-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 320.2 קק״ל 1280.7 קק״לפחמימות 23.2 גרם 92.7 גרםשומן 17.6 גרם 70.4 גרםנתרן 753.9 מ״ג 3015.6 מ״גחלבון 19.5 גרם 77.9 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 5.0 גרם 20.1 גרםכולסטרול 45.0 מ״ג 180.0 מ״גסידן 38.2 מ״ג 152.7 מ״גברזל 4.1 מ״ג 16.3 מ״גאשלגן 838.2 מ״ג 3352.8 מ״גאבץ 8.4 מ״ג 33.4 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 20 דק׳כולל 20 דק׳
-
פחמימות23 גרם
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 320.2 קק״ל 1280.7 קק״לפחמימות 23.2 גרם 92.7 גרםשומן 17.6 גרם 70.4 גרםנתרן 753.9 מ״ג 3015.6 מ״גחלבון 19.5 גרם 77.9 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 5.0 גרם 20.1 גרםכולסטרול 45.0 מ״ג 180.0 מ״גסידן 38.2 מ״ג 152.7 מ״גברזל 4.1 מ״ג 16.3 מ״גאשלגן 838.2 מ״ג 3352.8 מ״גאבץ 8.4 מ״ג 33.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 320 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
400 גרם פילה בקר
-
3 כפות שמן זית
-
1 כפית מלח גס
-
1 כפית פלפל שחור טחון
-
1 שקית ערמונים בוואקום
-
1 כוס יין אדום יבש
-
1 חופן עלי תרד
אופן הכנה
- חותכים את הפילה ל-4 מדליונים במשקל 100 גרם כל אחד. חולטים את התרד במים רותחים, מסננים ושומרים בצד.
- מחממים מחבת כבדה על גבי להבה גבוהה. משמנים היטב את הבשר בשמן זית, מתבלים במלח ופלפל.
- צורבים את הנתחים במחבת לכמה שניות מכל צד.
- מוסיפים למחבת את הערמונים והיין ומזיזים את המדליונים במחבת כך שיספגו את כל הטעמים.
- מוסיפים את התרד, מערבבים קלות ומגישים.
אופן הכנה
- חותכים את הפילה ל-4 מדליונים במשקל 100 גרם כל אחד. חולטים את התרד במים רותחים, מסננים ושומרים בצד.
- מחממים מחבת כבדה על גבי להבה גבוהה. משמנים היטב את הבשר בשמן זית, מתבלים במלח ופלפל.
- צורבים את הנתחים במחבת לכמה שניות מכל צד.
- מוסיפים למחבת את הערמונים והיין ומזיזים את המדליונים במחבת כך שיספגו את כל הטעמים.
- מוסיפים את התרד, מערבבים קלות ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן