.9 גרם
    כולסטרול 88.5 מ״ג 354.0 מ״ג
    סידן 221.3 מ״ג 885.2 מ״ג
    ברזל 14.3 מ״ג 57.1 מ״ג
    אשלגן 2203.9 מ״ג 8815.5 מ״ג
    אבץ 5.7 מ״ג 22.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • פחמימות
    139 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1025.6 קק״ל 4102.3 קק״ל
    פחמימות 139.4 גרם 557.5 גרם
    שומן 13.7 גרם 54.8 גרם
    נתרן 1015.3 מ״ג 4061.1 מ״ג
    חלבון 73.5 גרם 294.0 גרם
    סיבים תזונתיים 36.1 גרם 144.5 גרם
    שומן רווי 1.7 גרם 6.9 גרם
    כולסטרול 88.5 מ״ג 354.0 מ״ג
    סידן 221.3 מ״ג 885.2 מ״ג
    ברזל 14.3 מ״ג 57.1 מ״ג
    אשלגן 2203.9 מ״ג 8815.5 מ״ג
    אבץ 5.7 מ״ג 22.9 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
דגים
משה שגב
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus
הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מרתיחים מים בסיר גדול ומבשלים את הקטניות עד שהן רכות. קוצצים דק את השום, צ’ילי, עשבי תיבול ופירות יבשים.
  2. מחממים תנור ל-200 מעלות, מרפדים תבנית בנייר אפייה.
  3. מתיזים שמן על נתחי הסלמון, שמים על גבי התבנית ואופים במשך 9 דקות, או עד שהדג מוכן.
  4. מתיזים שמן על מחבת חמה ומטגנים את השום והצ’ילי. מוסיפים את הפירות היבשים וממשיכים לטגן. מוסיפים את הקטניות המבושלות ועשבי התיבול, מערבבים ומכבים את האש.
  5. מגישים את נתחי הסלמון, סוחטים מעל את הלימון ומוסיפים את הסלט החם.

הערות

  • ניתן להשתמש בכל הפירות היבשים שאוהבים: חמוציות, צימוקים, משמשים, דבלים וכו'

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פילה סלמון אפוי עם סלט קינואה ועדשים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות