-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 774.3 קק״ל 1548.5 קק״לפחמימות 31.4 גרם 62.9 גרםשומן 70.8 גרם 141.6 גרםנתרן 3051.1 מ״ג 6102.2 מ״גחלבון 11.8 גרם 23.5 גרםסיבים תזונתיים 10.3 גרם 20.6 גרםשומן רווי 43.6 גרם 87.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 153.2 מ״ג 306.4 מ״גברזל 5.2 מ״ג 10.4 מ״גאשלגן 1001.7 מ״ג 2003.5 מ״גאבץ 1.8 מ״ג 3.5 מ״גסגור
-
מרכיבים15
-
הכנה 30 דק׳כולל 30 דק׳
-
פחמימות31 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 774.3 קק״ל 1548.5 קק״לפחמימות 31.4 גרם 62.9 גרםשומן 70.8 גרם 141.6 גרםנתרן 3051.1 מ״ג 6102.2 מ״גחלבון 11.8 גרם 23.5 גרםסיבים תזונתיים 10.3 גרם 20.6 גרםשומן רווי 43.6 גרם 87.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 153.2 מ״ג 306.4 מ״גברזל 5.2 מ״ג 10.4 מ״גאשלגן 1001.7 מ״ג 2003.5 מ״גאבץ 1.8 מ״ג 3.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 15 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 774 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
דג בקארי
-
4 כפות שמן קנולה
-
1/4 כרוב לבן בינוני
-
1/2 פלפל צ’ילי אדום בינוני
-
5 עלי באק צ’וי
-
1 ס"מ שורש ג’ינג’ר
-
2 שיני שום
-
1 גבעול למון גראס
-
5 כפות ממרח קארי צהוב
-
1 קופסה חלב קוקוס
-
1 עלה קפיר ליים מיובש
-
5 עלי בזיליקום
-
1/2 כוס כוסברה
אופן הכנה
- מכינים את הירקות לבישול: חותכים לרצועות דקות את הכרוב ואת הפלפל החריף האדום, חותכים למקטעים את עלי הבאק צ’וי.
- במעבד מזון טוחנים את הג’ינג’ר, השום והלמון גראס למשחה חלקה.
- מחממים מעט שמן בסיר. כשהשמן חם, מוסיפים את מחית הג’ינג’ר והשום ומטגנים כדקה. מוסיפים את הכרוב ואת הבאק צ’וי ומטגנים כ-5 דקות.
- מוסיפים את מחית הקארי הצהוב ומטגנים כ-2 דקות.
- מוסיפים את חלב הקוקוס ומערבבים. מעלים את התבשיל לרתיחה.
- ברתיחה, מוסיפים את הפלפל החריף ואת הקפיר ליים.
- מבשלים על אש קטנה כ-10 דקות. מוסיפים את עשבי התיבול הטריים ומסירים מהאש.
- בינתיים, מחממים תנור ל-200 מעלות. מתבלים את פילה הדג במעט שמן, מלח ופלפל שחור ואופים בתנור החם כ-7 דקות.
- מגישים: מניחים בכל צלחת פילה דג צלוי. יוצקים מעל רוטב קארי ומקשטים בעשבי תיבול טריים.
אופן הכנה
- מכינים את הירקות לבישול: חותכים לרצועות דקות את הכרוב ואת הפלפל החריף האדום, חותכים למקטעים את עלי הבאק צ’וי.
- במעבד מזון טוחנים את הג’ינג’ר, השום והלמון גראס למשחה חלקה.
- מחממים מעט שמן בסיר. כשהשמן חם, מוסיפים את מחית הג’ינג’ר והשום ומטגנים כדקה. מוסיפים את הכרוב ואת הבאק צ’וי ומטגנים כ-5 דקות.
- מוסיפים את מחית הקארי הצהוב ומטגנים כ-2 דקות.
- מוסיפים את חלב הקוקוס ומערבבים. מעלים את התבשיל לרתיחה.
- ברתיחה, מוסיפים את הפלפל החריף ואת הקפיר ליים.
- מבשלים על אש קטנה כ-10 דקות. מוסיפים את עשבי התיבול הטריים ומסירים מהאש.
- בינתיים, מחממים תנור ל-200 מעלות. מתבלים את פילה הדג במעט שמן, מלח ופלפל שחור ואופים בתנור החם כ-7 דקות.
- מגישים: מניחים בכל צלחת פילה דג צלוי. יוצקים מעל רוטב קארי ומקשטים בעשבי תיבול טריים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן