פילה בקר ביין אדום, ערמונים ותרד

השף משה שגב מכין מנה חגיגית, קלה ומהירת הכנה של פילה בקר ביין אדום, ערמונים ותרד. מנה מרשימה וטעימה שמכינים בכמה דקות במחבת
השף משה שגב מכין מנה חגיגית, קלה ומהירת הכנה של פילה בקר ביין אדום, ערמונים ותרד. מנה מרשימה וטעימה שמכינים בכמה דקות במחבת
  • משה שגב
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • פחמימות
    23 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 320.2 קק״ל 1280.7 קק״ל
    פחמימות 23.2 גרם 92.7 גרם
    שומן 17.6 גרם 70.4 גרם
    נתרן 753.9 מ״ג 3015.6 מ״ג
    חלבון 19.5 גרם 77.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 5.0 גרם 20.1 גרם
    כולסטרול 45.0 מ״ג 180.0 מ״ג
    סידן 38.2 מ״ג 152.7 מ״ג
    ברזל 4.1 מ״ג 16.3 מ״ג
    אשלגן 838.2 מ״ג 3352.8 מ״ג
    אבץ 8.4 מ״ג 33.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • פחמימות
    23 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 320.2 קק״ל 1280.7 קק״ל
    פחמימות 23.2 גרם 92.7 גרם
    שומן 17.6 גרם 70.4 גרם
    נתרן 753.9 מ״ג 3015.6 מ״ג
    חלבון 19.5 גרם 77.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 5.0 גרם 20.1 גרם
    כולסטרול 45.0 מ״ג 180.0 מ״ג
    סידן 38.2 מ״ג 152.7 מ״ג
    ברזל 4.1 מ״ג 16.3 מ״ג
    אשלגן 838.2 מ״ג 3352.8 מ״ג
    אבץ 8.4 מ״ג 33.4 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
בשר
משה שגב
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus
הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. חותכים את הפילה ל-4 מדליונים במשקל 100 גרם כל אחד. חולטים את התרד במים רותחים, מסננים ושומרים בצד.
  2. מחממים מחבת כבדה על גבי להבה גבוהה. משמנים היטב את הבשר בשמן זית, מתבלים במלח ופלפל.
  3. צורבים את הנתחים במחבת לכמה שניות מכל צד.
  4. מוסיפים למחבת את הערמונים והיין ומזיזים את המדליונים במחבת כך שיספגו את כל הטעמים.
  5. מוסיפים את התרד, מערבבים קלות ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פילה בקר ביין אדום, ערמונים ותרד

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות