פילה דג עם קרם כרובית וירוקים מוקפצים

אודי ואושר מכינים מנה עיקרית ממש כמו במסעדות: פילה דג עם קרם כרובית ברוטב חמאה וצימוקים, בתוספת ירוקים מוקפצים עם שום ושמן זית
אודי ואושר מכינים מנה עיקרית ממש כמו במסעדות: פילה דג עם קרם כרובית ברוטב חמאה וצימוקים, בתוספת ירוקים מוקפצים עם שום ושמן זית
  • אודי ואושר
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    23
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • פחמימות
    229 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1063.6 קק״ל 2127.1 קק״ל
    פחמימות 228.7 גרם 457.4 גרם
    שומן 84.0 גרם 168.0 גרם
    נתרן 2707.1 מ״ג 5414.2 מ״ג
    חלבון 57.9 גרם 115.7 גרם
    סיבים תזונתיים 8.1 גרם 16.3 גרם
    שומן רווי 21.8 גרם 43.6 גרם
    כולסטרול 178.5 מ״ג 357.0 מ״ג
    סידן 348.3 מ״ג 696.5 מ״ג
    ברזל 9.9 מ״ג 19.8 מ״ג
    אשלגן 1917.0 מ״ג 3833.9 מ״ג
    אבץ 3.5 מ״ג 7.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    23
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • פחמימות
    229 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1063.6 קק״ל 2127.1 קק״ל
    פחמימות 228.7 גרם 457.4 גרם
    שומן 84.0 גרם 168.0 גרם
    נתרן 2707.1 מ״ג 5414.2 מ״ג
    חלבון 57.9 גרם 115.7 גרם
    סיבים תזונתיים 8.1 גרם 16.3 גרם
    שומן רווי 21.8 גרם 43.6 גרם
    כולסטרול 178.5 מ״ג 357.0 מ״ג
    סידן 348.3 מ״ג 696.5 מ״ג
    ברזל 9.9 מ״ג 19.8 מ״ג
    אשלגן 1917.0 מ״ג 3833.9 מ״ג
    אבץ 3.5 מ״ג 7.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
דגים
אודי ואושר
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

קרם כרובית

ירוקים מוקפצים

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מכינים את קרם הכרובית: מפרקים את הכרובית לפרחים. קולפים את השום ופורסים לפרוסות דקות.
  2. שמים את פרחי הכרובית ואת השום בקערה שמתאימה לחימום במיקרוגל ומחממים 12 דקות.
  3. בעזרת סכין, חוצים את מקל הווניל ומגרדים את הגרגירים.
  4. שמים במעבד מזון את הכרובית, השום, גרגירי הווניל ושאר הרכיבים וטוחנים מספר דקות למרקם חלק. מחממים ושומרים חם על בן מארי או במיקרוגל.
  5. מכינים את הירוקים: פורסים את הקישוא לפרוסות דקות. קולפים את השום ופורסים לפרוסות דקות.
  6. קוצצים גס את החלק הירוק של המנגולד ואת הפטרוזיליה.
  7. יוצקים את שמן הזית לסיר רחב ומאדים את הקישוא והשום 2-3 דקות.
  8. מוסיפים את המנגולד יחד עם גרידת ומיץ הלימון ומבשלים 2 דקות נוספות.
  9. מוסיפים את הפטרוזיליה, המלח והפלפל השחור ומכבים את האש.
  10. מכינים את הדגים: מחממים את השמן במחבת, מוסיפים את האורגנו ופילה הדג וצולים על צד העור כ-4 דקות.
  11. מוסיפים למחבת את החמאה, הצנוברים, הצימוקים והזיתים, מרתיחים ו”משקים” את הדגים במיצים שמצטברים במחבת במשך 1-2 דקות.
  12. הופכים את הדגים, סוחטים את העגבניות מסביב ומכבים את האש.
  13. מניחים על צלחת הגשה את קרם הכרובית, הירוקים המוקפצים ופילה הדג ויוצקים מעל את הרוטב שהצטבר במחבת. מגישים מיד.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פילה דג עם קרם כרובית וירוקים מוקפצים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות