פילה בורי ברוטב עגבניות ואריסה עם טחינה

השף משה שגב מכין מנה זריזה, טעימה וקלילה בחצי שעה: פילה בורי ברוטב עגבניות ואריסה שאוכלים יחד עם טחינה ביתית ופרוסות עבות של חלה טרייה
השף משה שגב מכין מנה זריזה, טעימה וקלילה בחצי שעה: פילה בורי ברוטב עגבניות ואריסה שאוכלים יחד עם טחינה ביתית ופרוסות עבות של חלה טרייה
  • משה שגב
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • פחמימות
    27 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1184.7 קק״ל 2369.3 קק״ל
    פחמימות 26.9 גרם 53.7 גרם
    שומן 92.5 גרם 185.0 גרם
    נתרן 3651.3 מ״ג 7302.6 מ״ג
    חלבון 65.9 גרם 131.9 גרם
    סיבים תזונתיים 13.9 גרם 27.8 גרם
    שומן רווי 14.0 גרם 28.1 גרם
    כולסטרול 124.0 מ״ג 248.0 מ״ג
    סידן 464.6 מ״ג 929.3 מ״ג
    ברזל 17.1 מ״ג 34.2 מ״ג
    אשלגן 2125.6 מ״ג 4251.1 מ״ג
    אבץ 6.7 מ״ג 13.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • פחמימות
    27 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1184.7 קק״ל 2369.3 קק״ל
    פחמימות 26.9 גרם 53.7 גרם
    שומן 92.5 גרם 185.0 גרם
    נתרן 3651.3 מ״ג 7302.6 מ״ג
    חלבון 65.9 גרם 131.9 גרם
    סיבים תזונתיים 13.9 גרם 27.8 גרם
    שומן רווי 14.0 גרם 28.1 גרם
    כולסטרול 124.0 מ״ג 248.0 מ״ג
    סידן 464.6 מ״ג 929.3 מ״ג
    ברזל 17.1 מ״ג 34.2 מ״ג
    אשלגן 2125.6 מ״ג 4251.1 מ״ג
    אבץ 6.7 מ״ג 13.4 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
דגים
משה שגב
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

טחינה

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. פורסים את השום וקוצצים את עשבי התיבול.
  2. מכינים את הדגים: מחממים סיר נמוך ורחב ויוצקים את העגבניות המרוסקות והאריסה. מוסיפים את השום, מערבבים ומביאים לרתיחה. במידה והרוטב סמיך מדי, מוסיפים עד 4 כפות מים רותחים.
  3. מוסיפים את המלח ועשבי התיבול ומערבבים.
  4. מוסיפים את הדגים עם העור כלפי מטה ואת השמן זית. מכסים ומבשלים כמה דקות על להבה גבוהה, או עד שהדגים מוכנים.
  5. מכינים את הטחינה: שמים את הטחינה הגולמית, מים ומלח בקערת הבלנדר וטוחנים למשחה חלקה.
  6. מגישים את הדגים עם הרבה רוטב, טחינה וחלה טרייה.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פילה בורי ברוטב עגבניות ואריסה עם טחינה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות