פילה דג בתנור עם ירקות קלויים

איך מכינים ארוחת צהריים מזינה ובריאה בתבנית אחת? שי-לי ליפא עם מתכון קליל של פילה דג בתנור עם ירקות קלויים. מנה צבעונית וכיפית גם לאירוח
איך מכינים ארוחת צהריים מזינה ובריאה בתבנית אחת? שי-לי ליפא עם מתכון קליל של פילה דג בתנור עם ירקות קלויים. מנה צבעונית וכיפית גם לאירוח
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעה
  • פחמימות
    189 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 417.8 קק״ל 1671.2 קק״ל
    פחמימות 189.4 גרם 757.6 גרם
    שומן 17.2 גרם 68.7 גרם
    נתרן 576.3 מ״ג 2305.3 מ״ג
    חלבון 50.8 גרם 203.2 גרם
    סיבים תזונתיים 6.4 גרם 25.7 גרם
    שומן רווי 3.4 גרם 13.7 גרם
    כולסטרול 86.0 מ״ג 344.0 מ״ג
    סידן 51.4 מ״ג 205.5 מ״ג
    ברזל 2.2 מ״ג 8.8 מ״ג
    אשלגן 1125.7 מ״ג 4503.0 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 0.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעה
  • פחמימות
    189 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 417.8 קק״ל 1671.2 קק״ל
    פחמימות 189.4 גרם 757.6 גרם
    שומן 17.2 גרם 68.7 גרם
    נתרן 576.3 מ״ג 2305.3 מ״ג
    חלבון 50.8 גרם 203.2 גרם
    סיבים תזונתיים 6.4 גרם 25.7 גרם
    שומן רווי 3.4 גרם 13.7 גרם
    כולסטרול 86.0 מ״ג 344.0 מ״ג
    סידן 51.4 מ״ג 205.5 מ״ג
    ברזל 2.2 מ״ג 8.8 מ״ג
    אשלגן 1125.7 מ״ג 4503.0 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 0.7 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
ארוחות
שי-לי ליפא
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus
הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מוציאים את הדגים מהמקרר כ-20 דקות לפני ההכנה.
  2. מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
  3. מכינים את הירקות לאפייה: פורסים את הפלפלים לרצועות בעובי 2 ס”מ, פורסים את הבצל לפרוסות בעובי 1/2 ס”מ.
  4. מניחים בתבנית שעועית ירוקה, פלפל אדום, פלפל צהוב, בצל סגול, עגבניות וזיתים, יוצקים יין לבן ו-2 כפות שמן זית, מתבלים באבקת שום ותימין, מלח ופלפל שחור ומערבבים.
  5. אופים בתנור החם 20 דקות (אם אוהבים את הירקות יותר רכים אפשר לאפות עוד 5 דקות).
  6. מניחים את הדגים על הירקות כשהעור כלפי מטה. מפזרים על הדגים גרידת לימון, מזלפים מעט שמן הזית ומתבלים באבקת שום, מלח ופלפל שחור. מחזירים לתנור ואופים 12-10 דקות עד שהדגים מוכנים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פילה דג בתנור עם ירקות קלויים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות