פילה דג בקארי צהוב

השף שגב משה מלמד להכין פילה דג בקארי צהוב - דג צלוי שמוגש על מצע אורז עם רוטב קארי אסיאתי עם חלב קוקוס, עלים ירוקים ועשבי תיבול
השף שגב משה מלמד להכין פילה דג בקארי צהוב - דג צלוי שמוגש על מצע אורז עם רוטב קארי אסיאתי עם חלב קוקוס, עלים ירוקים ועשבי תיבול
  • משה שגב
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • פחמימות
    31 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 774.3 קק״ל 1548.5 קק״ל
    פחמימות 31.4 גרם 62.9 גרם
    שומן 70.8 גרם 141.6 גרם
    נתרן 3051.1 מ״ג 6102.2 מ״ג
    חלבון 11.8 גרם 23.5 גרם
    סיבים תזונתיים 10.3 גרם 20.6 גרם
    שומן רווי 43.6 גרם 87.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 153.2 מ״ג 306.4 מ״ג
    ברזל 5.2 מ״ג 10.4 מ״ג
    אשלגן 1001.7 מ״ג 2003.5 מ״ג
    אבץ 1.8 מ״ג 3.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • פחמימות
    31 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 774.3 קק״ל 1548.5 קק״ל
    פחמימות 31.4 גרם 62.9 גרם
    שומן 70.8 גרם 141.6 גרם
    נתרן 3051.1 מ״ג 6102.2 מ״ג
    חלבון 11.8 גרם 23.5 גרם
    סיבים תזונתיים 10.3 גרם 20.6 גרם
    שומן רווי 43.6 גרם 87.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 153.2 מ״ג 306.4 מ״ג
    ברזל 5.2 מ״ג 10.4 מ״ג
    אשלגן 1001.7 מ״ג 2003.5 מ״ג
    אבץ 1.8 מ״ג 3.5 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
דגים
משה שגב
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

הגשה

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מכינים את הירקות לבישול: חותכים לרצועות דקות את הכרוב ואת הפלפל החריף האדום, חותכים למקטעים את עלי הבאק צ’וי.
  2. במעבד מזון טוחנים את הג’ינג’ר, השום והלמון גראס למשחה חלקה.
  3. מחממים מעט שמן בסיר. כשהשמן חם, מוסיפים את מחית הג’ינג’ר והשום ומטגנים כדקה. מוסיפים את הכרוב ואת הבאק צ’וי ומטגנים כ-5 דקות.
  4. מוסיפים את מחית הקארי הצהוב ומטגנים כ-2 דקות.
  5. מוסיפים את חלב הקוקוס ומערבבים. מעלים את התבשיל לרתיחה.
  6. ברתיחה, מוסיפים את הפלפל החריף ואת הקפיר ליים.
  7. מבשלים על אש קטנה כ-10 דקות. מוסיפים את עשבי התיבול הטריים ומסירים מהאש.
  8. בינתיים, מחממים תנור ל-200 מעלות. מתבלים את פילה הדג במעט שמן, מלח ופלפל שחור ואופים בתנור החם כ-7 דקות.
  9. מגישים: מניחים בכל צלחת פילה דג צלוי. יוצקים מעל רוטב קארי ומקשטים בעשבי תיבול טריים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פילה דג בקארי צהוב

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות