פילה בורי ברוטב עגבניות ואריסה עם טחינה
השף משה שגב מכין מנה זריזה, טעימה וקלילה בחצי שעה: פילה בורי ברוטב עגבניות ואריסה שאוכלים יחד עם טחינה ביתית ופרוסות עבות של חלה טרייה
השף משה שגב מכין מנה זריזה, טעימה וקלילה בחצי שעה: פילה בורי ברוטב עגבניות ואריסה שאוכלים יחד עם טחינה ביתית ופרוסות עבות של חלה טרייה
- משה שגב
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 1184.7 קק״ל 2369.3 קק״לפחמימות 26.9 גרם 53.7 גרםשומן 92.5 גרם 185.0 גרםנתרן 3651.3 מ״ג 7302.6 מ״גחלבון 65.9 גרם 131.9 גרםסיבים תזונתיים 13.9 גרם 27.8 גרםשומן רווי 14.0 גרם 28.1 גרםכולסטרול 124.0 מ״ג 248.0 מ״גסידן 464.6 מ״ג 929.3 מ״גברזל 17.1 מ״ג 34.2 מ״גאשלגן 2125.6 מ״ג 4251.1 מ״גאבץ 6.7 מ״ג 13.4 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 20 דק׳כולל 30 דק׳
-
פחמימות27 גרם
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 1184.7 קק״ל 2369.3 קק״לפחמימות 26.9 גרם 53.7 גרםשומן 92.5 גרם 185.0 גרםנתרן 3651.3 מ״ג 7302.6 מ״גחלבון 65.9 גרם 131.9 גרםסיבים תזונתיים 13.9 גרם 27.8 גרםשומן רווי 14.0 גרם 28.1 גרםכולסטרול 124.0 מ״ג 248.0 מ״גסידן 464.6 מ״ג 929.3 מ״גברזל 17.1 מ״ג 34.2 מ״גאשלגן 2125.6 מ״ג 4251.1 מ״גאבץ 6.7 מ״ג 13.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 1185 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- פורסים את השום וקוצצים את עשבי התיבול.
- מכינים את הדגים: מחממים סיר נמוך ורחב ויוצקים את העגבניות המרוסקות והאריסה. מוסיפים את השום, מערבבים ומביאים לרתיחה. במידה והרוטב סמיך מדי, מוסיפים עד 4 כפות מים רותחים.
- מוסיפים את המלח ועשבי התיבול ומערבבים.
- מוסיפים את הדגים עם העור כלפי מטה ואת השמן זית. מכסים ומבשלים כמה דקות על להבה גבוהה, או עד שהדגים מוכנים.
- מכינים את הטחינה: שמים את הטחינה הגולמית, מים ומלח בקערת הבלנדר וטוחנים למשחה חלקה.
- מגישים את הדגים עם הרבה רוטב, טחינה וחלה טרייה.
אופן הכנה
- פורסים את השום וקוצצים את עשבי התיבול.
- מכינים את הדגים: מחממים סיר נמוך ורחב ויוצקים את העגבניות המרוסקות והאריסה. מוסיפים את השום, מערבבים ומביאים לרתיחה. במידה והרוטב סמיך מדי, מוסיפים עד 4 כפות מים רותחים.
- מוסיפים את המלח ועשבי התיבול ומערבבים.
- מוסיפים את הדגים עם העור כלפי מטה ואת השמן זית. מכסים ומבשלים כמה דקות על להבה גבוהה, או עד שהדגים מוכנים.
- מכינים את הטחינה: שמים את הטחינה הגולמית, מים ומלח בקערת הבלנדר וטוחנים למשחה חלקה.
- מגישים את הדגים עם הרבה רוטב, טחינה וחלה טרייה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן